• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tesekkurler yorumunuz icin. Boyle bir durum yasar miyiz bilmiyorum, simdilik dediginiz gibi heyecanli geliyor. Habersiz eve surpriz yapip gelmeler, birkac gun icin vedalasmalar, esimle bulusacagim diye hazirliklar vb.. sanki eski flort donemlerine donduk :))
Eee siz zaten aynı evin içinde yaşayan iki yabanci gibi değil miydiniz?Böyle yazınca daha mı bir sevimli oldu Willisko?

yaklaşık 30 yıldır çayyolunda oturuyorum beybi. büyük ihtimalle araştırıp buralara gelmişsindir sende. ilkokulum, ortaokulum,lisem, üniversite çevrem hep çayyolunda geçti. o yüzden senle karşılaşma ihtimalini düşündüm, orantısal olarak yüksek geldi ve midem bulandı.

bizim buralarda bile gülerler sana canısı.

Bebişim kastettiğin şey bu mu ?

Hayaller, hayatlar.

Geçici ve zorunlu bir durumsa olabilir ama sizinki biraz keyfi gibi geldi bana

Bu evlilik değil olsa olsa evciliktir.
İstemem ben part time evliliği. Eşim arkadaşıyla yemeğe çıkıyor. Korkusundan görüntülü arıyor 🤦🏻‍♀️ olmaz öyle ayrı gayrı. Bin tane senaryo kurar. Kurduğuma da inanırım. İyi de kötü de ne varsa beraber sırtlayacağız. Keyfiyen 3 gün üst üste işe gelmeyen personeli işten çıkarıyoruz düzeni bozuyor diye. Evlilik böyle gayri ciddiyet barındıramaz.

yaklaşık 30 yıldır çayyolunda oturuyorum beybi. büyük ihtimalle araştırıp buralara gelmişsindir sende. ilkokulum, ortaokulum,lisem, üniversite çevrem hep çayyolunda geçti. o yüzden senle karşılaşma ihtimalini düşündüm, orantısal olarak yüksek geldi ve midem bulandı.

bizim buralarda bile gülerler sana canısı.
Tebrikler, harikasiniz.

Bu evlilik değil olsa olsa evciliktir.
İstemem ben part time evliliği. Eşim arkadaşıyla yemeğe çıkıyor. Korkusundan görüntülü arıyor 🤦🏻‍♀️ olmaz öyle ayrı gayrı. Bin tane senaryo kurar. Kurduğuma da inanırım. İyi de kötü de ne varsa beraber sırtlayacağız. Keyfiyen 3 gün üst üste işe gelmeyen personeli işten çıkarıyoruz düzeni bozuyor diye. Evlilik böyle gayri ciddiyet barındıramaz.
Sizin iliskiniz bizimkinden bayaa bi farkli gorunuyor, ama siz mutluysaniz sorun yok.
Esimin benden korkmasi icin hicbir sebep yok, ne isterse yapabilir hic kafamda kurmam :)
Simdilik bizim evlilik boyle, ciddiyetsiz mi demek bilemiyorum. Zamanla gorecegiz belki:)

İki haftadır eşimle farklı illerdeyiz. İkimiz de çok zorlanıyoruz. Çok özledik birbirimizi. Oğlum babasını, babası da oğlumu çok özledi. Biz yapamadık konteynerda yaşayalım da tek aynı yerde olalım diye gidiyoruz artık. Burada ailemin yanında çok rahattım ama yok olmuyor. O yüzden çok tuhaf geldi bana durumunuz. İnsan neden evlenir ki zaten? Birlikte yaşamak istediği için değil mi?
Allah kavustursun sizi, cocuk olunca da daha farkli tabi biz o yonden rahatiz.
Evet evet birlikte yasamak icin harika, sevdigin kisiyle ayni evi paylasmak surekli yakininda oldugunu bilmek cok huzurlu.
Ama boylesi de farkli bir keyif vermeye basladi, surpriz ziyaretler, vedalasmalar, tekrar bulusmalar, hazirliklar... vb simdilik heyecanli :)

Ara ara ayrı kalmak iyidir heyecan katar fakkat sizinki ara ara beraber olmaya dönmüş 🤔 belli bi zaman sonra ruhen de uzaklaşırsanız sıkıntı

Belki evi kapatmama fikrini bu sebeple söyledi yapamazda geri döner diye. Konu sahibi heyecan geldi diyor ama kaç yıllık bi heyecan olacak bu ben onu merak ettim? Hadi tayin olur, zorunlu görev olur gidersinde böyle keyfi gittiği için kocası içten içe kızıyorda olabilir. Mutlu görünüp arkadan iş çeviriyorda olabilir çokta güvenmemek lazım.
Evi kapatmamak aslinda benim fikrimdi cunku sik sik gelip gidecegim otelde kalsam daha hesapsiz olacak.
Esime guvenim kendimden daha coktur ama buyuk konusmamak lazim. Insallah yasamam kotu bir sey :))
Ne kadar gidecek ben de bilmiyorum belki birkac ay sonra degisecek fikirlerimiz...

Miss gibi ilişki ne güzel hiç yadırmagamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back