• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayat gercekten cok pahali, kira konusunda Istanbulda cok sansli olduk, o yuzden eski kira fiyatindan diyebilirim.
Ama cok sukur genciz enerjimiz var, bol bol calisiyoruz kazaniyoruz, sonra da keyfimize harciyoruz :)
Tuhaf bir keyif anlayışınız var. Normal bir çift ayrı kalıp özlem duyup üstüme para vereceğine sık sık tatile gider denizi görür. Bir ayrı kalmaya para ödeyeceğime balisinden Maldivlerine bin tane tatile gider denize doyarım. Vizyonsuz coolluk 😂😂 aaa ama pardon siz beraber tatile de gidemiyorsunuz çünkü beraber tatilden de keyif alamıyorsunuz. Yazık

Sürdürülebilir bulmuyorum ben bahsettiğiniz tarzda bir evliliği ki ben eşine alan bırakan,kendi alanım olsun isteyen bir insanim evlilikte ona rağmen sıcak bakamadım.
Birde geçici bir süre değil yani,belirsiz bir süre. Atıyorum 1 seneliğine iş icin bir yere gidilir ama bilirsin 1 sene sonra dönecek,kaldığım yerden devam edeceğim ona göre davranırsın ama bu durumda olumsuz bakıyorum ben.
Hamile kalsanız o dönemi tek mi geçireceksiniz mesela en basitinden,bebek doğunca eşiniz gelip 2 gün sevip gidecek mi?
Babam bir süre haftasonları yada 15 günde bir geliyordu sadece ben çocukken işi gereği. Çok mutsuz olduğumu hatırliyorum,annemin 3 çocukla epey yıprandığını hatırlıyorum mesela ben. Babamda evde olsaydı belki biraz yükü hafiflerdi.
Benimde 2 çocuğum var,iş gereği maksimum 3 ay idare edilebilir bir süre benim için. Gidip geliyoruz yakın vs demeyin kolay değil sürekli gidip gelmek. Bir zaman sonra yorgunum şu bu deyip ertelemeye başlayacaksınız gidip gelmeyi. Süre uzayacak.
Ayrı yasanacaksa evlenmenin bir manası yok bence.
Tesekkurler yorumunuz icin belki de surduremeyip eski duzene donecegiz biz de bilemiyorum. Cocuk sahibi olmayi dusunmuyoruz, bu sartlarda cocukla ugrasamayiz :)

bu deniz olmadan yaşamayamam kafası ne ya ? hergün denizi görmeye mi gidiyor sanki
O da ayrı bi komedi. Yalısı olur yok efendim marinada yatı olur da şu güzelliği bırakıp ankaraya mi gideyim der insan anlarim. Öyle varlikli biri de karısını ankaraya marabaliga yollamaz heralde. Max haftada bi görüyordur denizi zaten. Onda da yuzulmuyo edilmio.

konu sahibi bence evliliğinizin gidişatını belirleyen eşiniz. bohem bir yapısı var gibi. çok da evlilik insanı değil şeklinde bir imajı var. kişisel görüşüm sizin de bundan hoşnut olmadığınız ve sürece eşlik etmek zorunda kaldığınız yönünde. içten içe siz de gerçek bir evlilik yaşamadığınızın farkında ve bunun özleminin içindesiniz bence. olmuyorsa yolları ayırabilirsiniz. insan sadece sevmediği için değil hayata bakışı yaşayış tarzı farklıysa da ayrılabilir. bunlar doğal şeyler bence. Ama önce bu oyuna eşlik etmeyi bırakıp kendinize dürüst olmanız gerekiyor. bu sizin yaşamak istediğiniz evlilik birliği değil
Tesekkurler yorumlariniz icin ama acikcasi hic boyle bir durumumuz yok.
Tam da boyle yasamak istedigim icin boyle yasiyoruz ama disardan neden boyle gorunuyor bilemiyorum.
Bir dusuneyim...

Tuhaf bir keyif anlayışınız var. Normal bir çift ayrı kalıp özlem duyup üstüme para vereceğine sık sık tatile gider denizi görür. Bir ayrı kalmaya para ödeyeceğime balisinden Maldivlerine bin tane tatile gider denize doyarım. Vizyonsuz coolluk 😂😂 aaa ama pardon siz beraber tatile de gidemiyorsunuz çünkü beraber tatilden de keyif alamıyorsunuz. Yazık
Siz oyle yapin o zaman.
Keyif anlayisim sizden baya bir farkli zaten o cok acik.

O da ayrı bi komedi. Yalısı olur yok efendim marinada yatı olur da şu güzelliği bırakıp ankaraya mi gideyim der insan anlarim. Öyle varlikli biri de karısını ankaraya marabaliga yollamaz heralde. Max haftada bi görüyordur denizi zaten. Onda da yuzulmuyo edilmio.
o kadar haklısın ki :D izmir bayraklıda oturuyorum misal 1 ay evvel gittim sahile olmuyor yani sahile bu kadar bağımlı olmuyoruz :D olmasada olur yani

Siz oyle yapin o zaman.
Keyif anlayisim sizden baya bir farkli zaten o cok acik.
Evet kesinlikle. Ben hayatı beraber yaşamaktan keyif aldığım biriyle evliyim çok şükür.
Beraber yemek yemekten beraber yüzmekten beraber içmekten beraber gezmekten keyif alıyorum. İki ayrı ev tutup ayrı yaşamaktansa beraber güzellikler yaşamayı tercih ederim. Anlattıklarınız buz gibi soğuk bir ilişki. Sürpriz yapıp geleceğine beraber yaşayıp sürpriz tatiller ayarlamasını tercih ederim

Bence olması gereken bu.
Biz ilk evlendiğimizde İstanbul’da yaşıyorduk. Babam vefat etti. Antalya’ya taşındık. 3 senenin ardından şimdi tekrardan İstanbul’a dönmeyi düşünüyoruz. Bütün bu süreçlerde hep ortak karar aldık.
Evlilik müşterek bir hayat kurmaktır. Herkes kafasına göre takıldığı bir hayat evliliğe ters.
Basiniz sagolsun.
Biz de ortak kararlar aliyoruz tabi ki, ben yarin Ankaraya tasiniyorum bay demiyoruz :)
Nasilki Antalyadan Istanbul a birlikte geldik, ikimiz de fedakarlik yaptik ve orada birlikte yasayacaktik.
Sonra deprem hassasiyeti olunca Ankarayi da birlikte dusunduk, sonra ev acik kalinca bu sekilde evrildik

Evet kesinlikle. Ben hayatı beraber yaşamaktan keyif aldığım biriyle evliyim çok şükür.
Beraber yemek yemekten beraber yüzmekten beraber içmekten beraber gezmekten keyif alıyorum. İki ayrı ev tutup ayrı yaşamaktansa beraber güzellikler yaşamayı tercih ederim. Anlattıklarınız buz gibi soğuk bir ilişki. Sürpriz yapıp geleceğine beraber yaşayıp sürpriz tatiller ayarlamasını tercih ederim
Mutluluklar size, Allah ayirmasin, hic.

Oncelikle kimse beni bir yere "yollamiyor." Ben kendim istedigim icin Ankarayi sectim ve buradayim.
Nereden biliyorsunuz kac kez deniz gordugumuzu?
Cok sukur istedigimiz saniyede gorecek standartlarda yasiyoruz.

O kadar entel değilim ya gidemde köşemde aglayam 😭😭😭
Yok aglamayin, sizin de hayatiniz boyle. zaten bu entellik de degil.

Öyle bişi yok. Bi kere onlar aldatmaz, konuşur ayrılır. Aldatma ne ya, varoş musunuz kızıaam?!
Bu size neden bu kadar ilginc geliyor? Evet, birbirimizi aldatmayiz, aldatacak duruma gelmeden konusup ayriliriz, Ne var bunda?

Bu size neden bu kadar ilginc geliyor? Evet, birbirimizi aldatmayiz, aldatacak duruma gelmeden konusup ayriliriz, Ne var bunda?
He canım zaten bütün aldatanlar plan program dahilinde yapıyor bu işi, akılları da çok başında oluyor bu haltı yerken. Aaa ben aldatıcam karımı/kocamı şu an ya, dur bi koşu boşaniiim diyorlar. Kesin siz de öyle yaparsınız.

Bu klişeyi emin olun her çift birbirine söyler. Ama iş icraate gelince söylemezler. Bu lafa inanan karımla boşanacağım cinsel hayatımız bitti yalanına da inanır, benden daha iyisine layıksın diye ayrılana da inanır. Siz bu ülkede bu yaşa iyi gelmişsiniz 😂😂

kira konusunda Istanbulda cok sansli olduk, o yuzden eski kira fiyatindan diyebilirim.
İstanbulda iki ay önce deniz manzarasına uyanılan daireyi hangi eski fiyattan tuttunuz acaba:KK53:büyüteçle bakıp pencerenin kıyısından görünen “manzaracık” daireler İstanbulda 35-40 bin tl başlıyor.
Ha tuzla gibi yerdeyse evet 25 bine bulursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back