- 18 Şubat 2018
- 12.348
- En iyi cevaplar
- 2
- 55.462
- 598
- 44
ya gülüyoruz sana kızım artık tedavi ol. bulacağım seni ankara'da.
madalyon diye bir yer var bak hiç gittin mi orada senin bu minnoş dertlerine derman olurlar. istersen götüreyim seni
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya gülüyoruz sana kızım artık tedavi ol. bulacağım seni ankara'da.
madalyon diye bir yer var bak hiç gittin mi orada senin bu minnoş dertlerine derman olurlar. istersen götüreyim seni
Öyle bişi yok. Bi kere onlar aldatmaz, konuşur ayrılır. Aldatma ne ya, varoş musunuz kızıaam?!Bu yaşam tarzı cinselligi ya bitirir ya da sonunda aldatma olur bence.
Bence olması gereken bu.Ulan eşimin işinden dolayı dağ başında kırsalda ilçelerde yaşadım be alemin fedakarı biz miydik![]()
Kocayı salla da gereksiz yere kira ve fatura ödemek daha çok koyar bana.Nasıl iki üç şehirde ev açıyorsunuz arkadaş?Biz bir evin kirasını zor ödüyoruz.Sizin gelirler ülke standartlarının çok üstünde sanırım Willy?
Yani İstanbul vf Ankara'da ev kiraları çok uçuk,bunu biliyoruz.Eee Antalya'da da evleri var sanırım.Nereden geliyor bu değirmenin suyuKocayı salla da gereksiz yere kira ve fatura ödemek daha çok koyar bana.![]()
konu sahibi bence evliliğinizin gidişatını belirleyen eşiniz. bohem bir yapısı var gibi. çok da evlilik insanı değil şeklinde bir imajı var. kişisel görüşüm sizin de bundan hoşnut olmadığınız ve sürece eşlik etmek zorunda kaldığınız yönünde. içten içe siz de gerçek bir evlilik yaşamadığınızın farkında ve bunun özleminin içindesiniz bence. olmuyorsa yolları ayırabilirsiniz. insan sadece sevmediği için değil hayata bakışı yaşayış tarzı farklıysa da ayrılabilir. bunlar doğal şeyler bence. Ama önce bu oyuna eşlik etmeyi bırakıp kendinize dürüst olmanız gerekiyor. bu sizin yaşamak istediğiniz evlilik birliği değilCok gecmis olsun size.
Allah korusun boyle bir sey yasarsam olurum ben de herhalde zaten.
Ama durum ben depremden korkuyorum gittim bay, sen kal burada ol gibi degildi. Birlikte Ankaraya gidelim dedik, zaten deprem herkesi inanilmaz etkilemisti, esim de Ankarayi sevmedigi halde tamamdi bu konuda.
Sonra evi acik tutma olayi olunca durum buna evrildi, bu hafta ful beraberiz Ankarada mesela ama gecen hafta esim Istanbulda kalmayi tercih etti.
O kadar entel değilim ya gidemde köşemde aglayamÖyle bişi yok. Bi kere onlar aldatmaz, konuşur ayrılır. Aldatma ne ya, varoş musunuz kızıaam?!
Nekadar süre farklı şehirlerde yaşanacak. Bi kac sene tolere edilir. Fazlası evliliği sarsarHerkese Merhaba
Oncelikle bu dert degil sadece fikir almak istiyorum.
Belki daha onceden konulardan haberdar olabilirsiniz, esimle cok bireysel ancak cok mutlu bir evliligimiz var.
Depremden birkac ay once Antalyada mutlu mesut yasarken cok guzel bir is teklifi almistim ve Istanbula tasinmamiz gerekti. Aslinda bu buyuk bir karar ve tercihti bizim hayatimizda cunku cok memnun oldugumuz tum duzenimizi hic sevmedigimiz, kaotik Istanbul icin degistirdik.
Esim evden calistigi icin cok dert etmedi, biraz uzulduk ama kariyerimi bu yaslarda insa etmek adina risk alarak tasindik. Zor olsada kucuk tatli bir duzen kurduk burada.
Sonra maalesef ki deprem yasandi ve Istanbul depremi korkusu sardi beni, henuz birkac aylik olan duzeni degistirmek istedim, tekrar Antalyada donmek mumkun olmasa da sirketin diger ofisi Ankaraya gecmeyi basardim ancak Istanbula sik seyahat sartiyla.
Neyse, asil soruya geliyorum.
Esim bu sirada Istanbula alisti ve Ankaraya hic sicak bakmiyor, deniz yok diye :)
Istanbula sik seyahat edecegiz bu ev de acik kalsin derken kendimizi Ben Ankarada esim de Istanbulda yasarken bulduk :))
Gecmisimizde de 6 yil mesafe iliskisi oldugu icin pek de zorlanmadik. Mesela gecen 2 hafta esim Istanbulda Ben Ankaradaydim ve hafta sonlari yuz yuze gorustuk. bu hafta full beraberiz.
Bazi aksamlar birbirimizi cok ozlesek de sanki bu duzen bize farkli bir heyecan tutku ve eglence getirdi.
Bir yandan her sey cok yolunda, bir yandan da bu kadarinda da bir yanlislik varmis gibi geliyor.
Cevremdekiler bireyselligimize olan duskunlugumuzu bildigi icin yargilasa da pek sasirmadi, ama bir kesim asla dogru olmadigini savunuyor. Sizin fikrinizi merak ediyorum.
Yanii..Mantıken ve toplumun normlara göre evet saçma ama bir taraftan daHerkese Merhaba
Oncelikle bu dert degil sadece fikir almak istiyorum.
Belki daha onceden konulardan haberdar olabilirsiniz, esimle cok bireysel ancak cok mutlu bir evliligimiz var.
Depremden birkac ay once Antalyada mutlu mesut yasarken cok guzel bir is teklifi almistim ve Istanbula tasinmamiz gerekti. Aslinda bu buyuk bir karar ve tercihti bizim hayatimizda cunku cok memnun oldugumuz tum duzenimizi hic sevmedigimiz, kaotik Istanbul icin degistirdik.
Esim evden calistigi icin cok dert etmedi, biraz uzulduk ama kariyerimi bu yaslarda insa etmek adina risk alarak tasindik. Zor olsada kucuk tatli bir duzen kurduk burada.
Sonra maalesef ki deprem yasandi ve Istanbul depremi korkusu sardi beni, henuz birkac aylik olan duzeni degistirmek istedim, tekrar Antalyada donmek mumkun olmasa da sirketin diger ofisi Ankaraya gecmeyi basardim ancak Istanbula sik seyahat sartiyla.
Neyse, asil soruya geliyorum.
Esim bu sirada Istanbula alisti ve Ankaraya hic sicak bakmiyor, deniz yok diye :)
Istanbula sik seyahat edecegiz bu ev de acik kalsin derken kendimizi Ben Ankarada esim de Istanbulda yasarken bulduk :))
Gecmisimizde de 6 yil mesafe iliskisi oldugu icin pek de zorlanmadik. Mesela gecen 2 hafta esim Istanbulda Ben Ankaradaydim ve hafta sonlari yuz yuze gorustuk. bu hafta full beraberiz.
Bazi aksamlar birbirimizi cok ozlesek de sanki bu duzen bize farkli bir heyecan tutku ve eglence getirdi.
Bir yandan her sey cok yolunda, bir yandan da bu kadarinda da bir yanlislik varmis gibi geliyor.
Cevremdekiler bireyselligimize olan duskunlugumuzu bildigi icin yargilasa da pek sasirmadi, ama bir kesim asla dogru olmadigini savunuyor. Sizin fikrinizi merak ediyorum.
Ankaraya deniz gelene kadar.Nekadar süre farklı şehirlerde yaşanacak. Bi kac sene tolere edilir. Fazlası evliliği sarsar
Antalya’dakini kapamışlar Borellus sanırım. İstanbul’da ve Ankara’da evleri var. Ev hanesine aylık 80 bin filan giriyordur evleri kira ise. Bu tarz bir evlilikte de heralde herkes kendi oturduğu evi ödüyordurYani İstanbul vf Ankara'da ev kiraları çok uçuk,bunu biliyoruz.Eee Antalya'da da evleri var sanırım.Nereden geliyor bu değirmenin suyu?
Kim dedi iki haftada bir gorusuyoruz diye? :))Nasıl sorun yaşamıyorsunuz 2 haftada bir görüşüyoruz dediniz ya![]()
Hayat gercekten cok pahali, kira konusunda Istanbulda cok sansli olduk, o yuzden eski kira fiyatindan diyebilirim.Yani İstanbul vf Ankara'da ev kiraları çok uçuk,bunu biliyoruz.Eee Antalya'da da evleri var sanırım.Nereden geliyor bu değirmenin suyu?
Degil aslinda, yani keske hic onemli olmasa.Başkalarının fikri sizin için çok mu önemli merak ediyorum?
%100 icime siniyor en dogrusu bu diyemiyorum zaten o yuzden belki de etkilenip fikir soruyorum, hak veriyorum size.Bence sizin de içinize çok sinen bi durum değil. O yüzden böyle danışıp fikir alıyorsunuz çünkü sizi hiç rahatsız etmese başkalarının ne dediğini önemsemezdiniz diye düşünüyorum. Antalyayı severken İstanbula gitmek de farklı Bi durum sadece deniz mi amaç? İki şehir de farklı havası suyu enerjisi. Orayı bırakıp gidiyor ama istanbulu bırakmıyor, peki sizi niye bırakıyor? İstanbul size göre ya daha cazip ya da sizi daha az seviyor. Günü geceyi aynı evde her gün birarada geçirmekle sevgili gibi haftada 2 gün görüşmek arasında dağlar kadar fark var. Eşim benim işim dolayısıyla zorunlu olarak gittiğim yere keyfi olarak gelmese boşanmayı düşünürdüm. Ben onun işi için hiç alakam olmayan yerlerde yaşadım gün saydım. Fedakarlık olmazsa sabır olmazsa o evlilik olmaz.