- 30 Aralık 2009
- 22.981
- 89.860
- 1.123
hahahaha buna hep gülüyordum hala da gülerim ahahahaTam gelişine olmuş yalnızEki Görüntüle 3243217
Eee siz zaten aynı evin içinde yaşayan iki yabanci gibi değil miydiniz?Böyle yazınca daha mı bir sevimli oldu Willisko?Tesekkurler yorumunuz icin. Boyle bir durum yasar miyiz bilmiyorum, simdilik dediginiz gibi heyecanli geliyor. Habersiz eve surpriz yapip gelmeler, birkac gun icin vedalasmalar, esimle bulusacagim diye hazirliklar vb.. sanki eski flort donemlerine donduk :))
KesinlikleKadın düşmanlığı bir yana, o kendine has sosyopat ve psikopat yapısı beni benden alıp beni bana bırakmıyor.
yaklaşık 30 yıldır çayyolunda oturuyorum beybi. büyük ihtimalle araştırıp buralara gelmişsindir sende. ilkokulum, ortaokulum,lisem, üniversite çevrem hep çayyolunda geçti. o yüzden senle karşılaşma ihtimalini düşündüm, orantısal olarak yüksek geldi ve midem bulandı.
bizim buralarda bile gülerler sana canısı.
Halbuki aklımızda canlananlar hiç bunlar değil biz olmuşuz Müge anlıbenim hayatım marjinallll, çok mikemmellll, kudurun varoşlar... demek için açıyor konuyu da biz burada ona gülüyoruz.
Ednan ZİYAGİL.Eee siz zaten aynı evin içinde yaşayan iki yabanci gibi değil miydiniz?Böyle yazınca daha mı bir sevimli oldu Willisko?
Çaktırma,enişte mis gibi deniz havası çekiyor ciğerlerine du andaEdnan ZİYAGİL.
Bizimkisi aynı çatı altında takvimleri devirmek
Bunu bilmiyordum.Willy dozu git gide arttırıyosun. Eşimle ayrı ayrı yemek yiyoruz ayrı ayrı tatile çıkıyoruzdan ayrı yaşıyoruza gelmişsiniz. Bir sonraki aşamayı merak ediyorum
Tebrikler, harikasiniz.yaklaşık 30 yıldır çayyolunda oturuyorum beybi. büyük ihtimalle araştırıp buralara gelmişsindir sende. ilkokulum, ortaokulum,lisem, üniversite çevrem hep çayyolunda geçti. o yüzden senle karşılaşma ihtimalini düşündüm, orantısal olarak yüksek geldi ve midem bulandı.
bizim buralarda bile gülerler sana canısı.
Sizin iliskiniz bizimkinden bayaa bi farkli gorunuyor, ama siz mutluysaniz sorun yok.Bu evlilik değil olsa olsa evciliktir.
İstemem ben part time evliliği. Eşim arkadaşıyla yemeğe çıkıyor. Korkusundan görüntülü arıyorolmaz öyle ayrı gayrı. Bin tane senaryo kurar. Kurduğuma da inanırım. İyi de kötü de ne varsa beraber sırtlayacağız. Keyfiyen 3 gün üst üste işe gelmeyen personeli işten çıkarıyoruz düzeni bozuyor diye. Evlilik böyle gayri ciddiyet barındıramaz.
Tesekkur ederim size de mutluluklar diliyorum :) Fikir almak icin yazmistim baya olumsuz dusunceler var ama olumlu olup icimi rahatlatanlar da oldu :)Bunu bilmiyordum.
Siz memnunsanız bizi ilgilendirmez.
Mutluluklar!
Bu kadar yipratmayin kendinizi yaKadın düşmanlığı bir yana, o kendine has sosyopat ve psikopat yapısı beni benden alıp beni bana bırakmıyor.
Yoo bence ben sizi nerede gorsem tanirim, o kadar ilgincsiniz ki bana gore.tipimle de çok uyuşmuyor zevklerim ben kibareyeyim dese inanmaz muhtemelen
Cok ayip, hahahaTam gelişine olmuş yalnızEki Görüntüle 3243217
Allah kavustursun sizi, cocuk olunca da daha farkli tabi biz o yonden rahatiz.İki haftadır eşimle farklı illerdeyiz. İkimiz de çok zorlanıyoruz. Çok özledik birbirimizi. Oğlum babasını, babası da oğlumu çok özledi. Biz yapamadık konteynerda yaşayalım da tek aynı yerde olalım diye gidiyoruz artık. Burada ailemin yanında çok rahattım ama yok olmuyor. O yüzden çok tuhaf geldi bana durumunuz. İnsan neden evlenir ki zaten? Birlikte yaşamak istediği için değil mi?
Evi kapatmamak aslinda benim fikrimdi cunku sik sik gelip gidecegim otelde kalsam daha hesapsiz olacak.Belki evi kapatmama fikrini bu sebeple söyledi yapamazda geri döner diye. Konu sahibi heyecan geldi diyor ama kaç yıllık bi heyecan olacak bu ben onu merak ettim? Hadi tayin olur, zorunlu görev olur gidersinde böyle keyfi gittiği için kocası içten içe kızıyorda olabilir. Mutlu görünüp arkadan iş çeviriyorda olabilir çokta güvenmemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?