Esimle asamiyoruz bu konuyu.ben mi vazgecmeliyim.lutfen bi bakin?

Eşinin cinselliği sıfır, cinsellik sadece vajinaya gir çıkla olmuyor, her türlü istediğin fantazileri yapabilmelisiniz.

Adam size hic orak yapmamış nerden biliyorsunuz? Farkli bir hesapla mi yazmaya çalışmıştınız?

Oral seks istemeyen erkeği aklım almıyor bile.benim hayatımdaki bütün erkekler oral seks için deli oluyordu.giriş yapmak mı oral mı desem kesinlikle oral derlerdi.değişik bir erkek kocanız.

O kadarini bilemeyecegim ama hurafe gibi geldi. Kuranda yazmiyorsa cok da takilmanin anlami yok, yorumlamalara gore yasanmaz her sey diye dusunuyorum
Evet dediğin gibi kesin şeyler de yok.söylentiden falan ibaret.bağlayıcı kaynaklar yok.akıl yürütme üzerine yorumlar yapılmış.

1 dk nedir yaw? 15dk altı için soyunmaya bile değmez kıyafetle sürtün geç.Sizin ana probleminiz erken boşalma oral sex işin baya nirvanası sizin adam için

Adam size hic orak yapmamış nerden biliyorsunuz? Farkli bir hesapla mi yazmaya çalışmıştınız?
Yok hayir demek isTedigimi duzgunce anlatamadim.bazi yprumlarda oral diye tutturmak sacma uzun bi sekilde baska sekilde de sevisirsiniz diyenler oldu da.onlar cevaben yazdim.yani uzun bi sevismenin sonu mutlaka orala bi sekilde baglabir.baska nasil uzun sevisilir.heryeri opcez de asil haz alinan yeri mi opmucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…