- 27 Aralık 2008
- 2.482
- 5.558
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Çok zor bir durum, eşin olacak odun da hem kel, hem fodul.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halloldu.kendısi istediOral seks istemeyen erkeği aklım almıyor bile.benim hayatımdaki bütün erkekler oral seks için deli oluyordu.giriş yapmak mı oral mı desem kesinlikle oral derlerdi.değişik bir erkek kocanız.
Halloldu.istedi simdiÇok zor bir durum, eşin olacak odun da hem kel, hem fodul.
Onunda hoşuna gitmiş demekkiHalloldu.istedi simdi
Nasıl oldu bu durumHalloldu.istedi simdi
Valla ben almıyorum konu sahibine sor onu cicim sağlık sektöründe olunca bi uyarayım sizi dedim
Erken boşalma sorunu olmasa bu oral meselesine bu kadar takılmazdınız belki. Yani asıl sizi tatmin etmeyip, o konuya yönlendiren birleşmenin kısalığı belki? Bı sorunu çözmeye çalışsanız acaba? Diğer mesele kapanmış zaten istemiyorsa yapcak bişi yokArkadaslar merhaba.daha oncede 2 3 kere bu durumumla alakali konu actim.cunku hayatimi suan bu konu sıkıyor.cinsellik.3 yillik evliyim.cinsellikte hayal ettigim seyleri yasayamiyorum.kisa bir onsevisme oluyor ne kadar uyarsamda.birlesmede 1 dakika falan suruyor.ben bise anlamiyorum.bekarligimdaki gibi hayal ediyorum anca kafamdakileri.acikcasi oral iliskiyi yasamak istiyorum.burada da bu konuyu acmistim.esinle istedigini paylas vs yorumlar gelmisti.bende soyledim.bence hos bise falan degil diyordu.gecen yine ciddi bi sekilde iatedigimi soyledim.tamm o zaman yap dedi.ama ben yapmam dedi.bende tamm dedm.sonra ise bidaha yapmayalim hos degil.agzimizla kuran okuyoruz vs dedi.evet bunu bende dusunuyorum ama sonucta orasi da vucudumuzun bi parcasi .onemli bi parcasi.temiz olduktan sonra sıkıntı oldugunu dusunmuyorum.neyse ertesi gunu beni durup durup opuyordu.gun icerisinde defalarca.heralde hosuna gitti dedim kendi kendime.ama bidaha yasancagi zaman kesin bi dille istemedigini .hosuna gittigini ancak sonrasinda pismanlik yasadigini soyledi.benim hosuma gitmisti oysaki.simdi yine eskisi gibi biraz opusup 1 2 dakkalik bi iliski yasicaz.inanin hic canim istemiyor.bu konudada ustelemiyim dimi artik .yani adam istemiyor.iyice sogur bide degil mi fikirlerinize ihtiyacim var.burda actigim konular sayesinde hic acilmam dedigim bu konuyu esime actim cok sagolun.elestiren bi tavirda yorumlari yazacak olanlar lutfen zahmet etmeyin.ama fikir verecek olanlariniza simdiden tesekkur ederim
Tadını alan bırakamaz oda öyle zevkli birseyHalloldu.istedi simdi
Yani oda olabilir tabi.cunku sevisme uzun olmuyor iliskide kisa.sipsak bitoyor.en azindam sevismeyo uzatiyim derdindeyim ben.diger birlesme kismindan pek zevk almiyorum acikcasiErken boşalma sorunu olmasa bu oral meselesine bu kadar takılmazdınız belki. Yani asıl sizi tatmin etmeyip, o konuya yönlendiren birleşmenin kısalığı belki? Bı sorunu çözmeye çalışsanız acaba? Diğer mesele kapanmış zaten istemiyorsa yapcak bişi yok
Bide bana yapmayi istese.ben demiyom tabi bisedeTadını alan bırakamaz oda öyle zevkli birsey
Ya zaten bi kere tamm yap demisti.yapmistim.sonra bidaha istememisti.pismanlik oluyor gunah vs demisti.bende bi kac bise dedim iste cevap olarak.sonra ertesi aksam tamam madem falan dediNasıl oldu bu durum
Simdi istoyor artikadam yoldan ciktiIstemeyen erkek var mi ki?istememe sebebi de çok ilginç.sonuçta vücudunun bir parçası
Bir dakikalik bir birlesmeden ne zevk alabilirsin ki,eşin cok bencil bu arada .Asıl cozmesi gereken erken bosalma sorunu var.Ayrica bu kadar kuralci olmakta cinsel iliskiyi cok sınırliyor tabi.Bende de sıkıntı mi var acaba ama.cinsel birlesmeden resmen zevk almiyoru..ama oral meselesini dusunmek bile etkiliyor beni.bende de bir abarti var sanirim.belkide merakimdandir bilemicem
Bencede bencil evet.ama zaten ben biraz acilmis durumdayim.yani isler baya degisicek gibi.yavas yavas oda moda giriyorBir dakikalik bir birlesmeden ne zevk alabilirsin ki,eşin cok bencil bu arada .Asıl cozmesi gereken erken bosalma sorunu var.Ayrica bu kadar kuralci olmakta cinsel iliskiyi cok sınırliyor tabi.
Degil zaten o esinin bi tarafindan uydurmasi..Arkadaslar gercekten buradaki yprumlardan gaza gele gele adama acildim.3 yildir hic bise dedigim ypktu.suanki duruma bende saskinim.ne dusunuyorsam soyluyorum cinsellikle ilgili.ve birbirimize olan tavrimiz sicakligimiz o kadar degisti ki.ben iki cifti boylesine birbirine yakinlastiran birseyin gunah olabilecegine inanmiyorum.sizlerede tesekkur ederim
Namazlarini kilar tabi.kilariz yani.dikkat etmeye calisan biriDegil zaten o esinin bi tarafindan uydurmasi..
Birde her konuda dindarmis gibi bu konuyu one surmesi.. namaz kiliyo mu oruc turuyo mu hacca gidiyo mu zekat veriyo mu kelime-i sehadet getiriyo mu mesela
Ben onu herseye bu kadar dikkat ediyor muNamazlarini kilar tabi.kilariz yani.dikkat etmeye calisan biri