- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 31
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Noye acayibim anlamadimSiz de bir acayipsiniz yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noye acayibim anlamadimSiz de bir acayipsiniz yani
Ya kendime yapilsin da isterim tabi ama onun icin zorlamak istemedim.o iyice itici olurdu.kendisine bir kere yaptim evet hosuma gitti ama gunah falan diyor.hosuma gtmedi dese yine israr etmezdim.heraldeOlaya Bende şaşırdım ama birsey diyemedim belkide zaten yapmadığı icin umudunu kesmistir
Evet gercegim.hep ayni icerik belki ayni konulardan muzdaribim diyedir.hep cozmeye calisiyorum diyedir.kimseye de anlatmiyorum cevremde.o yuzden burada sordum oyleGerçek misin anlayamadım da konuların hep aynı içerikte.
Gerçek olduğunu varsayarak söylüyorum.
İstediğin cinselliği tam yaşayamadığın için erkek cinsel organıyla bu düşüncelerini objeleştirmişsin.
Asıl sorunu görmezden geliyorsun. Eşinin erken boşalma problemi var ve cinsel isteksizliği had safhada.
3 yıl 2 çocuk nasıl ve neden oldu böyle problemli bir ilişkide aklım almıyor.
Kendi ihtiyaçların taleplerin karşılanmadan aileni genişletmek mantıklı değil.
Boşan desek bu yüzden koca mı boşanır dersiniz.
Çünkü eşinizle bu cinsel hayatı hiç bir zaman sizin isteyeceğiniz uyumda yaşayamayacaksınız.
Bu durumda onu suçlamanın ya da yargılamanın bir mantığı yok. Aksine daha da mutsuz olursunuz.
Tek yapabileceğiniz erken boşalma için tedavi desteği.
Yani cogu erkek bu sekilde erken bosaliyor diye dusunuyordum ben amaAman adam soğumasın da sizin sogumaniz, hiçbir şey anlamamaniz önemli değil.
Bir dakikalık seks mi olur?
Yani erken bosalma konusunda sen erken bosaliyorsun gidip tedavi ol bence falan diyemem heralde.fazla incinirÖzür dilerim ama ne kadar saçma argümanlar bunlar özellikle kuran meselesi elimizle taharetleniyoruz eee kuran okurken yine elimizle tutmuyor muyuz? Ayrıca bir dakikalık ilişki nedir? acilen bir uzmana gitmeli eşiniz. Bu oral seks yapıp yapmamaktan daha elzem bir konu, iktidarsız bir adamdan fantezi bekliyorsunuz farkında mısınız? Nereden tutsan elinde kalıyor konu.
Kılıf yok bizde ya.Sakin kızlar ya ağzımıza her bulduğumuz şeyi sokmayalım yeter yatak odasi sırlarınızı ifşa edip eleştirmeye gelemiyorsunuz ben uygun görmüyorum o kadar her yaptığınız şeye kılıf uydurmayalım
Ne dediğini bilmiyor bence.Siz tercih etmiyor olabilirsiniz ama saglik acisindan hicbir zarari yok. Kimse de yatak odasi sirrini ifsa etmiyor sadece oral seks normal diyoruz, relax
Çoğu erkek böyle olsa bile bu normal mi? Siz de cinsellik konusunda büyük tabular taşıyorsunuz gibi görünüyor.Yani cogu erkek bu sekilde erken bosaliyor diye dusunuyordum ben ama
Hayir oyle degil tabi.esimi cok seviyorum.isteklerim konusunda olsun diyede cabaliyorum.paylasiyorum onunla vs ama daha baska birsey gelmwz elimden.bosan diye yorum yazanlar mesela.aimdi sevdigim adami 1 dakikada bosaliyor diye bosucam mi.Çoğu erkek böyle olsa bile bu normal mi? Siz de cinsellik konusunda büyük tabular taşıyorsunuz gibi görünüyor.
Hangi sağlık sektörü bu şifacılık mıValla ben almıyorum konu sahibine sor onu cicim sağlık sektöründe olunca bi uyarayım sizi dedim
Erken boşalma olayını çözmesi gerekiyor tatmin olmak sizin de hakkınız ama talep ettiğiniz konu tercih meselesi, hassasiyeti olduğunu bile bile zorlamanız hoş değil. Kuranı Kerim okumakla ne alakası var diyen arkadaşlar evet var. Dinimiz hassasiyet dini şüpheli olan her şeyden kaçınmak gerekir. Çelişen konu eşinizin buna hassasiyet gösterip sizin tatmininize hassasiyet göstermemesi.Arkadaslar merhaba.daha oncede 2 3 kere bu durumumla alakali konu actim.cunku hayatimi suan bu konu sıkıyor.cinsellik.3 yillik evliyim.cinsellikte hayal ettigim seyleri yasayamiyorum.kisa bir onsevisme oluyor ne kadar uyarsamda.birlesmede 1 dakika falan suruyor.ben bise anlamiyorum.bekarligimdaki gibi hayal ediyorum anca kafamdakileri.acikcasi oral iliskiyi yasamak istiyorum.burada da bu konuyu acmistim.esinle istedigini paylas vs yorumlar gelmisti.bende soyledim.bence hos bise falan degil diyordu.gecen yine ciddi bi sekilde iatedigimi soyledim.tamm o zaman yap dedi.ama ben yapmam dedi.bende tamm dedm.sonra ise bidaha yapmayalim hos degil.agzimizla kuran okuyoruz vs dedi.evet bunu bende dusunuyorum ama sonucta orasi da vucudumuzun bi parcasi .onemli bi parcasi.temiz olduktan sonra sıkıntı oldugunu dusunmuyorum.neyse ertesi gunu beni durup durup opuyordu.gun icerisinde defalarca.heralde hosuna gitti dedim kendi kendime.ama bidaha yasancagi zaman kesin bi dille istemedigini .hosuna gittigini ancak sonrasinda pismanlik yasadigini soyledi.benim hosuma gitmisti oysaki.simdi yine eskisi gibi biraz opusup 1 2 dakkalik bi iliski yasicaz.inanin hic canim istemiyor.bu konudada ustelemiyim dimi artik .yani adam istemiyor.iyice sogur bide degil mi fikirlerinize ihtiyacim var.burda actigim konular sayesinde hic acilmam dedigim bu konuyu esime actim cok sagolun.elestiren bi tavirda yorumlari yazacak olanlar lutfen zahmet etmeyin.ama fikir verecek olanlariniza simdiden tesekkur ederim
Evet, isterseniz tam da bu sebepten boşanırsınız. Hukuk bu konuda sizi haklı görüyor. Boşanmayacaksaniz da dert etmeyin kendinize. Yaşayıp gidin.Hayir oyle degil tabi.esimi cok seviyorum.isteklerim konusunda olsun diyede cabaliyorum.paylasiyorum onunla vs ama daha baska birsey gelmwz elimden.bosan diye yorum yazanlar mesela.aimdi sevdigim adami 1 dakikada bosaliyor diye bosucam mi.
Valla tercih meselesi. Ben hep soyluyorum, sevisemedigim adami bosarim cok net. Ev arkadasi lazim degil banaHayir oyle degil tabi.esimi cok seviyorum.isteklerim konusunda olsun diyede cabaliyorum.paylasiyorum onunla vs ama daha baska birsey gelmwz elimden.bosan diye yorum yazanlar mesela.aimdi sevdigim adami 1 dakikada bosaliyor diye bosucam mi.
Bizim de evliliğimizde eşimde ve bende bazı sorunlar vardı bizde sorarak araştırmak çözüm bulduk sizde öyle araştırma yapabilir seniz umarım yoluna girerArkadaslar merhaba.daha oncede 2 3 kere bu durumumla alakali konu actim.cunku hayatimi suan bu konu sıkıyor.cinsellik.3 yillik evliyim.cinsellikte hayal ettigim seyleri yasayamiyorum.kisa bir onsevisme oluyor ne kadar uyarsamda.birlesmede 1 dakika falan suruyor.ben bise anlamiyorum.bekarligimdaki gibi hayal ediyorum anca kafamdakileri.acikcasi oral iliskiyi yasamak istiyorum.burada da bu konuyu acmistim.esinle istedigini paylas vs yorumlar gelmisti.bende soyledim.bence hos bise falan degil diyordu.gecen yine ciddi bi sekilde iatedigimi soyledim.tamm o zaman yap dedi.ama ben yapmam dedi.bende tamm dedm.sonra ise bidaha yapmayalim hos degil.agzimizla kuran okuyoruz vs dedi.evet bunu bende dusunuyorum ama sonucta orasi da vucudumuzun bi parcasi .onemli bi parcasi.temiz olduktan sonra sıkıntı oldugunu dusunmuyorum.neyse ertesi gunu beni durup durup opuyordu.gun icerisinde defalarca.heralde hosuna gitti dedim kendi kendime.ama bidaha yasancagi zaman kesin bi dille istemedigini .hosuna gittigini ancak sonrasinda pismanlik yasadigini soyledi.benim hosuma gitmisti oysaki.simdi yine eskisi gibi biraz opusup 1 2 dakkalik bi iliski yasicaz.inanin hic canim istemiyor.bu konudada ustelemiyim dimi artik .yani adam istemiyor.iyice sogur bide degil mi fikirlerinize ihtiyacim var.burda actigim konular sayesinde hic acilmam dedigim bu konuyu esime actim cok sagolun.elestiren bi tavirda yorumlari yazacak olanlar lutfen zahmet etmeyin.ama fikir verecek olanlariniza simdiden tesekkur ederim
Ağzıyla küfürde ediyor ama onu sevaba eklediyse demek kiAgzımızla kuran okuyoruz ne demek ya töbe yarabbim gerçekten nasıl bir bilinçaltı nasıl bir korku ile yetiştirilmişler dinimiz muhteşem bir din böyle saçma sapan konularla birlikte anılması korkunç.
Eşinizin hem psikiyatriden hem de ürolojiden destek alması lazım.
Ne bakterisi ne miktobu ? Temiz olduktan sonra ne gibj bir sey olabilir ki ?Valla geçen bakterileri mikropları ben dillendirmeyeyim isterseniz sizinde dudağınız uçuklar aman Allah korusun
Ayyy yok artik ne bu şiddet bu ne celal , seksin direğidir oral kusura bakmayın diğer türlüsü mümkün değil. Saglik açısından da hic bir sorun yok temiz olduktan sonra.Ya siz sakamısınız ya hic düşünmez bir insan kendi sağlığını buraya seksin icinde var deyip durmayin her pislik var bunuda sekse mi dahil edeceksiniz .