Esimle asamiyoruz bu konuyu.ben mi vazgecmeliyim.lutfen bi bakin?

Sağlık açısından mide bulandırıcı bir durum
Sağlık başka bir konu mide bulantısı başka bir konu.

İkisini bir tutmak olağanüstü abuk bir durum.

Oral seks vardır siz kabul etmeseniz de.

Daha neler neler var seksin içinde.

Söylemeyeyim kalbinize falan iner mazallah.

Valla geçen bakterileri mikropları ben dillendirmeyeyim isterseniz sizinde dudağınız uçuklar aman Allah korusun

Aman adam soğumasın da sizin sogumaniz, hiçbir şey anlamamaniz önemli değil.
Bir dakikalık seks mi olur?

Ypk oyle bir ailede yetistirilmedi ama dini konularda hassastir.iradelidir bi cok konuda.bu konuda hosuna gitmesine ragmen yanlis buldugu icin istemiyor bence
Dini konularda kendine göre hassas demek ki. Erken boşalma problemi var ama önemli değil, karısını mutlu edemiyor ama önemli değil. Karısını mutlu edememesinin dini boyutunu düşünüp tedavi de olmuyor. Ne güzel iş.

Ya siz sakamısınız ya hic düşünmez bir insan kendi sağlığını buraya seksin icinde var deyip durmayin her pislik var bunuda sekse mi dahil edeceksiniz .
"Oral seks yaptığı için şu hastalığa yakalandı. Oral seks yaptığı için öldü" şeklinde bir haber görmedim henüz. İnsanoğlu kaç yüzyıldır oral seks yapıyordur Allah bilir.

Ya siz sakamısınız ya hic düşünmez bir insan kendi sağlığını buraya seksin icinde var deyip durmayin her pislik var bunuda sekse mi dahil edeceksiniz .
Oral seksi keşfeden, bunu sekse dahil eden ilk insan sen olduğun için vulva ve vajinanı kor ateşle dağlayacağız WOMAN

"Oral seks yaptığı için şu hastalığa yakalandı. Oral seks yaptığı için öldü" şeklinde bir haber görmedim henüz. İnsanoğlu kaç yüzyıldır oral seks yapıyordur Allah bilir.
Sakin kızlar ya ağzımıza her bulduğumuz şeyi sokmayalım yeter yatak odasi sırlarınızı ifşa edip eleştirmeye gelemiyorsunuz ben uygun görmüyorum o kadar her yaptığınız şeye kılıf uydurmayalım

Oral seksi keşfeden, bunu sekse dahil eden ilk insan sen olduğun için vulva ve vajinanı kor ateşle dağlayacağız WOMAN

Siz tercih etmiyor olabilirsiniz ama saglik acisindan hicbir zarari yok. Kimse de yatak odasi sirrini ifsa etmiyor sadece oral seks normal diyoruz, relax

İkinizin zevk aldigi farkli eylemler mi bulsaniz acaba ?
Ne siz onu ne de o sizi zorlamayacak cinsten..
Yani hoslanmadigi degisik sebeplerle belirtmis. İllede yapalim yapalim hadi yapalimmm israri bence cok ters tepici bi hareket.

Özür dilerim ama ne kadar saçma argümanlar bunlar özellikle kuran meselesi elimizle taharetleniyoruz eee kuran okurken yine elimizle tutmuyor muyuz? Ayrıca bir dakikalık ilişki nedir? acilen bir uzmana gitmeli eşiniz. Bu oral seks yapıp yapmamaktan daha elzem bir konu, iktidarsız bir adamdan fantezi bekliyorsunuz farkında mısınız? Nereden tutsan elinde kalıyor konu.

Sizin baktığınız pencereden bakarak bir yorum yapayım mi size?

"Hamile etiketi koymuş. Demek ki sevişiyor. Yatak odasını ifşa ediyor."

Nasılmış, hoşunuza gitti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…