Esimle asamiyoruz bu konuyu.ben mi vazgecmeliyim.lutfen bi bakin?

10 yildir hemsirelik yapiyorum, birçok alanda calıstım cerrahi ve dahili branşlarda eğitim aldım seminerlere katıldım, enfeksiyon alanında araştırmalara katıldım. Siz ne işle meşgulsunuz tam olarak ?
Penis vajene girince otomatik olarak her türlü birbirinden mikrop alışverişi olmuyor mu? Bence en sağlıksız ve tehlikeli hali bu. Çoğu zaman dışarıda belirgin bir lezyon yoktur (siğil, yara, patolojik akıntı) ve ilişki kurulur. Buna ne diyorsunuz? Her ilişki öncesi penis ve vajinal muayene mı yapacaksınız? Hepatit B, C taıyıcılar asla ilişki kurmasınlar mı diyeceksiniz?

10 yildir hemsirelik yapiyorum, birçok alanda calıstım cerrahi ve dahili branşlarda eğitim aldım seminerlere katıldım, enfeksiyon alanında araştırmalara katıldım. Siz ne işle meşgulsunuz tam olarak ?
Avukatim, 17 senelik. Size seminerlerde oral seksin zararlari mi anlatildi

Kesinlikle anal sex degil.oral seksten bahsettim ben

Cok sagolun yorumunuz icin.yani onsevisme evet uzun olmali ama uzun olmasinin bir parcasi oral seks gibi geliyor.obur turlu ne kadar uzun surebilir.esimin sonra hosuna gitti istedi ama dun yeniden istemedi.yapmayalim birdaha dedi.pisman oluyor

Eşinizin belli kalıpları var farkında ya da değil. Belki ilişkiye girince de rahatsız hissediyor. Tedavi olmalı. Dediğin süre çok az

Bende eşin gibi düşünüyorum hiç hoşlanmazdm bence bu oral seksten düşünmesi bile çok kötü geliyor bana o ağızla kuran sure okuyoruz haram olmasa da doğru değil bence . Ve çok igreltici ya

Bende eşin gibi düşünüyorum hiç hoşlanmazdm bence bu oral seksten düşünmesi bile çok kötü geliyor bana o ağızla kuran sure okuyoruz haram olmasa da doğru değil bence . Ve çok igreltici ya

Bence oyle dusunmeyin is oralara kadar giderse o zaman elimizlede dokunmayalim malum nimeti elimize aliyoruz kurani elimize aliyoruz hem bi kere deneyin belki olamadiginiz orgazmi onda olursunuz once on yargilardan kurtulmak lazim

Yeni gördüm konunu, bu adam maalesef asla senin istediğin performansı vermeyecek, bunkadar utangaçlık, titizlik, bahaneler üretme. Ben seni son gördüğümde adama yatak odanızdan hoşnut olmadığını söylemiştin o da çaba göstereceğini söyşemişti. Dini açıdan bilinçli bir kadınsın, haklarını biliyorsun, iki çocukla nasıl olur bilemem ama devam edeceksen beklentini kes. Ayrıca oralın haram olması çok mantıksız. O ağızla küfür edebiliyorsun ama karını mutlu etmeye gelince bundan imtina ediyorsun. Adamın cinsel tabuları zirve, düzelme ihtimali binde bir. Ancak sen onu dinlemeyip devam edersen (kavga çıkmazsa tabi) zamanla alışma ihtimali var.

Merhaba.Oral ilişkiye son.Enfeksiyon kaparsın.Hayal etme yaşat.Bal ceviz karışımını yap sabah akşam yedir cinsellik articak.Emin ol.Oral ve ters ilişki yapmayın sonra da enfeksiyon olur.

haha adama bak. hem 1 dakkada bosaliyor hem de oral yapmiyor hem de yaptirmiyor. e ne ise yariyor bu adam ayol

Bu adam hayatta onu kullanmasına da izin vermez

Merhaba.Oral ilişkiye son.Enfeksiyon kaparsın.Hayal etme yaşat.Bal ceviz karışımını yap sabah akşam yedir cinsellik articak.Emin ol.Oral ve ters ilişki yapmayın sonra da enfeksiyon olur.
He ya bütün dünya enfeksiyondan kırılıyor oral yüzünden. İnsanlık tükenmek üzere. Yüce gönüllü oral seks karşıtları da olmasa halimiz duman

Cinsel ilişki de vajinal enfeksiyon yapıyor. Cinsel ilişkiye de girmeyin.
Sexting güzel, oradan devam

Yani cogu erkek bu sekilde erken bosaliyor diye dusunuyordum ben ama

çok affedersiniz özel bir soru olacak ama 2. veya 3. sefer yapmıyor musunuz?
yani 1 kere orgazm olup bitiriyor musunuz? çoğu erkek belki ilk seferinde erken geliyordur ama 2. 3. veya 4. sefer yaparak devam ediliyor yani öyle olursa sende doyuma ulaşabilirsin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…