Esimle asamiyoruz bu konuyu.ben mi vazgecmeliyim.lutfen bi bakin?

Evet gercegim.hep ayni icerik belki ayni konulardan muzdaribim diyedir.hep cozmeye calisiyorum diyedir.kimseye de anlatmiyorum cevremde.o yuzden burada sordum oyle

Yani erken bosalma konusunda sen erken bosaliyorsun gidip tedavi ol bence falan diyemem heralde.fazla incinir

Çoğu erkek böyle olsa bile bu normal mi? Siz de cinsellik konusunda büyük tabular taşıyorsunuz gibi görünüyor.
Hayir oyle degil tabi.esimi cok seviyorum.isteklerim konusunda olsun diyede cabaliyorum.paylasiyorum onunla vs ama daha baska birsey gelmwz elimden.bosan diye yorum yazanlar mesela.aimdi sevdigim adami 1 dakikada bosaliyor diye bosucam mi.

Erken boşalma olayını çözmesi gerekiyor tatmin olmak sizin de hakkınız ama talep ettiğiniz konu tercih meselesi, hassasiyeti olduğunu bile bile zorlamanız hoş değil. Kuranı Kerim okumakla ne alakası var diyen arkadaşlar evet var. Dinimiz hassasiyet dini şüpheli olan her şeyden kaçınmak gerekir. Çelişen konu eşinizin buna hassasiyet gösterip sizin tatmininize hassasiyet göstermemesi.

Hayir oyle degil tabi.esimi cok seviyorum.isteklerim konusunda olsun diyede cabaliyorum.paylasiyorum onunla vs ama daha baska birsey gelmwz elimden.bosan diye yorum yazanlar mesela.aimdi sevdigim adami 1 dakikada bosaliyor diye bosucam mi.
Evet, isterseniz tam da bu sebepten boşanırsınız. Hukuk bu konuda sizi haklı görüyor. Boşanmayacaksaniz da dert etmeyin kendinize. Yaşayıp gidin.

Valla tercih meselesi. Ben hep soyluyorum, sevisemedigim adami bosarim cok net. Ev arkadasi lazim degil bana

Bizim de evliliğimizde eşimde ve bende bazı sorunlar vardı bizde sorarak araştırmak çözüm bulduk sizde öyle araştırma yapabilir seniz umarım yoluna girer

Ağzıyla küfürde ediyor ama onu sevaba eklediyse demek ki

Ya siz sakamısınız ya hic düşünmez bir insan kendi sağlığını buraya seksin icinde var deyip durmayin her pislik var bunuda sekse mi dahil edeceksiniz .
Ayyy yok artik ne bu şiddet bu ne celal , seksin direğidir oral kusura bakmayın diğer türlüsü mümkün değil. Saglik açısından da hic bir sorun yok temiz olduktan sonra.

Haklisin tatmin olmak seninde hakkin.farkli seyler deneyin .oral illa olsun demek de manyikli degil diyenler...ya tatminkar ve uzun bi sevisme oralsiz nasil olur acaba??.heryeri opucez falan ama en hassas en etkilenen bolgelere gelince oralari mi opmucez.ne deneyebilirim farkli olarak.benim icin tatminkar bi sevisme oral ile olur yani.evet tercih meselesi ama

Erken bosalmayi önlemek için erkeklerin yaptigi egzersizler var. Iliski esnasinda onlari deneyin. 2 dklk birlesme icin soyunmaya degmez.

Oral seks olmadan seks düşünemiyorum eşinizde zamanla alışacak ve istiycek bu konuda ısrarcı olun ona söylemeden yapmaya başlayın hem ilişkinin ne kadar uzadığını görüceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…