eşimle aramda ki soğukluk :(

canım açık yazmamı söylemişsin herkestenn özür dileyerek üstü kapalı söylemeye çalışacağım ilk evlilik yıllarımzda benden arkadan ilişki istemişti bende olmayacağını dinen günah ve sağlık açısından sakıncalı olduğunu ve canım çok yanabileceğini söylemiştim ama onun cevabı benim yüzüme bir tokat gibi çarpmıştı .. ''nereden biliyorsun canının acıyacağını benden önce başkalarıyla yaptında mı biliyorsun!!!'' bu ve buna benzer bir çok hakaretle geçti benim 3 senem belki de bunlr fazlasıyla soğuttu beni eşimden[/QUOTE

bu evliliği yürütme bu laflardan sonra sakın..

canım açık yazmamı söylemişsin herkestenn özür dileyerek üstü kapalı söylemeye çalışacağım ilk evlilik yıllarımzda benden arkadan ilişki istemişti bende olmayacağını dinen günah ve sağlık açısından sakıncalı olduğunu ve canım çok yanabileceğini söylemiştim ama onun cevabı benim yüzüme bir tokat gibi çarpmıştı .. ''nereden biliyorsun canının acıyacağını benden önce başkalarıyla yaptında mı biliyorsun!!!'' bu ve buna benzer bir çok hakaretle geçti benim 3 senem belki de bunlr fazlasıyla soğuttu beni eşimden

Boşanma sebeplerinden biride bu yani, arkadan ilişki istemek. Siz ona öyle demenize rağmen utanmadan birde öyle bir cevap verebilmiş ya, pes yani! Ben sizin yerinizde olsam bir dakika durmam o adamın yanında. Bu ne bencilliktir bu nasıl bir insandır?

kızlar günaydın evimde internet olmadığı için iş yerimden girebiliyorum verdiğiniz cvplar için hepinize tek tek çok ama çok teşekkür ederim salı günü akşamı eşimle evde birlikte olduk dün akşam kayınvalidem de kaldık dün akşamda birlikte olmak istedi tmm dedim ama isteksizdim ve eşim bana herşey bittikten banyo yapıp geldikten sonra dedi ki seninle yaptığım hiç bir sexten zevk almıyorum çok kırıldım gerçekten bu şekilde davranarak beni öyle yıpratıyor ki bu akşam yine isteyecek diye korkar oldum aslında biliyorum durumum doktorluk belki ama şuanda iyi bir doktor bulup gidebilmem için hem bütçe lazım hemde zamanım nereye gideceğimi bile bilmiyorum yardımcı olabilecek kimse yok gel doktora gidelim diye allah kimseyi bu duruma düşürmesin gerçekten çokk zor buradan ne gibi bir tepki alırım bilmiyorum ama öncelikle şunu belirtmek istiyorum benim bir derdim var ve ben bunu çevremden kimseyle paylaşamıyorum burada yanlış anlaşılmaktan da korkuyorum ama benim derdim de bu yani sadece sizinle paylaşabiliyorum :KK61:
canım benim peki eşin sana zevk almıyorum dediğinde neden nelerden hoşlanmıyosun demedinmi . bende sunlardan rahatsız oluyorum demedin mi. böyle şeyler açık açık konuşmadan olmaz. anlatın konuşun. eşin seni sevmese sana bu kadar açık olmaz. gider başkasıyla yapar işini. seni seviyor ki sorunu derdi anlatıyor çözüm için...

ya niye sen doktorluk olasın
sen eşinden soğumayacaksın da kim soğuyacak
adam sürekli anal sekste ısrar etmiş ve sen bunu istemiyorsun

merhaba maalesef seni çok iyi anlıyorum bir yıl üç ay önce bizde resmi olarak boşandık ve bir ay içerisinde tekrar barıştık.ben ve eşim kimliklerimizi falan değiştirmedik.ama tekrar denemek zormuş bizim cinsel problemlerimiz vardı 8 yıllık evliyim 7 sene yok denecek kadar azdı ayda bir iki ayda bir falan artık beni sevmediğini düşündüm ve ayrılmak istedim.boşandık 3 ay ayrı yaşadık sonra yine deneme kararı aldık geldim 1 yılı geçti ve herşey aynı işin kötüsü bende de ona karsı hiç bir cinsel istek kalmadı.ayda bir istiyor yapamıyorum ya reddediyorum yada olunca cinsellik sırasında ağladğımı bile bilirim.onu insan olarak seviyorum.ama erkeğim diyemiyorum bağ şevkat uyum arzu ne onda var ne bende..ne yapacağımı bende senin gb bilmiyorum....

şimdi arkadaşlar şimdi bu sorunlar elbette her evlilikte asgari oranda mutlaka yaşınıyordur ama benim sorunum hem eşimin farklı bir ilişki istemesi ki ben bunu asla istemiyorum ve sürekli aklı fikri o işte olması hep fırsat kollama peşinde çok afedersiniz hergün 5 kere yapsak desem yapacak beni bu sıkıyor yoruyor benim kafamda dünya kadar mesele var çocuk iş ev sorumluluk hangi birine yetişeceğime şaşırıyorum o istiyor ki ben hep aktif olayım hep enerjik olayım hep onun tepesinde olayım böyle bir hayatım yok ki sabah kalk işe gel işten çık çocuğu al eve git çamaşır yemek temizlik ee bu arada gidilecek yerler oluyor annem diyaliz hastası tek kızıyım ve annemin tek kız torunu benim kzım onu görmek istiyor beni görmek istiyor haftanın 3 günü eve gitmeden ona uğruyorum eşimin çalışma saatleri değişik avm de çalışıyor bazen 6 da çıkıyor bazen 10 da çıkıyor ee 6 da çıktığında o 15 dk evde olabiliyor bende 6 da işten çıkıyorum 7.30 evde oluyorum trafik çilesi beni mahfediyor kızım çok hareketli çok fazla parka alıştırdılar işten çıkınca hep gezmek istiyor hep ağlıyor inanın sabahtan akşama kadar mahfoluyorum 47 kiloyum bünyem zayıf evime hiç bakamıyorum belki bu söylediğime çok tepki alacağım ama olmuyor işte ben 4 senelik evliyim ve bu sene badana yaptırmak istiyorum dün badan yaptırmamız lazım iş çok dedim ya tamm kes para yok para diyor ordan kayınvalidem seneye yaptırın diyor acelesi yok diyor ben ailemden böyle bişi görmedim kendi annemler her sene boya badana yaptırırlar ben 4 sene oldu bir badana yaptıramıyorum trafik çilesinden kurtulmak için evi satalım kayınavlideme yakın ev alalım dedim eşim borsa oynuyor hep para kaybediyor en son ailesine kredi çektirdi şimdi 2 sene havaya para ödeyecek ben de ayrıldığımız dönemde arabayı değiştirdim onun için kredi çektim onu ödüyorum ama en azından boşa ödemiyorum o kadar çalışıyorum bir yatırım oluyor geleceğime diyorum onun kredisi benim kredim olmasına rağmen yinede evi satıp üzerine ekliyip yeni eve taşınalım dedim ben ödemeye hazırım sıkarım öderim sonuçta gencim çalışıyorum borçsuz hiç bir şey olmuyor dedim hiç bir icraat yok ödeyemeyiz alamayız yapamayız arkadaşlarım gelmek istiyorlarmış oturmaya senelerdir görüşemiyoruz hepsi evli bende evim bu haldeyken alma taraftarı değilim yani demem o ki onun düşündüğü başka benim düşündüğüm başkaaa öyle işte arkadaşlar düzenli tertipli stressiz bir hayatım yok yani tabi hiç bir şeyin dört dörtlük olmasını asla beklemiyorum beklemem de zaten elbette olacak sorun dert sadece destekçim yok hep tek başıma bir mücadele peişindeyim ne olacak ben de bilmiyorum çok uzun yazdım kusura bakmayın

merhaba maalesef seni çok iyi anlıyorum bir yıl üç ay önce bizde resmi olarak boşandık ve bir ay içerisinde tekrar barıştık.ben ve eşim kimliklerimizi falan değiştirmedik.ama tekrar denemek zormuş bizim cinsel problemlerimiz vardı 8 yıllık evliyim 7 sene yok denecek kadar azdı ayda bir iki ayda bir falan artık beni sevmediğini düşündüm ve ayrılmak istedim.boşandık 3 ay ayrı yaşadık sonra yine deneme kararı aldık geldim 1 yılı geçti ve herşey aynı işin kötüsü bende de ona karsı hiç bir cinsel istek kalmadı.ayda bir istiyor yapamıyorum ya reddediyorum yada olunca cinsellik sırasında ağladğımı bile bilirim.onu insan olarak seviyorum.ama erkeğim diyemiyorum bağ şevkat uyum arzu ne onda var ne bende..ne yapacağımı bende senin gb bilmiyorum....

aynı durumdayız işte ama eşim bana karşı iyi yani sevdiğini falan söylüyor bende insan olarak seviyorum ama ona karşı bi istek arzu çekim hissetmiyorum hissedemiyorum çok zor ve kötü bir durum :(

üzüldüm cnm kaç yaşındasın çocuk yoksa ayrıl böyle ömür geçmez ten uyumu die bişi var

Hangi dine göre cevaplıyorsunuz?
Konu sahibi müslümanım dememiş ve herkesin müslüman olması hatta bir dine bile inanması gerekmiyor. (!)
Ayrıca soru çok farklı, dikkatinizi çekerim.

Konu sahibi, ne kadar oldu tekrar evleneli? Kırgınlıkla vardır illa ki belki biraz zaman gerekiyordur. Sonuçta tekrar evlendiyseniz, eşinizi seviyorsunuzdur diye
Hangi dine göre cevaplıyorsunuz?
Konu sahibi müslümanım dememiş ve herkesin müslüman olması hatta bir dine bile inanması gerekmiyor. (!)
Ayrıca soru çok farklı, dikkatinizi çekerim.

Konu sahibi, ne kadar oldu tekrar evleneli? Kırgınlıkla vardır illa ki belki biraz zaman gerekiyordur. Sonuçta tekrar evlendiyseniz, eşinizi seviyorsunuzdur diye düşünüyorum.
Konu sahibi gerekli cevabi verdi zaten ve ben ona yardimci olmak icin yazdim gerisi beni alakadar etmez
Ben yazimda da herkes musluman olmak zorunda demedim zaten farkondaysaniz musluman degilse cevabini pekala kendisi verebilirdi ama ben cevabimi aldim zaten
Uzatmayalim lutfen arkadasin konusunun kapanmasini istemem

Peygamberimizin kimleri lanetledigini ac oku benim yeterince bilgim var
Sapikca mi :KK66:
Muftuden diyaneten imamlardan gerekli bilgiyi aldim.ben siz merak etmeyin ...
Hülle uaptiran bir erkek Allah in lanetone ugramistir ....
Konu bu degil litfen uzatmayalim ben zorlugunu gordugum icin bilgi verdim vermez olaydim konu sahibo de zaten bilgiliymis bu konuda
Arkadasim bosver hic cvp verme bile.bazilarina dinden bahsedince rahatsiz oluyolar nedense

Slm canım konuyu sonuna kadar okumadim ama evlendim ayrıldım olmadı yine evlendim ama bu defa ayrılmam göze alamam paramda var adam sapık yinede ayrılmam neden peki bu kadar kendine eziyet ediyorsun burada sana hak verdikce insanlar kendini daha kötü hissedeceksin yazık değilmi sana anlattıkca rahatlamayacan emin ol nelere maruz kaldığını birde karşı taraftan öğreneceksin ben kimseye ayrıl demem büyük sorumluluk ama yolunu çiz ve oyolda yürü öyle bakmak yetmiyor yasin çok genç belki yeniden aşık olursun kendine yeni hayat kurarsin sen bu dünyaya onun içinmi gönderildin bu erkekleri

aynı durumdayız işte ama eşim bana karşı iyi yani sevdiğini falan söylüyor bende insan olarak seviyorum ama ona karşı bi istek arzu çekim hissetmiyorum hissedemiyorum çok zor ve kötü bir durum :(
işte benimkide beni sevdiğini söylüyor ilgili alakalı şevkatli ama aramızda cinsel olarak inanılmaz bir soğukluk var..cinsellik olmayınca da ondan soğuyorum maalesef..

üzüldüm cnm kaç yaşındasın çocuk yoksa ayrıl böyle ömür geçmez ten uyumu die bişi var
29 yaşındayım 7 yıldır çocuk yapamadık..nasıl yapacağızki böyle bir ilişkide o istiyor çocuk ama böyle bir durumda çok zor.onu da bu duygudan mahrum bırakmak istmiyorum..karar vermem lazım..ya herşeyi böylece kabul edip oturacam çocuk da yapıp ii bir insan ii bir koca diyip sineye çekicem cinselliği yada yeni bir yol çizicem kendime..ama karar vermek kaldıki ikinci kez ayrılmaya karar vermek zor..

29 yaşındayım 7 yıldır çocuk yapamadık..nasıl yapacağızki böyle bir ilişkide o istiyor çocuk ama böyle bir durumda çok zor.onu da bu duygudan mahrum bırakmak istmiyorum..karar vermem lazım..ya herşeyi böylece kabul edip oturacam çocuk da yapıp ii bir insan ii bir koca diyip sineye çekicem cinselliği yada yeni bir yol çizicem kendime..ama karar vermek kaldıki ikinci kez ayrılmaya karar vermek zor..

kendine yazık edersin cnm sakın çocuk yapma. ayrıl bu adamdan mutlu olamayacaksın belliki
hayat çok kısa değmez bunca cefaya . birgün çok pişman olursun iş işten geçer

kuşa sormuşlara başına iş gelecek ne zaman gelsin diye gençlikte gelsin gençlikte güçlü olur atlatırım yaşlılıkta katlnmak daha zor demiş,
bilmem anlatabildimmi

kendine yazık edersin cnm sakın çocuk yapma. ayrıl bu adamdan mutlu olamayacaksın belliki
hayat çok kısa değmez bunca cefaya . birgün çok pişman olursun iş işten geçer

kuşa sormuşlara başına iş gelecek ne zaman gelsin diye gençlikte gelsin gençlikte güçlü olur atlatırım yaşlılıkta katlnmak daha zor demiş,
bilmem anlatabildimmi
aynen öyle..böyle gitmeyeceğini biliyorum fakat cesaretim yok karakteri iyi diye ayrılmaya ileride pişman olmaktan korkuyorum karşıma döven söven biiri çıkar da bu adamın kıymetini bilmedim diye..ama onunla cinsellik adına bişi de artık çok zor.. verdiğin örnek çok güzel bu arada..

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım benimde herkes gibi bir değil birden çok derdim var hayatımda yaşadıklarımı anlatarak sizi çok boğmak istemiyorum sizinle paylaşmak istediğim bir derdim var açıkçası ne yapacağımı bilemiyorum ben 4 senelik evliyim eşimi çok severek çok aşık olarak evlendim ama ilk 3 yılım bana 30 yıl mış gibi geçti geçen sene haziran ayında maalesef ayrıldık ve resmi olarak boşandık bu arada 2.5 yaşında dünya tatlısı birde kızımız var daha sonra 3 aylık ayrılık dönemimiz oldu ve bir sürü olaydan sonra biz tekrar barıştık şuanda eşim çok iyi yani azda olsa ilgili tartışmalarımızı uzatmıyoruz konuşmaya çalışıyoruz idare ediyoruz diyebilirim ama ben eşimden çok fazla soğudum yaklaşamıyorum ona ayrılmak ta istemiyorum yani ayrılmak için hiç bir neden de yok zaten biraz özel olacak özür dilerim hepinizden kimseye anlatamıyorum bu derdimi ben onu mutlu edemiyorum onu istemediğimi söyleyemiyorum ve şu aralar benden asla yapamayacağım şeyler istiyor onu idare ederek geçiştirmeye çalışıyorum sorun bende belki bilmiyorum ama psikologa gidipte açık açık konuşamam da daha yaşım 28 dolu dolu sevgi içinde yaşamak istiyorum aslında derdimi çok net anlatamamış olabilirim ama açık konuşarak tepki almak istemediğim için üstü kapalı anlatmaya çalıştım umarım beni anlamışsınızdır..:(

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım benimde herkes gibi bir değil birden çok derdim var hayatımda yaşadıklarımı anlatarak sizi çok boğmak istemiyorum sizinle paylaşmak istediğim bir derdim var açıkçası ne yapacağımı bilemiyorum ben 4 senelik evliyim eşimi çok severek çok aşık olarak evlendim ama ilk 3 yılım bana 30 yıl mış gibi geçti geçen sene haziran ayında maalesef ayrıldık ve resmi olarak boşandık bu arada 2.5 yaşında dünya tatlısı birde kızımız var daha sonra 3 aylık ayrılık dönemimiz oldu ve bir sürü olaydan sonra biz tekrar barıştık şuanda eşim çok iyi yani azda olsa ilgili tartışmalarımızı uzatmıyoruz konuşmaya çalışıyoruz idare ediyoruz diyebilirim ama ben eşimden çok fazla soğudum yaklaşamıyorum ona ayrılmak ta istemiyorum yani ayrılmak için hiç bir neden de yok zaten biraz özel olacak özür dilerim hepinizden kimseye anlatamıyorum bu derdimi ben onu mutlu edemiyorum onu istemediğimi söyleyemiyorum ve şu aralar benden asla yapamayacağım şeyler istiyor onu idare ederek geçiştirmeye çalışıyorum sorun bende belki bilmiyorum ama psikologa gidipte açık açık konuşamam da daha yaşım 28 dolu dolu sevgi içinde yaşamak istiyorum aslında derdimi çok net anlatamamış olabilirim ama açık konuşarak tepki almak istemediğim için üstü kapalı anlatmaya çalıştım umarım beni anlamışsınızdır..:(
canim benim yaa esinle konus acik acik soyle seni.mutlu edemiliyormuyum diye. onunla konus beni tekrar kendine asik et de. eski gunlerdeki gibi olalim deme. ama bende 3 yillik evliyim benimde 1 yasinda oglum var hersey ilk gunki gibi degil tabikide is guc cocuk derken bizde biraz onlarfan uzak.kaliyoruz . esinle. bol vakit gecirmeye bak sinemaya. gidin. ikiniz romantik film falan isallah eskisi gibi olursunuz cnm

Back
X