eşimle aramda ki soğukluk :(

canım cok saol valla işte ben böyle onun karşısına diklip bu cümleleri aklıma getiremiyorum dumur oluyorum karşısında ama sözlerin aklıma yattı en ufak bir o konuda yaklaşımında bu sözleri sarfedeceğim mutlaka tek korkum başka birisiyle yapma düşüncesi tabi o zaman film koparda ben işte bunun olmaması için oyalama taktiğini kullanmaya çalışıyorum ama sözlerin çok mantıklı gerçekten saol yardımın için :(

O ooo tatlım o senin bu korkunun farkında bence ya da ailenin tam olarak arkandan olduğunu hissedememis yoksa bu kadar cesaret edemedi hele ki yeni barısmisken. ..karşısında dik dur tavrını netlik idrak etmesine izin ver...bak sana 2 yol sundum.baska da aklıma gelmiyor duruma göre davranışın artık. ..ama düşüncenin değiştir öyle korkuyla hayat sürmez. ..yapacak olan sen kabul etsen yine yapar bu sefer başka fantazi peşine düşer vs.vs.bu konu hassas ne yüz vereceksin ne çok sikacak sin. ..rahat ol biraz tatlım. .

Ne anlatiyorsun acaba uzun uzadiya...
Git tekrar oku kadin ne sormus:KK14:
Bu ne sinir ...? Hayirdir sizi niye ilgilendirdi
?
Amacimi yazdim defakarca yazmicam okusaydin
tekrar evlenmeyi dusundukleri taktirde bazi hususlardan bahsettim
Uzatmak istemedikce uzattiriyosunuz yahu
!!
Taritsmak iatemiyorum daha fazla ....

Doğru iletişim yöntemlerinden biri de;
İstemediklerimizin değil, isteklerimizin dile getirildiği
diyalog biçimi geliştirmektir.

Konu sahibinin konusunun yarısı gitti yine tartışmaya. ..merve arkadaşımız kendi düşüncesine göre bir konuyu hatırlattı konu sahibi de cevabını verdi.konu hala niye uzuyor ki...arada anlaşmazlıklar çıkması normal de ni uzatiliyor. ..resmi nikahınizi nasıl yapıldığını ve dini nikahın nasıl yapıldığını herkes bilir, sebeblerden bilir...kişiye kalmıştır seçim yapmak...bana göre dünya hayatımda ki benim ve çocuklarımın haklarını korumak için resmi nikah şarttır ve belediye başkanı 2 şahit resmi evraklar tamamdır. Dini nikah da işte nikah kiyacak olan kisi 2 şahit dini hükümler cercevesinde yerine geririlerek Allah'in huzurunda kıyılar ve ahiret yaşamı için önemlidir. bir başkası önem vermez resmi nikah yeterlidir der vs.vs.egerki bilinmeyen bir tarafı varsa konuşulur ama belli ki herkes herseyi biliyor herkes de ona göre tercihini yapar..bilinen şeyler neden ısrarla yazılıp bu konular dağıtılıyor. ..farklı fikirler her zaman dikkatimi çekmiştir. Ama ne yazık görüyorum ki insanlar burada saygıyı koruyarak herkes kendi doğruları savunamiyor. ..ben bence derim o bence der öteki bence der seçim kisilere kalır güzellikle tartışmayı neden beceremiyoruz? İslamî tanıtmaya çalışan arkadaşlar lütfen sabırlı ve sakin olun burada kimse kolay kolay görüş ve inancını 1 cümleyle değiştirmez. ..anlayış lütfen. ..sinirlenenmeye muhalefet olmaya gerek yok herkes herseyin bence gayet farkında ...Sonuçta herkes kendi doğruları ni paylaşıyor burada ve dolayısıyla birbirimize karşı hiddetlenme den yumuşak davranabilsek keşke. ..konu sahibi kendi adıma Özür dilerim ama bu aralar tartışmaları okumaktan konular dağılıyor çok. ..

Konu sahibinin konusunun yarısı gitti yine tartışmaya. ..merve arkadaşımız kendi düşüncesine göre bir konuyu hatırlattı konu sahibi de cevabını verdi.konu hala niye uzuyor ki...arada anlaşmazlıklar çıkması normal de ni uzatiliyor. ..resmi nikahınizi nasıl yapıldığını ve dini nikahın nasıl yapıldığını herkes bilir, sebeblerden bilir...kişiye kalmıştır seçim yapmak...bana göre dünya hayatımda ki benim ve çocuklarımın haklarını korumak için resmi nikah şarttır ve belediye başkanı 2 şahit resmi evraklar tamamdır. Dini nikah da işte nikah kiyacak olan kisi 2 şahit dini hükümler cercevesinde yerine geririlerek Allah'in huzurunda kıyılar ve ahiret yaşamı için önemlidir. bir başkası önem vermez resmi nikah yeterlidir der vs.vs.egerki bilinmeyen bir tarafı varsa konuşulur ama belli ki herkes herseyi biliyor herkes de ona göre tercihini yapar..bilinen şeyler neden ısrarla yazılıp bu konular dağıtılıyor. ..farklı fikirler her zaman dikkatimi çekmiştir. Ama ne yazık görüyorum ki insanlar burada saygıyı koruyarak herkes kendi doğruları savunamiyor. ..ben bence derim o bence der öteki bence der seçim kisilere kalır güzellikle tartışmayı neden beceremiyoruz? İslamî tanıtmaya çalışan arkadaşlar lütfen sabırlı ve sakin olun burada kimse kolay kolay görüş ve inancını 1 cümleyle değiştirmez. ..anlayış lütfen. ..sinirlenenmeye muhalefet olmaya gerek yok herkes herseyin bence gayet farkında ...Sonuçta herkes kendi doğruları ni paylaşıyor burada ve dolayısıyla birbirimize karşı hiddetlenme den yumuşak davranabilsek keşke. ..konu sahibi kendi adıma Özür dilerim ama bu aralar tartışmaları okumaktan konular dağılıyor çok. ..
Cok haklisiniz ben de kendi adima konu dagildigi icin ozur dilemistim tekrar ozur dilerim
Ben cok uzulup arastirmistim ve konu sahibi belki bilmeyebilir diye aydinlatmak istemistim
Ama resmen dalgaya alindim bu kadar muhalefet olunacagimi sanmiyordum
Seviyeli bi sekilde tartisilsa amenna ..
Ama alay dalga oldugu zaman malesef tutamiyorum kendimi
Nen uzatmayalim dedikce de uzadikca da uzuyor buna da anlam veremedim
Ama bana karsi suclama olursa dalga olursa da cevap vermem gayet dogal

Resmi olarak ayrildiginiza gore dini nikahinizda dusmus
O halde zaten eski esinin boyle bi istekte bulynmasi yanlis siz atrik kari koca degilsiniz
Biz de aytilip geri bariatik bizimde ilkine gore Allah a sukur iyi gidiyo ve tekrar evlenmek icin dinen bazi durumlarka karsilastik talak konusunu iyi arastirin derim yani bildigime gore 3 talak olunca tekrar evlenemezsiniz eski esinizle
Ancak su durumda evlenebiliyosunuz :
Sen baskasiyka evlenip ayrilip oyle eski esinle evlenebiliyosun ama tabi bunu da bilerek yapamazsiniz hileyke yani " evlenmemiz icin hadi sen git biriyke evlen bosan geri evlenelim " diyemez boyle kisileri Peygamberimiz lanetlemis
Ben pek guzel anlatamadim tekrar dini nikahi bi arastirin ve eger tekrar evlenecekseniz hukuken bi sure var ( sayisini hatirlayamadim ) o sureyi gecmeniz gerekiyo
Sorununuza gelince sizinki aliskanlik mi sevgi mi ? Onu seviyormuyum onsuz olabiliyormuyum bu sorulari kendine sor istersen
sorunun cinsellikse cinsellik basligi var oraya yazarsan daha iyi yardimci olurlar belki

her biseye de dini sokmayin yaaa!!!!

Ben biraz net olacağım.Eskiyi unut.Yeni dönemde ise eski sen olma asla.Olmak istediğin sen ol.Canın ne istiyorsa öyle yap.Bırak eşin seni çeksin,senden kurtulmaya çalışsın.Ki asla böyle birşey olmayacak daha da kıymetleneceksin çünkü sen sensin basma kalıp aile yada çevrenden edindiğin uygulamalardan sıyrılman en doğrusu.
Yapmak istemiyorsan teklif etmeye bile korkmalı,bunu yaşatmalısın.Ve kendisini sende görmeli eşin seni anlayabilmesi için.

kızlar günaydın evimde internet olmadığı için iş yerimden girebiliyorum verdiğiniz cvplar için hepinize tek tek çok ama çok teşekkür ederim salı günü akşamı eşimle evde birlikte olduk dün akşam kayınvalidem de kaldık dün akşamda birlikte olmak istedi tmm dedim ama isteksizdim ve eşim bana herşey bittikten banyo yapıp geldikten sonra dedi ki seninle yaptığım hiç bir sexten zevk almıyorum çok kırıldım gerçekten bu şekilde davranarak beni öyle yıpratıyor ki bu akşam yine isteyecek diye korkar oldum aslında biliyorum durumum doktorluk belki ama şuanda iyi bir doktor bulup gidebilmem için hem bütçe lazım hemde zamanım nereye gideceğimi bile bilmiyorum yardımcı olabilecek kimse yok gel doktora gidelim diye allah kimseyi bu duruma düşürmesin gerçekten çokk zor buradan ne gibi bir tepki alırım bilmiyorum ama öncelikle şunu belirtmek istiyorum benim bir derdim var ve ben bunu çevremden kimseyle paylaşamıyorum burada yanlış anlaşılmaktan da korkuyorum ama benim derdim de bu yani sadece sizinle paylaşabiliyorum :KK61:

kızlar günaydın evimde internet olmadığı için iş yerimden girebiliyorum verdiğiniz cvplar için hepinize tek tek çok ama çok teşekkür ederim salı günü akşamı eşimle evde birlikte olduk dün akşam kayınvalidem de kaldık dün akşamda birlikte olmak istedi tmm dedim ama isteksizdim ve eşim bana herşey bittikten banyo yapıp geldikten sonra dedi ki seninle yaptığım hiç bir sexten zevk almıyorum çok kırıldım gerçekten bu şekilde davranarak beni öyle yıpratıyor ki bu akşam yine isteyecek diye korkar oldum aslında biliyorum durumum doktorluk belki ama şuanda iyi bir doktor bulup gidebilmem için hem bütçe lazım hemde zamanım nereye gideceğimi bile bilmiyorum yardımcı olabilecek kimse yok gel doktora gidelim diye allah kimseyi bu duruma düşürmesin gerçekten çokk zor buradan ne gibi bir tepki alırım bilmiyorum ama öncelikle şunu belirtmek istiyorum benim bir derdim var ve ben bunu çevremden kimseyle paylaşamıyorum burada yanlış anlaşılmaktan da korkuyorum ama benim derdim de bu yani sadece sizinle paylaşabiliyorum :KK61:

bir şey yapmazsan eşin ve senin açından olaylar daha da kötüleşecek

Esin sana acik acik soylemis sende icinden gecenleri soyle. Duygusallik olmazsa gonlumu almazsan cinsellikte mutlulugu bekleme kadinlar erkekler gibi degildir de. ayrica o istedigi iliski seklinide istemedigin zaman soyledikleri kalbini kirmisti bunuda soyle. Canini yakacak birsey oldugunu kabizlik ceken herkes tahmin edebilir illaki yasamaya gerek yok de. Ayrica bir ara namaz kilmis dine ilgisi varmis herhangi bir ilmihal kitabindan hatta internetteki islami forumlardan okuyabilir karisindan boyle bir iliski istemenin buyuk gunahlardan oldugunu bunuda soyle soyleyemiyorsan yaz ve oku karsisinda kilitlenip konusamiyorsan

Esin sana acik acik soylemis sende icinden gecenleri soyle. Duygusallik olmazsa gonlumu almazsan cinsellikte mutlulugu bekleme kadinlar erkekler gibi degildir de. ayrica o istedigi iliski seklinide istemedigin zaman soyledikleri kalbini kirmisti bunuda soyle. Canini yakacak birsey oldugunu kabizlik ceken herkes tahmin edebilir illaki yasamaya gerek yok de. Ayrica bir ara namaz kilmis dine ilgisi varmis herhangi bir ilmihal kitabindan hatta internetteki islami forumlardan okuyabilir karisindan boyle bir iliski istemenin buyuk gunahlardan oldugunu bunuda soyle soyleyemiyorsan yaz ve oku karsisinda kilitlenip konusamiyorsan

burayı kaçırmışım kocasının böyle istekleri oldugu için mi soğumuş ayy cidden kafam karıştı

eşinin söylediği şey çok kötü. ne demek senle yaşadığımdan zevk almıyorum.
böyle mi söylenir bu?
eşinde sorun vardır belki de, onunla birlikte olmak istememenin sebebi belki de eşindir!

Bu ne simdi ?
Satasacak yer mi ariyosun ?
Yanlis tercih o zmn ..
Evlenip ayrilip tekrar evlenmeyi dusunuyorlarsa dinen bazi durumlarka karsilasacaklar bilsin iatedim biz cok ugrasmistik cok soruaturmustuk fikir veriyim dedim haberi olmasi acisindan
Bu niye sizi niye alakadar ediyo ? i

Hangi dine göre cevaplıyorsunuz?
Konu sahibi müslümanım dememiş ve herkesin müslüman olması hatta bir dine bile inanması gerekmiyor. (!)
Ayrıca soru çok farklı, dikkatinizi çekerim.

Konu sahibi, ne kadar oldu tekrar evleneli? Kırgınlıkla vardır illa ki belki biraz zaman gerekiyordur. Sonuçta tekrar evlendiyseniz, eşinizi seviyorsunuzdur diye düşünüyorum.

Back
X