eşimle aramda ki soğukluk :(

eşini sevip sevmediğini iyi irdelemelisin canım
bide aykırı şeyler nelerdir daha açık yazabilir misin
çok uç şeylerse ondan da soğukluk gelmiştir sana

resmi nikahın olmadığı için kendini her konuda garantiye almanı tavsiye ederim.
evet belki şuanki sorunun başka ama bu konu ileride başka şeylere sebep olmasın.
içindeki kor sönmüşse tekrara ateşi yakmak eşinin görevi.seni mutlu edecek,kendine tekrar aşık edecek.elde var bir gibi cepteymişsin gibi davranmayacak ki sende onu isteyesin.

siz hülle mi yaptınız kimle evlendin boşandın kız...
ne diyosun arkadsim sen ya ..
Burada fikir veriuorum evlilok oyuncak degil Allah her onune gelen bosanmasin diye zorluklar getirmiatir
Ac oku oyle yorum yap olur mu ?
Bizim 1 talak oldugu ocin tekrar evlenevilecegimizi soyledi diyanet cnm .....
Baska boriyle evlenip bosanip geri eski esimle evlenmedim yani anladin umarim
Benim asil anlayamadigimsa bu sizi niye ilgilendiriyo ..?
Konu sahobi ben degilim farkindaysan
Orada da belirttim yine belirtiyim madem tekrar evleneceklerse biz de ayni seyleri yasadik fikri bilgisi olsun istedim ayrica yine beliritiyorum ben bu konuda cok bilgi edindim aastirmiatik zamaninda fakat bu mevzu cok derin illaki niyetleri varsa tekrar evlenmeye iyice arastirmalri gerek doyanete muftuluge falan sorup ogrenmeleri gerek herkesin evlikigi bosanma sekli farkli
Bunlar sizin sandiginiz gibi dalgaya alinacak konukar degil malesef ...
ayroca bana " kiz " doye hitap edemezsin !
Sizi tanimiuorum,beni tanimiyosun
" siz " demen gerek hitap sekillerini de ben ogretmeyim artik ...

Resmi olarak ayrildiginiza gore dini nikahinizda dusmus
O halde zaten eski esinin boyle bi istekte bulynmasi yanlis siz atrik kari koca degilsiniz
Biz de aytilip geri bariatik bizimde ilkine gore Allah a sukur iyi gidiyo ve tekrar evlenmek icin dinen bazi durumlarka karsilastik talak konusunu iyi arastirin derim yani bildigime gore 3 talak olunca tekrar evlenemezsiniz eski esinizle
Ancak su durumda evlenebiliyosunuz :
Sen baskasiyka evlenip ayrilip oyle eski esinle evlenebiliyosun ama tabi bunu da bilerek yapamazsiniz hileyke yani " evlenmemiz icin hadi sen git biriyke evlen bosan geri evlenelim " diyemez boyle kisileri Peygamberimiz lanetlemis
Ben pek guzel anlatamadim tekrar dini nikahi bi arastirin ve eger tekrar evlenecekseniz hukuken bi sure var ( sayisini hatirlayamadim ) o sureyi gecmeniz gerekiyo
Sorununuza gelince sizinki aliskanlik mi sevgi mi ? Onu seviyormuyum onsuz olabiliyormuyum bu sorulari kendine sor istersen
sorunun cinsellikse cinsellik basligi var oraya yazarsan daha iyi yardimci olurlar belki

Hem su durumda evlenebiliyosunuz diyosunuz hem de eşiniz böyle birşey isteyemez diyorsunuz :S

Burada fikir veriuorum evlilok oyuncak degil Allah her onune gelen bosanmasin diye zorluklar getirmiatir
Orada da belirttim yine belirtiyim madem tekrar evleneceklerse biz de ayni seyleri yasadik fikri bilgisi olsun istedim ayrica yine beliritiyorum ben bu konuda cok bilgi edindim aastirmiatik zamaninda fakat bu mevzu cok derin illaki niyetleri varsa tekrar evlenmeye iyice arastirmalri gerek doyanete muftuluge falan sorup ogrenmeleri gerek herkesin evlikigi bosanma sekli farkli
aslına bakarsan hiç kötü niyetle sormamıştım ,hatta sana laf sokan üyeye de kızmıştım ama algılamada sorun oldu sanırım neyse cevap vermiyorum siliyorum böyle gereksiz çatışmalarla uğraşmıyorum ben forum içinde.ha bu hitap olayınada padişah değilsin sanırım burda herkesin kendine biçtiği bir üslup var sana kızz diye hitap ettiysem samimi üsluptan kaynaklanır bu ..yeteri kadar protokolün içindeyim zaten..hiç hitap etmem olur biter.

Allah her önüne gelen boşanmasın diye engeller getirmemiştir. Allah'ın en sevmediği helallerdendir boşanmak. Kimse de yuvasını durduk yerde bozmaz zaten

bende atlarım ki konuya:KK11:

öncelikle bence dini nikahla ilgili yazan arkadaşım
tamamen iyi niyetle yazmışşın ancak
3 kez boşanması gerekiyor ki tekrar ciddi bi evlilik yapıp ayrılması falan
velhasıl çoook derinlemesine bi konu
ve
şu an evliliklerinde bi sakınca yok ki merak ederse diyanete sorsun

bence bu konu hakkında devam etme bazı fırsatçılar dalgaya vuruyo bende şarteller atıyo o zaman
araba sren.gif

birde arkadaşmız dini boyutunu sormamış zaten

konu sahibi
arkadaşım aranızdaki soğuklğa gelince dönem dönem olur böyle şeyler ne kadar zamandır var bu sende
beraber bişeyler yapın bi yerlere gidin
oturun konuşun

özel mevzuda ise sınırlarını koy
kırmızı çizgileriniEn Büyük KK

inşALLAH sorunlarınızı çözersiniz ALLAH cc yar ve yardımcıız olsun

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım benimde herkes gibi bir değil birden çok derdim var hayatımda yaşadıklarımı anlatarak sizi çok boğmak istemiyorum sizinle paylaşmak istediğim bir derdim var açıkçası ne yapacağımı bilemiyorum ben 4 senelik evliyim eşimi çok severek çok aşık olarak evlendim ama ilk 3 yılım bana 30 yıl mış gibi geçti geçen sene haziran ayında maalesef ayrıldık ve resmi olarak boşandık bu arada 2.5 yaşında dünya tatlısı birde kızımız var daha sonra 3 aylık ayrılık dönemimiz oldu ve bir sürü olaydan sonra biz tekrar barıştık şuanda eşim çok iyi yani azda olsa ilgili tartışmalarımızı uzatmıyoruz konuşmaya çalışıyoruz idare ediyoruz diyebilirim ama ben eşimden çok fazla soğudum yaklaşamıyorum ona ayrılmak ta istemiyorum yani ayrılmak için hiç bir neden de yok zaten biraz özel olacak özür dilerim hepinizden kimseye anlatamıyorum bu derdimi ben onu mutlu edemiyorum onu istemediğimi söyleyemiyorum ve şu aralar benden asla yapamayacağım şeyler istiyor onu idare ederek geçiştirmeye çalışıyorum sorun bende belki bilmiyorum ama psikologa gidipte açık açık konuşamam da daha yaşım 28 dolu dolu sevgi içinde yaşamak istiyorum aslında derdimi çok net anlatamamış olabilirim ama açık konuşarak tepki almak istemediğim için üstü kapalı anlatmaya çalıştım umarım beni anlamışsınızdır..:(

Aşık değilsiniz, arzulamıyorsunuz o zaman ben barışmanıza pek anlam veremedim. Aileniz hiç mi arkanızda duramadı. Biraz itiraz etseydiniz olmaz mıydı?

eşini sevip sevmediğini iyi irdelemelisin canım
bide aykırı şeyler nelerdir daha açık yazabilir misin
çok uç şeylerse ondan da soğukluk gelmiştir sana

canım açık yazmamı söylemişsin herkestenn özür dileyerek üstü kapalı söylemeye çalışacağım ilk evlilik yıllarımzda benden arkadan ilişki istemişti bende olmayacağını dinen günah ve sağlık açısından sakıncalı olduğunu ve canım çok yanabileceğini söylemiştim ama onun cevabı benim yüzüme bir tokat gibi çarpmıştı .. ''nereden biliyorsun canının acıyacağını benden önce başkalarıyla yaptında mı biliyorsun!!!'' bu ve buna benzer bir çok hakaretle geçti benim 3 senem belki de bunlr fazlasıyla soğuttu beni eşimden

Arkadaş bir alttaki yorumda sizi savundu. Keşke bu kadar celallenmeden bir anlayıp dinleseydiniz.

durumunuz gerçekten kötü. insanın midesi bulanır. zorla 1-2 saat dayanamıyor insan başkasına. siz sürekli ve bir de üstüne cinsellik sıkıntısı eklenince durum şahmış şahbaz olmuş.
bence içinize sinmiyorsa yıpratmayın kendinizi, zaten baştan da olmamış, olmuyor demek ki zorlamanın manası var mı? bilemedim ki?

kimse kızmasın ama yani konu ile alakasız yorumlar yapılıyor sanki bazen. bize ne ki imam nikahının sürecinden, prosedüründen? konu sahibi bunu sorsa bu güzel ve benim de yeni öğrendiğim bilgileri aktarırsınız da yani böyle her yere bilmeden etmeden, dinlerini bile bilmeden bişiler anlatmak pek samimi gelmiyor.

canım evet resmi olarak haziranda anlaşmalı boşanma davası açıldı eylül ayındada resmi boşandık ama biz eylül ayında tekrar barıştık imam nikahı işinide mahallemizin cami hocasını çağırdık hemen o bize zaten evliliğin içinde ayrılalım boşanalım dediğin anda nikahın düştüğünü 1 kere söylense bile nikahın düştüğünü belirtti bizim bu 2. şansımız olduğunu 3. de benim başka birisiyle imam nikahlanıp boşanıp tekrar kendi eşimle nikah yapabileceğimi söyledi yani şuanda imam nikahımız var eylül ayından beri 1 sene olacak resmi nikah yok ben de bişi söylemiyorum oda konusunu açmıyor zaten ne yapacağım bilmiyorum kimliğimi bile değişt,irdim resmi yerlerde kızlık soyadımı günlük hayatta eşimin soyadını kullanıyorum karmakarışığım işte:KK42:
Anladim cnmo zmn cok iyi bi karar vermelisin cunku madem bu 2. daha fazla risk tasimayin
Cinsellikle ilgili degil de ona duydugun sevgide aorun var ondan onu istemiyosun gibi geldi bana bi yorumunda " esim cekici degil doyemiyorum " mu oule bosey demissin
Evlilikte cekicilik aranmaz ki kotu aliskanligi var mi gonlun onu istiyor mu kylturleriniz dininiz ayni mi uanina yakostiriyo musun bunlar onemli evetse cok da dusunme.yoksa cok kusur ariyo insan

Aşık değilsiniz, arzulamıyorsunuz o zaman ben barışmanıza pek anlam veremedim. Aileniz hiç mi arkanızda duramadı. Biraz itiraz etseydiniz olmaz mıydı?

canım ailem elbette arkamdaydı ama o kadar değişik geldi ki markalı hediyeler yemeğe çıkmak istemeler kızımla alakalı ilgili davranmalar aileme çok sevdiğini söylemeler benim bunlar karşısında hiç söz hakkım kalmamıştı istemiyorum dedikçe olay farklı taraflara çevrildi hayatımda başka birinin olabileceğini bile düşündü ailem malesef içimdekileri bir türlü aktaramadım kimseye birde kızım vardı herşeyden önce onun babasıyla mutluluğu beni çok etkiledi

Eşinizle çekinmeden ve korkmadan açıkca konuşmalısınız..
ne derse desin altta kalmayın bence..lafınızı esirgemeyin..zorla yaptıramaz sanıyorum..
Verdiği sözleri de unuttu sanıyorum ..barışana kadar mıydı ?

:KK20:
Arkadaş bir alttaki yorumda sizi savundu. Keşke bu kadar celallenmeden bir anlayıp dinleseydiniz.
gerek yok canım insan tartışmak isteye görsün önüne ardına bakmaz şlank yapıştırır lafı geçer bundan sonra mı tövbe avukat mıyım ben üstüme mi vazife isterlerse yerin dibine geçirsinler insanları bir tekmede ben atıcam rahat ol.

Hem su durumda evlenebiliyosunuz diyosunuz hem de eşiniz böyle birşey isteyemez diyorsunuz
Res
bende atlarım ki konuya:KK11:

öncelikle bence dini nikahla ilgili yazan arkadaşım
tamamen iyi niyetle yazmışşın ancak
3 kez boşanması gerekiyor ki tekrar ciddi bi evlilik yapıp ayrılması falan
velhasıl çoook derinlemesine bi konu
ve
şu an evliliklerinde bi sakınca yok ki merak ederse diyanete sorsun

bence bu konu hakkında devam etme bazı fırsatçılar dalgaya vuruyo bende şarteller atıyo o zaman Eki Görüntüle 1216992

birde arkadaşmız dini boyutunu sormamış zaten

konu sahibi
arkadaşım aranızdaki soğuklğa gelince dönem dönem olur böyle şeyler ne kadar zamandır var bu sende
beraber bişeyler yapın bi yerlere gidin
oturun konuşun

özel mevzuda ise sınırlarını koy
kırmızı çizgileriniEn Büyük KK

inşALLAH sorunlarınızı çözersiniz ALLAH cc yar ve yardımcıız olsun
katiliyorum size dini bi komuda bilgi verdim diye alaya alindim ne diyim ki ...
Biz esimle bilgili degildik bu konuda tekrar evlenemicez mi doye cok uzulup her yere sormustuk ayni duyguyu yasamasinkar diye nacizane bilgimi yazdimki bizim gibi bilincsiz olup uzulmesinler diye
alaya alinsin diye yazmamistim yani ..
Burada bile kadin kadin anlamiyo yazik
( lafim size degil alaya alanlara )

canım açık yazmamı söylemişsin herkestenn özür dileyerek üstü kapalı söylemeye çalışacağım ilk evlilik yıllarımzda benden arkadan ilişki istemişti bende olmayacağını dinen günah ve sağlık açısından sakıncalı olduğunu ve canım çok yanabileceğini söylemiştim ama onun cevabı benim yüzüme bir tokat gibi çarpmıştı .. ''nereden biliyorsun canının acıyacağını benden önce başkalarıyla yaptında mı biliyorsun!!!'' bu ve buna benzer bir çok hakaretle geçti benim 3 senem belki de bunlr fazlasıyla soğuttu beni eşimden

ooo tehlikeli istekler
maalesef bazı erkeklerde böyle abuk subukluklar var sakın kabul etme canım
ee tekrar barışınca da yineledi mi bu isteklerini?

bide söylediği söz çok ağır olmuş o zaman
ama şöyle düşün artık onla barışmışsınız geçmiş o günler
tekrar hatırlama madem birleştiniz boşver
önemli olan şimdi...

canım ailem elbette arkamdaydı ama o kadar değişik geldi ki markalı hediyeler yemeğe çıkmak istemeler kızımla alakalı ilgili davranmalar aileme çok sevdiğini söylemeler benim bunlar karşısında hiç söz hakkım kalmamıştı istemiyorum dedikçe olay farklı taraflara çevrildi hayatımda başka birinin olabileceğini bile düşündü ailem malesef içimdekileri bir türlü aktaramadım kimseye birde kızım vardı herşeyden önce onun babasıyla mutluluğu beni çok etkiledi

Canım eşinin but tür ters istekleri olduğunu ailen biliyor mu? Dinimizde zaten böyle bir istek boşanma nedeni diye biliyorum.. Şu anki hukukumuz da da Derhal boşanılıyor.. Ailen nasıl olurda arkanda durmadılar.. Anlamıyorum.. Canım hala bu istekleri devam ediyorsa bence fazla uzatma..

Back
X