eşimle aramda ki soğukluk :(

askimkizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
110
53
48
38
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım benimde herkes gibi bir değil birden çok derdim var hayatımda yaşadıklarımı anlatarak sizi çok boğmak istemiyorum sizinle paylaşmak istediğim bir derdim var açıkçası ne yapacağımı bilemiyorum ben 4 senelik evliyim eşimi çok severek çok aşık olarak evlendim ama ilk 3 yılım bana 30 yıl mış gibi geçti geçen sene haziran ayında maalesef ayrıldık ve resmi olarak boşandık bu arada 2.5 yaşında dünya tatlısı birde kızımız var daha sonra 3 aylık ayrılık dönemimiz oldu ve bir sürü olaydan sonra biz tekrar barıştık şuanda eşim çok iyi yani azda olsa ilgili tartışmalarımızı uzatmıyoruz konuşmaya çalışıyoruz idare ediyoruz diyebilirim ama ben eşimden çok fazla soğudum yaklaşamıyorum ona ayrılmak ta istemiyorum yani ayrılmak için hiç bir neden de yok zaten biraz özel olacak özür dilerim hepinizden kimseye anlatamıyorum bu derdimi ben onu mutlu edemiyorum onu istemediğimi söyleyemiyorum ve şu aralar benden asla yapamayacağım şeyler istiyor onu idare ederek geçiştirmeye çalışıyorum sorun bende belki bilmiyorum ama psikologa gidipte açık açık konuşamam da daha yaşım 28 dolu dolu sevgi içinde yaşamak istiyorum aslında derdimi çok net anlatamamış olabilirim ama açık konuşarak tepki almak istemediğim için üstü kapalı anlatmaya çalıştım umarım beni anlamışsınızdır..:(

canım boşanma ve diğer sorunlardan dolayı sanırım eşine duyduğunsevgiyi kaybetmişsin.evliliğin bir bölümüde eşlerin birbirini cinsel anlamda mutlu etmesi.çünkü bu olmayınca arayış başlar gerginlik olur.bu konu ne ayıp ne de utanılacak bir konu.bir psikologdan destek alabilirsin.yada eşini sevecek yönlerini düşün bulmaya çalış.
zor bir durum Allah yardımcın olsun.

Tekrar barıştığınıza göre hala seviyorsunuz,kızınız da varmış Allah bağışlasın. Bence biraz iç sesinizi dinleyin.Soğukluğun nedenini yine siz biliyorsunuz,eşinizle de konuşun bence

Tekrar barıştığınıza göre hala seviyorsunuz,kızınız da varmış Allah bağışlasın. Bence biraz iç sesinizi dinleyin.Soğukluğun nedenini yine siz biliyorsunuz,eşinizle de konuşun bence.

Senden çok uç şeyler istiyosa bunu onunla konuşman lazım,kendine mi bakmıyor mesela seni ondan iten ne

evet oda var kendine kıyafetine çok özen göstermez mesela bi tişörtü gömleği günlerce giyer ara sıra takılıyorum ameliyatla çıkaracğız üstünden diye sallamıyor bile onu söylemeyi unuttum evet çekiciliği yok bana karşı yani böyle off buda benim kocam çok seksi çok çekici diyemiyorum hiç onun için :(

Resmi olarak ayrildiginiza gore dini nikahinizda dusmus
O halde zaten eski esinin boyle bi istekte bulynmasi yanlis siz atrik kari koca degilsiniz
Biz de aytilip geri bariatik bizimde ilkine gore Allah a sukur iyi gidiyo ve tekrar evlenmek icin dinen bazi durumlarka karsilastik talak konusunu iyi arastirin derim yani bildigime gore 3 talak olunca tekrar evlenemezsiniz eski esinizle
Ancak su durumda evlenebiliyosunuz :
Sen baskasiyka evlenip ayrilip oyle eski esinle evlenebiliyosun ama tabi bunu da bilerek yapamazsiniz hileyke yani " evlenmemiz icin hadi sen git biriyke evlen bosan geri evlenelim " diyemez boyle kisileri Peygamberimiz lanetlemis
Ben pek guzel anlatamadim tekrar dini nikahi bi arastirin ve eger tekrar evlenecekseniz hukuken bi sure var ( sayisini hatirlayamadim ) o sureyi gecmeniz gerekiyo
Sorununuza gelince sizinki aliskanlik mi sevgi mi ? Onu seviyormuyum onsuz olabiliyormuyum bu sorulari kendine sor istersen
sorunun cinsellikse cinsellik basligi var oraya yazarsan daha iyi yardimci olurlar belki

O halde zaten eski esinin boyle bi istekte bulynmasi yanlis siz atrik kari koca degilsiniz
Biz de aytilip geri bariatik bizimde ilkine gore Allah a sukur iyi gidiyo ve tekrar evlenmek icin dinen bazi durumlarka karsilastik talak konusunu iyi arastirin derim yani bildigime gore 3 talak olunca tekrar evlenemezsiniz eski esinizle
Sen baskasiyka evlenip ayrilip oyle eski esinle evlenebiliyosun ama tabi bunu da bilerek yapamazsiniz hileyke yani " evlenmemiz icin hadi sen git biriyke evlen bosan geri evlenelim " diyemez boyle kisileri Peygamberimiz lanetlemis
Ben pek guzel anlatamadim tekrar dini nikahi bi arastirin ve eger tekrar evlenecekseniz hukuken bi sure var ( sayisini hatirlayamadim ) o sureyi gecmeniz gerekiyo
Sorununuza gelince sizinki aliskanlik mi sevgi mi ? Onu seviyormuyum onsuz olabiliyormuyum bu sorulari kendine sor istersen
sorunun cinsellikse cinsellik basligi var oraya yazarsan daha iyi yardimci olurlar belki
He konu sahibi de onu soruyordu.

canım boşanma ve diğer sorunlardan dolayı sanırım eşine duyduğunsevgiyi kaybetmişsin.evliliğin bir bölümüde eşlerin birbirini cinsel anlamda mutlu etmesi.çünkü bu olmayınca arayış başlar gerginlik olur.bu konu ne ayıp ne de utanılacak bir konu.bir psikologdan destek alabilirsin.yada eşini sevecek yönlerini düşün bulmaya çalış.
zor bir durum Allah yardımcın olsun.

evet sevgiyi kaybettim malesef ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum çok zor bir durum eski günlerimizi elbette düşünüyorum yine de hiç bir şey hissedemiyorum sanki hiç sevmemiş sevilmemiş gibiyim :(

Sanırım sorun cinsellik. Zor günler geçirmişsiniz depresyonda olabilirsiniz. Bu cinselliği %100 etkiliyor. Bence eşinizle açıkça konuşun madem tekrar başlamışsınız geçmişin yaralarını sarmadan gülüp eğlenemezsiniz yardım alarak düzeleceğine inanıyorum

He konu sahibi de onu soruyordu.
Bu ne simdi ?
Satasacak yer mi ariyosun ?
Yanlis tercih o zmn ..
Evlenip ayrilip tekrar evlenmeyi dusunuyorlarsa dinen bazi durumlarka karsilasacaklar bilsin iatedim biz cok ugrasmistik cok soruaturmustuk fikir veriyim dedim haberi olmasi acisindan
Bu niye sizi niye alakadar ediyo ? i

Tekrar barıştığınıza göre hala seviyorsunuz,kızınız da varmış Allah bağışlasın. Bence biraz iç sesinizi dinleyin.Soğukluğun nedenini yine siz biliyorsunuz,eşinizle de konuşun bence

canım işte sevdiğim için barışmadım çok fazla rahatsız etti çok fazla tehdit etti ve en sonunda bambaşka bir kişilikle ailem de dahil olmak üzere herkesi inandırarak barışmaya çalıştı ben günlerce ağladım sevmiyorum istemiyorum diye ailem de senin için neler yapıyor yuvanı dağıtma çocuğun var diyerek ve hatta zorlayarak beni barıştırdılar şimdide aynı yaşasam bile haberleri olmasın diye uğraşıyorum çünkü artık kimseyi üzmeye hakkım olmadığını düşünüyorum çocuk oyuncağı değil bu evlilik

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım benimde herkes gibi bir değil birden çok derdim var hayatımda yaşadıklarımı anlatarak sizi çok boğmak istemiyorum sizinle paylaşmak istediğim bir derdim var açıkçası ne yapacağımı bilemiyorum ben 4 senelik evliyim eşimi çok severek çok aşık olarak evlendim ama ilk 3 yılım bana 30 yıl mış gibi geçti geçen sene haziran ayında maalesef ayrıldık ve resmi olarak boşandık bu arada 2.5 yaşında dünya tatlısı birde kızımız var daha sonra 3 aylık ayrılık dönemimiz oldu ve bir sürü olaydan sonra biz tekrar barıştık şuanda eşim çok iyi yani azda olsa ilgili tartışmalarımızı uzatmıyoruz konuşmaya çalışıyoruz idare ediyoruz diyebilirim ama ben eşimden çok fazla soğudum yaklaşamıyorum ona ayrılmak ta istemiyorum yani ayrılmak için hiç bir neden de yok zaten biraz özel olacak özür dilerim hepinizden kimseye anlatamıyorum bu derdimi ben onu mutlu edemiyorum onu istemediğimi söyleyemiyorum ve şu aralar benden asla yapamayacağım şeyler istiyor onu idare ederek geçiştirmeye çalışıyorum sorun bende belki bilmiyorum ama psikologa gidipte açık açık konuşamam da daha yaşım 28 dolu dolu sevgi içinde yaşamak istiyorum aslında derdimi çok net anlatamamış olabilirim ama açık konuşarak tepki almak istemediğim için üstü kapalı anlatmaya çalıştım umarım beni anlamışsınızdır..:(
aykırı istekleri nedir bilemem fakat eşine nasıl ısınabileceğini soruyosan bol bol ya vedüd zikrini çek..

arkadaşım doğru bir psikolağa git. bence senin sorunun sevgisizlik değil.. Yoksa hayat sana ızdırap olur..

her üyeye yorum yapılmaz mış bu sebeple yazımı siliyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım evet resmi olarak haziranda anlaşmalı boşanma davası açıldı eylül ayındada resmi boşandık ama biz eylül ayında tekrar barıştık imam nikahı işinide mahallemizin cami hocasını çağırdık hemen o bize zaten evliliğin içinde ayrılalım boşanalım dediğin anda nikahın düştüğünü 1 kere söylense bile nikahın düştüğünü belirtti bizim bu 2. şansımız olduğunu 3. de benim başka birisiyle imam nikahlanıp boşanıp tekrar kendi eşimle nikah yapabileceğimi söyledi yani şuanda imam nikahımız var eylül ayından beri 1 sene olacak resmi nikah yok ben de bişi söylemiyorum oda konusunu açmıyor zaten ne yapacağım bilmiyorum kimliğimi bile değişt,irdim resmi yerlerde kızlık soyadımı günlük hayatta eşimin soyadını kullanıyorum karmakarışığım işte:KK42:

Back
X