- 2 Mart 2023
- 104
- 24
- 23
- Konu Sahibi demirelaylaa
Geçenlerde Maltepe maliye ve hazine bakanlığından çağırdılar bizim dosyamızı inceleyen avukat Dilan Polat'ın dosyasını da inceliyormus Allah'ım nasıl bir şeyin içine dustuk içimde fırtınalar kopuyor ama evimizde kaldığı içinde bişey diyemiyorum misafir sonuç olarak çıkmaza girdim en son buraya yazım dedim icimdekileriValla canım abi yüzünden bulaşmışsın bir derde... baban ödemese bile zorla bir kısmını bari ödetsin..eşinle evinin içinde huzur kalmayacak ne işi var evinde abinin yanlış anlama ama .. Bir gün on gün tamam da .. Bu işi bir rayına koymanız lazım yarın ev araba alsanız hepsine tedbir kararı konur, parayı alamazsa devlet seni bilir malı satışa çıkarır borcu alır kalırsa kalanı sana verir.. gencecik yaşta çektiğiniz eziyet boşa gider...
Tamam ticarette batmak çıkmak var da alakanızın olmadığı bir borç size kalacak gibi.. Yarın küstüm ödemiyoruma dönecek gibi öyle batık biri için az bir borç değil ayrıca başka borçlar da vardır abinin işler sarpa sarar hepten... Yarın çocuk düşünseniz borçtan erteleyecek misiniz veya daha iyi şart sunacakken sizle alakası olmayan borç için sinir stres mi olacaksınız.. iki kere lades olmuşsunuz ya abinize 800 bin tl lik senet yaptırın borç ne kadarsa anlaşma ile avukat önünde ya da soğuk su için.. böyle o parayı bugün yarın diye alamazsınız