Eşimle aram bozuldu

Valla canım abi yüzünden bulaşmışsın bir derde... baban ödemese bile zorla bir kısmını bari ödetsin..eşinle evinin içinde huzur kalmayacak ne işi var evinde abinin yanlış anlama ama .. Bir gün on gün tamam da .. Bu işi bir rayına koymanız lazım yarın ev araba alsanız hepsine tedbir kararı konur, parayı alamazsa devlet seni bilir malı satışa çıkarır borcu alır kalırsa kalanı sana verir.. gencecik yaşta çektiğiniz eziyet boşa gider...
Tamam ticarette batmak çıkmak var da alakanızın olmadığı bir borç size kalacak gibi.. Yarın küstüm ödemiyoruma dönecek gibi öyle batık biri için az bir borç değil ayrıca başka borçlar da vardır abinin işler sarpa sarar hepten... Yarın çocuk düşünseniz borçtan erteleyecek misiniz veya daha iyi şart sunacakken sizle alakası olmayan borç için sinir stres mi olacaksınız.. iki kere lades olmuşsunuz ya abinize 800 bin tl lik senet yaptırın borç ne kadarsa anlaşma ile avukat önünde ya da soğuk su için.. böyle o parayı bugün yarın diye alamazsınız
Geçenlerde Maltepe maliye ve hazine bakanlığından çağırdılar bizim dosyamızı inceleyen avukat Dilan Polat'ın dosyasını da inceliyormus Allah'ım nasıl bir şeyin içine dustuk içimde fırtınalar kopuyor ama evimizde kaldığı içinde bişey diyemiyorum misafir sonuç olarak çıkmaza girdim en son buraya yazım dedim icimdekileri

Ailem memlekette oda evlenene kadar bizimle kalacak bu gidişle evlenemeyecekte zaten 4 aydır bizimle Allah sonumuzu hayır etsin
Oooo bir de evleniyor düğün masrafı :KK70: yarın gelin hanım ile tatile giderken size de borç deryası kalır ise sinirden eşiniz ve sizin saçlar bembeyaz olur... şu an var ya acayip bir denklem içindesiniz ve sizin eliniz hiç ama hiç iyi değil...

Çok büyük bir ders oldu çevremde duyan herkes şok oluyor sen bir kız çocuğusun senin üstüne bu kadar borcu nasıl yapmış diyo
Abinize bel bağlamayı her dediğine inanmayı bırakın. Konuyu babanıza hatta hukuki mercilere taşıyın gidin bir avukattan akıl alın. Başınız büyük belada farkında değilsiniz. O borç yarın 2 milyon öbür gün 5 milyon olur haciz memurlarını kapınızda bulursunuz. Adamı def edeceğinize eline kart verip evinizde oturtuyorsunuz. Hadi ilki iyi niyetti de sonrakiler salaklık olmuş artık kusura bakmayın.

Oooo bir de evleniyor düğün masrafı :KK70: yarın gelin hanım ile tatile giderken size de borç deryası kalır ise sinirden eşiniz ve sizin saçlar bembeyaz olur... şu an var ya acayip bir denklem içindesiniz ve sizin eliniz hiç ama hiç iyi değil...
Bu borcu ödemeden evlenmesine müsade etmeyecem asla bakın mutlu olmasını en çok ben isterim ama kendi mutlu olsun diye ben yuvamdan olamam iki kere düşük yaptım ya bu süreçte sinir stres

Geçenlerde Maltepe maliye ve hazine bakanlığından çağırdılar bizim dosyamızı inceleyen avukat Dilan Polat'ın dosyasını da inceliyormus Allah'ım nasıl bir şeyin içine dustuk içimde fırtınalar kopuyor ama evimizde kaldığı içinde bişey diyemiyorum misafir sonuç olarak çıkmaza girdim en son buraya yazım dedim icimdekileri
Canım benim otur eşinle git bir avukata gerekiyorsa danışmanlık ücretini verin abinle bir senet imzalayın borç miktarı ve değer oranı kadar.. yoksa en son adam seni boşar.. siz niye bu kadar mahcup moda geçtiniz de abiniz böyle rahat çok mu baskın biri.. başı belada olan sensin 😅 otomatikman eşin de aynı kartlar gitmiş limitler sıfır.. Yarın kredi çekmek isteseniz hiç bir banka vermez böyle kötü sicile , ev araba almak isteseniz ortada kalırsınız.

Canım benim otur eşinle git bir avukata gerekiyorsa danışmanlık ücretini verin abinle bir senet imzalayın borç miktarı ve değer oranı kadar.. yoksa en son adam seni boşar.. siz niye bu kadar mahcup moda geçtiniz de abiniz böyle rahat çok mu baskın biri.. başı belada olan sensin 😅 otomatikman eşin de aynı kartlar gitmiş limitler sıfır.. Yarın kredi çekmek isteseniz hiç bir banka vermez böyle kötü sicile , ev araba almak isteseniz ortada kalırsınız.
Bu kaygilardan dolayı eşim uyku uyuyamiyor abimin yan odadan nişanlısıyla konuşma sesi geliyor Allah'ım kimseyi sınamasın böyle biseyle valla cildiracam

Daha bir kaç saat önce arkadaşım olduğu için değil senin için susuyorum diyor eşim beni çok severek evlendi hatta lokantada görüp beğenmiş ilk beni o lanet lokantada bazen kendi kendime düşünüyorum acaba o açılışa gelmeseydi benim gibi birini başına dert almış olmazdı geceleri uyku uyumuyor adam ya Allah'ım ben onu öyle görünce kendimi suçlu hissediyorum bakın ben asla kimseye borçlanmam kimseden 1 TL istemem asla minnet etmem açlıktan ölsem bile
Inşallah abinizin aklı başına gelir de bu borçlardan kurtulursunuz eşinizle de aranız bozulmaz.🫤

Merhaba yaklaşık iki yıldır evliyim eşimle severek evlendik abiminde en yakın arkadaşıydı abimin lokantası var vergi levhası benim adıma bir kira sözleşmesi vs bir çok şey ama bekardim o zaman abimin sicili temiz değil diye herşeyi benim adıma yaptı bende güvenerek herşeye imza attım tabi sonuç olarak abim bana yanlış yapamaz neyse lokanta kapandı kafa kafaya çıkıyordu en son pandemi dönemi iş yoktu ama adıma 800 bin borç çıktı e devletimden gördüm eşim araştırdı fatura kesme işlemi yapmamış vergi borcunu odememis bakur odememis herşey benim sicilime yansıdı eşim kibar bir dille hepsi ödenecek dedi abimde borç benim borcum son kuruşuna kadar odeyecem dedi ama hala hiç bır taksitini ödemedi onu geçtik tekrardan lokanta açma kararı oldu bu kez ortak neyse dedik bari bu kez iş olur öyle öder borcu anasını satım eşime musallat oldu kredi kartını kullandı son limitine kadar bide her defasında borcum borç ödenir diyip bizi susturuyor eşim hem ben varım arada hemde en yakın arkadaşı diye üstüne fazla gitmiyor 26 yaşında bir şeyler çabalıyor destek olalım diyor ama yaklaşık 1 milyon borca soktu bizi şu an eşimle aram soğuk bu muhabbetlerden dolayı işin ters yani abim ikinci işletmeyi açtığından beri bizimle kalıyor evimiz kira zaten yanımıza gelme kararı aldığında kiranizin yarısını öderim sizde kalırım dedi lafı olmaz kesinlile odetmeyiz odetmedik ama şimdi ipler yavaş yavaş kopmaya başladı eşim evimizde kalmasından yana hiç şikayetçi değil sadece bizi böyle banka gibi kullanması sıkıntı ne yapacam bilmiyorum sürekli öde diyorum abime bu borcu beni eşime küçük düşürme diyorum hallederiz bacım diyip kapatıyor konuyu ay çok uzun oldu ama kimseyle paylasmiyorum annem babam üzülmesin diye söylemiyorum borcun sadece küçük bir kısmını biliyorlar

Cok afedersiniz ama siz kari koca biraz saf misiniz? Su konuyu esimin kardesi boyle yapti, bizde kaliyor diye acsaydiniz burada hepimiz esinize saydirmistik. Kusura bakmayin ama siz evlilige uygun degilsiniz. Belli ki esiniz de saf biri yazik adama uzuldum.

Bu kaygilardan dolayı eşim uyku uyuyamiyor abimin yan odadan nişanlısıyla konuşma sesi geliyor Allah'ım kimseyi sınamasın böyle biseyle valla cildiracam
Ne gamsız bir adam ya tabi borcu senin üzerine yıkmış gel keyfim gel dünya umrunda değil.Insan biraz utanır be senin yüzünden kardeşinin evliligi zarar görüyor.Sakın evlenmesin borclari sizin uzerinize yıkıp aradan çıkar bir bakmışsınız elde var 0.
Bir şekilde o borçları abinizin adına geçirmek lazım kendi ödesin sizi de rahat bıraksın.

Bu borcu ödemeden evlenmesine müsade etmeyecem asla bakın mutlu olmasını en çok ben isterim ama kendi mutlu olsun diye ben yuvamdan olamam iki kere düşük yaptım ya bu süreçte sinir stres
Ve hala abine misafir diye hürmet ikram ediyorsun abin de borcu ödemiyor.. Allah kimseyi bebeği ile sınamasın yaşını bilmiyorum ama büyük küçük fark etmez eğer üzüntü ile iki düşük yaptı isen sana yazık değil mi bebeğe yazık değil mi ?? Sen neyin kafasındasın eşin niye sessiz ortalığı yıkman lazım evlat bu doğsun doğmasın etme eyleme azıcık aklını başına topla.. git babanla da konuş kim buna ayar verecekse düzeltsin seni.. Bu zamana kadar abin seni dinlememiş evlenmek isterse davullu zurnalı düğün yapar çok öyle ben istemezsem olmaz kafasına girme ..

Cok afedersiniz ama siz kari koca biraz saf misiniz? Su konuyu esimin kardesi boyle yapti, bizde kaliyor diye acsaydiniz burada hepimiz esinize saydirmistik. Kusura bakmayin ama siz evlilige uygun degilsiniz. Belli ki esiniz de saf biri yazik adama uzuldum.
Kişiliğimi bilmeden yargilamaniz biraz yanlış olmuş eşimi çok seviyorum saf biri değil kesinlikle herşeyi. Farkında bu konularda. Çabuk etkilendigim için belki bu kadar çok üstüne gitmiyor daha önce 5 6 ay konusmadiklari oldu abimle o sürede çok üzgünüm bu aralar abimi sıkıştıriyorum borcu yapılandırın diye yani ne yapmam lazım artık polise mi gideyim odeyecem diyor söz diyor yani öyle konuşuyorsunuz ama bir taraf abin kanın canım bir taraf hayat arkadaşın aralarında kaldım bu işin sonu zaten kötü bitmeyecek sanırım

Ve hala abine misafir diye hürmet ikram ediyorsun abin de borcu ödemiyor.. Allah kimseyi bebeği ile sınamasın yaşını bilmiyorum ama büyük küçük fark etmez eğer üzüntü ile iki düşük yaptı isen sana yazık değil mi bebeğe yazık değil mi ?? Sen neyin kafasındasın eşin niye sessiz ortalığı yıkman lazım evlat bu doğsun doğmasın etme eyleme azıcık aklını başına topla.. git babanla da konuş kim buna ayar verecekse düzeltsin seni.. Bu zamana kadar abin seni dinlememiş evlenmek isterse davullu zurnalı düğün yapar çok öyle ben istemezsem olmaz kafasına girme ..
Düşük sebebim kan pıhtılaşmaaindan kaynaklı olduğunu öğrendim ama ben strese de bağladım biraz zaten şu an ipler kopmak üzere babamla konuşma kararı aldım kendimce olmuyorsa cidden kafamı alıp gidecem eşime bunları yaşatmak zorunda değilim

Kişiliğimi bilmeden yargilamaniz biraz yanlış olmuş eşimi çok seviyorum saf biri değil kesinlikle herşeyi. Farkında bu konularda. Çabuk etkilendigim için belki bu kadar çok üstüne gitmiyor daha önce 5 6 ay konusmadiklari oldu abimle o sürede çok üzgünüm bu aralar abimi sıkıştıriyorum borcu yapılandırın diye yani ne yapmam lazım artık polise mi gideyim odeyecem diyor söz diyor yani öyle konuşuyorsunuz ama bir taraf abin kanın canım bir taraf hayat arkadaşın aralarında kaldım bu işin sonu zaten kötü bitmeyecek sanırım

Peki ayni seyi esiniz size yapsa tepkiniz ne olurdu? Muhtemelen gelip burada aglardiniz. 26 yasinda adamin sicili neden temiz olmaz ki? Siz yazmissiniz sicili temiz olmadigi icin benim ustume yapti diye. Uzgunum ama kardesiniz bir sey yapacagi yokmus bile bile lades demissiniz. Ustune kredi kartinizin son limitine kadar kullandirmak bana gore safliktir. Yok saf degilseniz esinize gercekten uzuldum.

Abinize bel bağlamayı her dediğine inanmayı bırakın. Konuyu babanıza hatta hukuki mercilere taşıyın gidin bir avukattan akıl alın. Başınız büyük belada farkında değilsiniz. O borç yarın 2 milyon öbür gün 5 milyon olur haciz memurlarını kapınızda bulursunuz. Adamı def edeceğinize eline kart verip evinizde oturtuyorsunuz. Hadi ilki iyi niyetti de sonrakiler salaklık olmuş artık kusura bakmayın.bu
Bu konuyu burada paylasmam iyi olmuş katılıyorum size gecrekten salaklık susup bekliyoruz borcu ödemesini ödeyecek gibi değil ama artik yarinailemi arıyorum

X