konu sahibi, ailesinin mini kuzusu hala..
hiç üzülecek bir durumu yok..
ailesinin desteğiyle evlenmiş, ailesinin evinden çıkmıyor, ailesi mutlu olsun diye bebek yapıyor..
kocasını zaten adam yerine koyduğu yok..
Kocasının zaten adam yerine konmaya hakkı yok, iyi yere dükkan açmış belli ki
her iki taraf ailelerini bu kadar evliliğin içine sokarsa olacağı bu.
kız tarafının ailesi sanki halen kızları evli değil, damatta ev halkından biri gibi davranırsa,
damatta yüzsüzlük yapar.
sen o sorumluluğu ona vermezsen ve büyüklüğünü hissetirmessen. o da evin yaramaz çoçuğu gibi davranır.
Valla ben burada "Kayınvalidem ve kayınbabam evimizin işine çok karışıyor, sürekli onlarda oturmamızı yememizi içmemizi istiyorlar" tarzında yakınmalar çok okudum,hatta geçen bir arkadaş kayınbabası evinin faturasını kendisine göstermiyor diye sinirlendiğini yazmıştı, kadınlar bile bu kadar müdahale olunca rahatsız olurken bir erkeğin, kaynana ve kayınbabasına kendini bu kadar yamaması kulağa çok garip geliyor.İç güveysi olan damat da kendi keyfinden iç güveysi oluyor, rahata eriyor. Yoksa bir erkeğin evine zorla bu kadar müdahale edilmez,erkek izin vermez.Herhalde konu sahibinin babası da damadını dövüp zorla elinden faturaları almıyordur.Damatta gurur yok belli ki,oh rahata da alışmış, miss.
Ben bu konunun gerçek olduğuna inanmıyorum..
Ben burada herşeyi tüm samimiyetimle anlattım.Bu benim derdim..İnanıp inanmamak senin elinde
Yapılan bütün yorumları okuyorum vede hepsinden bişeyler çıkarmaya çalışıyorum.
Aslında doğru bulmamanıda saygıyla karşılıyorum.evliysen vede benim gibi bi eşe sahip değilsen
yaşadıklarımı anlamaman çok normal...
yaşınız kaç acaba. merak ettim
"o rahatsız olan arkadaş" bendimüstelik adamcağız rakamı söylemiştide ben bana vermediği için rahatsız olmuştum
arkadaşın kocası gerçekten rahata çok alışmış. sen nasıl ailenin bu denli kullanılmasına göz yumdun canım yaa. valla aklım almadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?