- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 39
- 358
arkadaşın konusunu baltalamak istemiyorum ama bu sözler ve bu sözleri söyleyenler bizim milli değerlerimiz uyarıp düzelten arkadaşa teşlekkür ederim,ayrıca kimin söylediğinden emin olamayız yanlarında değildik demişsiniz gerçekten komik neyse konu sahibinden özür dilerim
Şimdi bana da kızacaksınız belki ama.
Ben ilk sizin yorumunzda bu sözü okuduğumda çok beğenmiştim.
Ve teşekkür ediyorum bunu bizimle paşlaştığınız ve kedi adıma da birşey daha öğrendiğim için.
Ancak arkadaşımız burada bunu düzeltemesydi yanlış bir bilgi de kalacaktı akıllarda.
Ve üstelik çok da nazik bir şekilde düzeltme yapmış.
Kesinlikle size saygısızlık olarak da algılamadım ben. Arkadaşı da tanımam etmem.
Yani onu savunmak için yazmıyorum.
Sadece bunu problem etmeseniz diye yazıyorum.
Konuyu dağıtmak da değil amacım.
Madem bir kez daha bu konu açıldı ben de konu sahibi arkadaştan özür diliyorum, gerçekten benim de konuyu baltalamak gibi bir amacım yoktu.
Ancak baya bir yanlış anlaşıldım, kabul ediyorum konu dışı mesaj oldu ama tek amacım uyarmaktı, burayı çok kişi okuyor çünkü ve ben özel mesaj kullanan bir insan değilim şimdiye kadar 2 kere elzem durumlarda kullandım, ama bundan sonra daha temkinli olacağım kesin çünkü insanlar farklı noktalara çekmek için bahane arar olmuş.
Ama özelden de ulaşsam durum değişmedi, karşı taraf anlamaya niyetli değil.Tekrar söylüyorum, kimsenin yanlışını düzelterek rencide etmek istmem ben sadece içten bir şekilde uyardım ama gelen komik cevap beni rencide etti ve sinirlendim.
Şu anda da yazmaktaki amacım alıntıladığım iki arkadaşın beni anlamış olması onlara teşekkür ederim, ama özelden aldığım cevap gibi kesinlikle ve kesinlikle "insanları kötüleyip rant sağlamaya" çalışmıyorum, kötüleme gibi bir durum da söz konusu değil zaten.Ayrıca özel mesajın varlığını ve kk cezalarını hatırlattı arkadaş sağolsun ama keşke bunu buraya yazmasaymış da özelden hatırlataymış.Kendisi de konunun uzamasına destek olmamış olurdu.Sözde benim yaratmaya çalıştığım polemiğe de ortak olmazdı.
Diğer iki mesajıma yaptığım gibi bunun da kötü içerik butaonuna basıp gereksiz mesaj olduğu için silinmesini isteyeceğim zaten, konu sahibinden tekrar özür dilerim.
Son düzenleme: