• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle anlaşamıyorum....

Annem abimden sürekli bi torun bekledi ama olmadı abimlerin 8 senedir çocukları olmuyor.Bende torun özlemleri bitsin diye böyle bi yola baş vurdum.kuzenlerimin çocuklarına ölüyolardı onlara öyle görünce içim sızlıyodu.bu insanlar neden torunlarını sevemesinler dedim.Kısacası eşim ve ailesi değilde
annem için yaptım bu çoçuğu..[/QUOTE]

Yani bu yorumdan sonra yazacak bişey kalmadı
madem anneniz için yaptınız bu çocuğu o zaman
eşinizden ayrılın aileniz ve çocuğunuzla
mutlu mesut yaşayın başka birşey gelmiyor
benim aklıma

canım erkeğin üstünden yük almaya gelmez.ailenin maddi olarak hiçbi şekilde destek vermemesi gerekir su saatten sonra.zaten elin oğluna hiç bi zaman iyilik yaramaz.bir DAMAT asla memnun olmaz.senin ailenin yaptıkları asla gözüne gözükmez.kendi babası bi paket sigara alsa babam sigaramı aldı cok iyi bir babam var der...

üstelik esin sürekli yan gelip yatmaya alıştığı için(kusura bakma ama),ailen biraz fazla yüz verdiği için ailen en ufak bi söz söylese anında ailenden nefret eder.
bi arkadasım evlendi arkadasımın ailesi bor harc para denkleştirip kızlarına ev aldılar.kirada sürünmesin diye.paranın tamamını arkadasımın ailesi ödediği gibi tapuyuda ortak yapmışlar damat üzülür ayıp olmasın sanki güvenmiyomus gibi olur diye.sonra müstakbel damat kendi kafasına göre kredi cekip arabasını aldı,bi giydiğini bidaha giymiyordu,hovardalıkda yapıyordu bide karısına diyorki baska ev bulayım satıcam burayı burası evmi? kümes diyo düşünün 150 metrekare eve..
bir erkeğin üstünden sıkıntıyı alınca laçkalasıyorlar.bak esin o kadar rahatki aldatmaya hem vakti hem parası var.atalarımız ne demiş evinde 2 kaşık varsa birini kıracaksın...

Annem abimden sürekli bi torun bekledi ama olmadı abimlerin 8 senedir çocukları olmuyor.Bende torun özlemleri bitsin diye böyle bi yola baş vurdum.kuzenlerimin çocuklarına ölüyolardı onlara öyle görünce içim sızlıyodu.bu insanlar neden torunlarını sevemesinler dedim.Kısacası eşim ve ailesi değilde
annem için yaptım bu çoçuğu..

Bu sözün üzerine şapka mı çıkaralım,yoksa üzülelim mi?

Hangi mantık bunu kabul eder ki!

Evliliğinin 3. haftası aldatıldığını öğreniyor bu gayet normal bir durum da doğum gününde pasta, hediye alınmaması anormal bir durum.
Bir de evine para getirmeyen adamı baba yapıyor. Neden? Annesi bebek istediği için.
Garip durumlar :37::37::37:

Boşansan bu adam nafaka ister senden:) Boşanmaya bak en yakın zamanda. Hadi sen körsün diyelim ailende mi uyarmadı seni..

Evet ama adamın da adam yerine konulacak tarafı yok.
Evlilik yıldönümü pastasını kayınvalidesinden isteyebilecek kadar şuursuz bir adam.
Hani hediye almaz, çiçek almaz, pasta almaz. Bütün bunları anlayabilirim.
Ama kayınvalidesine sen al ben parasını sonra veririm demek.
Tıkandım ben burda.

ebrucum adamın evi alınmış, faturası ödeniyor, yemeği veriliyor, hepsini sindirdin anladın çözdün, pasta parasına mı takıldın kuzum :)

Ay Buda başka bişey
Arkadaşım sen boşanıcaksın herhalde .. Yani .. Şimdi arkadaşların dediklerinin hepsine katılıyorum
bir pasta bir hediye alamadı diye alınman darılman çok şımarıkca olmuş..
Ne olursa olsun destek töstek ebn anlamam keske bu kadar üzerinziden sizinden tabiki yükleri almasalardı..
ama siz herhalde agzınızdan cıkanların farkında değilsiniz ..
Annem için yaptım , 2 sene sonra başını duvardan duvara vurursun .. Belliki birileri kukla edilmiş ve çok yazıkki çocuk için bir nevi KOCANIZ şuanda kullanılmış evliliğiniz için bile değil bu çocuk..
oglumu cok sevıyorum cok , 19 aylık dogumdan hemen sonra ayrıldık..
İşin özü şuki bunları bilseydim oğlumun dogmasını istemezdim kestirseydim sizin yerinzide olsaydım mesela..
Anneniz için yaptım ne demek yahu ıkı tane evladı var zaten.. Şaşırmışssınız

Son düzenleyen: Moderatör:
annem için yaptım bu çoçuğu..

Eşiniz ailenizden ev parası almış pasta parası almış fatura parası almış yemeğini onlarda yemiş vs vs...
Bunalımdan x insanlara dostane mesajlar atmış...
Siz de ondan çocuk yapmak için birkaç sperm almışsınız...
Çocuğu anneniz için taşıyormuşsunuz...Onun için de doğurursunuz o zaman...
Düşündüm de çocuğunuz hepsinden daha kıymetli olacağına göre kârdasınız...
Bunun adı evlilikmiş...
Bu muhteşem evliliğe bir de çocuk getirilirmiş...
masal da burda bitmiiişşşş...
anneniz ermiş muradına siz de çıkarsınız kerevetine artık...
Yok yok...bu ülkenin hali haraptır demedi demeyin...

ebrucum adamın evi alınmış, faturası ödeniyor, yemeği veriliyor, hepsini sindirdin anladın çözdün, pasta parasına mı takıldın kuzum :)

Hadi dedim. Diğerleri yapılmış sesini çıkartmamış.
yani işine gelmiş.
Ama arayıp da böyle birşeyi istemek çok arsızca

ben o kocanın yerinde olmak istemezdim. siz kendi özelinize olduğu annenizi babanızı ortak edip, eşinizi ezmişssiniz. eşiniz kendi ailesinde içgüvey olmuş. yazık kocanıza

Neresini tutsam elimde kaldı.
Ama bari bu noktadan sonra biraz olgun ve akıllı olun karı koca.
Boşver evlilik yıldönümünü filan.
Al kocanı karşına konuş; de ki:
"Bundan sonra sen bu evin sorumluluğunu alacaksın, ailemden maddi destek almadan kendi yağımızla kavrulmayı öğreneceğiz, sen sıkıntın olursa teselliyi elalemin mesajlarında değil bizde arayacaksın. Ben de sana yokmuş muamelesi yapmayacağım, evlenmiş gibi değil de aileme bir animasyoncu almış gibi davranmayacağım, bebeğimiz doğunca da sen onun sperm donörü değil de babası gibi muamele göreceksin. Yarından itibaren ikimiz için de yetişkin gibi davranma zamanı."
Tabi demekle kalma, uygulamaya geçin bunları.
Umutla yazamıyorum ama bebecik için bir umut son şans. Yoksa heba olacak yavrucak.
Anneannesi torun sevecek diye babalı yetim olup çıkacak.
Tövbe tövbe.

Neresini tutsam elimde kaldı.
Ama bari bu noktadan sonra biraz olgun ve akıllı olun karı koca.
Boşver evlilik yıldönümünü filan.
Al kocanı karşına konuş; de ki:
"Bundan sonra sen bu evin sorumluluğunu alacaksın, ailemden maddi destek almadan kendi yağımızla kavrulmayı öğreneceğiz, sen sıkıntın olursa teselliyi elalemin mesajlarında değil bizde arayacaksın. Ben de sana yokmuş muamelesi yapmayacağım, evlenmiş gibi değil de aileme bir animasyoncu almış gibi davranmayacağım, bebeğimiz doğunca da sen onun sperm donörü değil de babası gibi muamele göreceksin. Yarından itibaren ikimiz için de yetişkin gibi davranma zamanı."
Tabi demekle kalma, uygulamaya geçin bunları.
Umutla yazamıyorum ama bebecik için bir umut son şans. Yoksa heba olacak yavrucak.
Anneannesi torun sevecek diye babalı yetim olup çıkacak.
Tövbe tövbe.

Güzel tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.Çok iyisiniz.Emin olun bunu mutlaka yapıcam bugün olmassa yarın yarın olmassa ertesi gün...

ben o kocanın yerinde olmak istemezdim. siz kendi özelinize olduğu annenizi babanızı ortak edip, eşinizi ezmişssiniz. eşiniz kendi ailesinde içgüvey olmuş. yazık kocanıza

Sonra da eş işi azıya alıp yüzsüzlüğe başvurmuş dimi. Maaşından bir 10 tl ayırıp pasta bile almamış kızın ailesinden istemiş; YAZIK(?) adama ya

Sonra da eş işi azıya alıp yüzsüzlüğe başvurmuş dimi. Maaşından bir 10 tl ayırıp pasta bile almamış kızın ailesinden istemiş; YAZIK(?) adama ya

her iki taraf ailelerini bu kadar evliliğin içine sokarsa olacağı bu.
kız tarafının ailesi sanki halen kızları evli değil, damatta ev halkından biri gibi davranırsa,
damatta yüzsüzlük yapar.

sen o sorumluluğu ona vermezsen ve büyüklüğünü hissetirmessen. o da evin yaramaz çoçuğu gibi davranır.

Lazim lazim arada bir böyle absürd konularda lazim, günün stresini atiyoruz:)))

her iki taraf ailelerini bu kadar evliliğin içine sokarsa olacağı bu.
kız tarafının ailesi sanki halen kızları evli değil, damatta ev halkından biri gibi davranırsa,
damatta yüzsüzlük yapar.

sen o sorumluluğu ona vermezsen ve büyüklüğünü hissetirmessen. o da evin yaramaz çoçuğu gibi davranır.

Mantığın doğru fakat konudaki önermelerin yanlış.

Aile konusunda haklısın ama adam yüzsüz karakter olarak eğer içinden gelseydi kendini soyutlardı bir şekilde. Maaşını yiyip içip harcayan bir adamdan bahsediyoruz. Belki ilişkinin başında hata yapılmıştır ama bu hataya devam ediliyorsa bunun adı yüzsüzlüktür.

Demek ki adam iç güveysi olmaktan hoşnut.

bu ne saçma iştir yaa. erkek dediğin geçinememekten ar eder. etrafa duyurmaz, çok önemli bi konu olmazsa hele eşinin ailesine hiç bi şekilde yük olmaz. hemde beyfendinin ayranı yok içmeye bide seni mi aldatmaya kalkmış. özgüvensizliğe bak yaa. allah sana sabır versin canım. bol bol dua et. inşallah bebeğin ve sen zarar görmeden bu işin içinden sağ salim çıkarsınız.

Back