- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
Daldan düşenin halinden daldan düşen anlar......
Ben kimsenin beni haklı bulmasını beklemiyorum.Eleştiriler olacak tabi..
Kayınvalidemden pantalon istememin sebebi sadece pantalon alması değil....(işin özü çok farklı)
Kendi ailem bana nasıl sahip çıkıyor destekliyor,külfet yerine koyuyorsa aynı şekilde onunda öyle davranmasını
bekliyorum.Herşeyin farkında çünkü 35 TL lik pantalonu almasına ihtiyacım yok tabiki ama amaç beni kızı gibi
görsün külfeti yerine saysın diye..
Herkese yorumlarından ötürü teşekkür ederim.
arkadaşım kaynananın sana pantolon alma gibi bir zorunluluğu yok. külfeti yerine saymak nasıl bir terim anlamadım ama kızı gibi görmesi için maddi yardım yapması mı gerekiyor?
senin ailenin sana maddi olarak bu kadar yardım etmesi normal değil ki, kaynana bişe yapmayınca zoruna gidiyor?
anormal olan senin ailenin tepkisi zaten. normal olan kaynana.
daldan düşmedik tabi, ayağımızı yorganımıza göre uzattık çünkü. kısıtlı gelirimiz varken gidip ana-baba desteğiyle ev alıp, sonra tüm geliri krediye bağlayıp, açım karnımı doyurun, hamileyim pantolonumu alın demedik kimseye.
kirada oturmayı; ama ailelere yük olmamayı tercih ettik. kendi yağımızla kavrulmayı, kendi ayaklarımız üzerinde durmayı öğrenmeyi yeğledik.
kim bilir belki de çirkin bettynin dediği gibi, yanlış olan bizizdir. erdemli ve onurlu bir duruş sergilemek için hayatı kendimize bu kadar zor kıldığımız için..