Annem abimden sürekli bi torun bekledi ama olmadı abimlerin 8 senedir çocukları olmuyor.Bende torun özlemleri bitsin diye böyle bi yola baş vurdum.kuzenlerimin çocuklarına ölüyolardı onlara öyle görünce içim sızlıyodu.bu insanlar neden torunlarını sevemesinler dedim.Kısacası eşim ve ailesi değilde
annem için yaptım bu çoçuğu..[/QUOTE]
Yani bu yorumdan sonra yazacak bişey kalmadı
madem anneniz için yaptınız bu çocuğu o zaman
eşinizden ayrılın aileniz ve çocuğunuzla
mutlu mesut yaşayın başka birşey gelmiyor
benim aklıma
Annem abimden sürekli bi torun bekledi ama olmadı abimlerin 8 senedir çocukları olmuyor.Bende torun özlemleri bitsin diye böyle bi yola baş vurdum.kuzenlerimin çocuklarına ölüyolardı onlara öyle görünce içim sızlıyodu.bu insanlar neden torunlarını sevemesinler dedim.Kısacası eşim ve ailesi değilde
annem için yaptım bu çoçuğu..
Evet ama adamın da adam yerine konulacak tarafı yok.
Evlilik yıldönümü pastasını kayınvalidesinden isteyebilecek kadar şuursuz bir adam.
Hani hediye almaz, çiçek almaz, pasta almaz. Bütün bunları anlayabilirim.
Ama kayınvalidesine sen al ben parasını sonra veririm demek.
Tıkandım ben burda.
ebrucum adamın evi alınmış, faturası ödeniyor, yemeği veriliyor, hepsini sindirdin anladın çözdün, pasta parasına mı takıldın kuzum :)
annem için yaptım bu çoçuğu..
ebrucum adamın evi alınmış, faturası ödeniyor, yemeği veriliyor, hepsini sindirdin anladın çözdün, pasta parasına mı takıldın kuzum :)
Neresini tutsam elimde kaldı.
Ama bari bu noktadan sonra biraz olgun ve akıllı olun karı koca.
Boşver evlilik yıldönümünü filan.
Al kocanı karşına konuş; de ki:
"Bundan sonra sen bu evin sorumluluğunu alacaksın, ailemden maddi destek almadan kendi yağımızla kavrulmayı öğreneceğiz, sen sıkıntın olursa teselliyi elalemin mesajlarında değil bizde arayacaksın. Ben de sana yokmuş muamelesi yapmayacağım, evlenmiş gibi değil de aileme bir animasyoncu almış gibi davranmayacağım, bebeğimiz doğunca da sen onun sperm donörü değil de babası gibi muamele göreceksin. Yarından itibaren ikimiz için de yetişkin gibi davranma zamanı."
Tabi demekle kalma, uygulamaya geçin bunları.
Umutla yazamıyorum ama bebecik için bir umut son şans. Yoksa heba olacak yavrucak.
Anneannesi torun sevecek diye babalı yetim olup çıkacak.
Tövbe tövbe.
Güzel tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.Çok iyisiniz.Emin olun bunu mutlaka yapıcam bugün olmassa yarın yarın olmassa ertesi gün...
ben o kocanın yerinde olmak istemezdim. siz kendi özelinize olduğu annenizi babanızı ortak edip, eşinizi ezmişssiniz. eşiniz kendi ailesinde içgüvey olmuş. yazık kocanıza
Sonra da eş işi azıya alıp yüzsüzlüğe başvurmuş dimi. Maaşından bir 10 tl ayırıp pasta bile almamış kızın ailesinden istemiş; YAZIK(?) adama ya
her iki taraf ailelerini bu kadar evliliğin içine sokarsa olacağı bu.
kız tarafının ailesi sanki halen kızları evli değil, damatta ev halkından biri gibi davranırsa,
damatta yüzsüzlük yapar.
sen o sorumluluğu ona vermezsen ve büyüklüğünü hissetirmessen. o da evin yaramaz çoçuğu gibi davranır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?