Eşimle 1 senedir evliyiz.ve şuan 4 aylık hamileyim.Dün ilk evlilik yıldönümümüzdü.Bende ondan hediye bekledim haklı olarak, ama o param yok bişey alamadım dedi sadece...Çok ağladım kızdı.öğlen anneme telefon açmış bizim için pasta alın diye, parasını sonra vericem param yok demiş..tabi bunu bana annem sonradan söyledi..Çok gücüme gitti.ailemi her konuda özellikle para konusunda çok sömürüyo..Evlenmeden önce kendi ailemin isteği ve desteğiyle ev alıp borca
girdik,onun ailesi hiç zaman istemedi ve desteklemedi bu olayı..Herşeyi zaten ortak yaptık...Oda ne kadar ortak sayılırsa hemen hemen herşeyi ben aldım..Nişan takısını bile salak gibi gidip beyaz eşyaya yatırdım.Gelinliğimi bile düğünden sonra düğün takısıyla ödedim.Düğünde takılan altınlar bile düğün takısıyla sonradan ödendi.Borca alında kısaca.Ailesi bırakın maddi desteği manevi destek bile göstermiyor.Ama bizimkisi onlara asla toz kondurmuyo.en ufak bi eleştri yapsam kıyameti koparıyo..Maaş konusuna gelince her zaman söz verdiği parayı yiyip bitiriyo ay sonunda,nerde kredi parası dediğimde yetinemiyorum bende insanım napıyım diyo..Ayıptır söylemesi ben çalıştığım için her akşam annemlerde yemek yiyoruz.mutfak masrafı yok yani..Faturaları deseniz babam ödüyo ALLAH razı olsun..Bizimkisi yetinemiyorum diyo hala gerçekten bi borç harç ödese gam yemiycem...Gerizekalı yerine koyuyo bazen insanı sanki ben salağım hiç bi şeyden anlamıyorum.Evlendiğimizin 3 haftası tel.ayrıntılarında mesajlar gördüm..Bir gecede 48-50 tane falan...Bide aldatma var işin içinde..
Şimdide bebek bekliyorum ama hala emin diğilim onu nassıl bir ortam içinde büyütücem.Acaba ona haksızlık yapıyomuyum.
NOLUR BENİM DURUMUMDA OLANLAR YADA YAŞAMIŞLAR VARSA BANA YARDIM EDİN[/
bebe için çok acele etmişsin ama allahın işine karıılmaz isteyerekmi yaptın bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun ....