• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle anlaşamıyorum....

Açıkcası ben evlilik yıldönümüzde almadığı hediyeden çok
eşinizin sizi aldattığını düşünüyosunuz ve bu na fazla takılmamanız
çok şaşırttı
arkadaşların da dediği gibi ah be güzel kardeşim madem
daha 3 haftanızda yakalıadın neden hamile kaldın
bende bu sorunun cevebını çok merak ediyorum
şimdi diceksin olan oldu bundan sonra ne yapayım
valla yapacak pek bir şey yok gibi sizin eşiniz
yüzsüzlüğü iyice almış eline bu saaten sonra değişmez ailen onlar belki elini ayağını
çekerse sizden dicem ama o zamanda ne halin varsa gör der böyleleri
ne diyeyim allah yardımcınız olsun

Annem abimden sürekli bi torun bekledi ama olmadı abimlerin 8 senedir çocukları olmuyor.Bende torun özlemleri bitsin diye böyle bi yola baş vurdum.kuzenlerimin çocuklarına ölüyolardı onlara öyle görünce içim sızlıyodu.bu insanlar neden torunlarını sevemesinler dedim.Kısacası eşim ve ailesi değilde
annem için yaptım bu çoçuğu..

eşine çok fazla yüz vermişsin canım şimdi astarını istiyor. herşeyi sen ve ailen üstlenmiş o yiyip içip, maaşını nereye gittiği belli olmadan harcıyor.
çalıştığın için arada annede yemek yiyebilirsin.
sıkışık olduğun ay faturayı babanda ödeyebilir.
peki karşı taraf ne yapıyor hiçbirşey.
birazda git kayınvaldenlere yemeği orda yiyin.
fatura geldiğinde kv. ödesin.
hep verici olursanız sömürüler.
kusura bakma eşindeki yüzsüzlüğe pes dedim.
yıldönümü pastanı anneni arayıp siz alın parasını sonra vereyim diyor.
niye kendi annesine aldıramıyor?
ailenin karşısında sen eziliyorsun.
durumunuz kötü bile olsa ailelr hep beraber yardım eder. sadece kız tarafı değil.
buna benzer birşeyi benim arkadaşımda yaşadı.
ev kızın babasının eşyaların çoğunu kız tarafı almış.
düğün takıları kv. kasasında duruyor ama bir bir yok olmuş.
evde kalanlara ise hırsız girdi süsü ile gidiyor.
kız maaşlı ikramiyeli bir işte eşi sürekli iş değiştiriyor. kredi kartı borcu nereye harcandığı belli değil.
sonuç 5 sene düzelteyim diye uğraştı ama boşandılar.
inşşalah sonun böyle olmaz ama eşini karşına al ve konuş.
ailen desteği çeksinler.
biraz sorumluluk almayı öğrenin.
aldama olayını da anlamadım, olay çözümlendi mi?
ve sen hamilesin!

Ne kadar iyiniyetli ve kandırılmaya müsaitsiniz. Dostane mesajlarmış...
Siz ne yapmışsınız ki bunalıma girmiş??

Annem abimden sürekli bi torun bekledi ama olmadı abimlerin 8 senedir çocukları olmuyor.Bende torun özlemleri bitsin diye böyle bi yola baş vurdum.kuzenlerimin çocuklarına ölüyolardı onlara öyle görünce içim sızlıyodu.bu insanlar neden torunlarını sevemesinler dedim.Kısacası eşim ve ailesi değilde
annem için yaptım bu çoçuğu..

ne diyeceğimi şaşırdım açıkçası annem için yaptım bu çocuğu kelimesine özellikle.
Sanki annenize kedi alıvermişsiniz gibi.
Bu çocuk ilerde büyüyüp sizlere hesap sorduğunda taşı anneannesine mi atacaksınız?

bu hata çoğu zaman yapılıyor , olan da hep çocuğa oluyor . evliliğini ayakta tutmak umuduyla hamile kaaln kadınlar da var malesef ama bu boş bi hayalden öteye gitmez hiç bi zaman

Bu hıkayemı gerçekmi okuduklarıma ınanamadım ..aldatan sömüren bi eş bıde dunyaya gelıcek masum yavrucak ..nasıl bı ortamda buyucek bu bebek ....

çocuğu anneniz için yaptıysanız, Allah korusun kötü bir durumda da anne-kız bakarsınız artık ne diyeyim yani..

ay allah aşkına attınız kuyuya bi taş bizdende çıkarmamızımı bekliyorsunuz ne bu böle dalga geçer gibi :57:

eşine çok fazla yüz vermişsin canım şimdi astarını istiyor. herşeyi sen ve ailen üstlenmiş o yiyip içip, maaşını nereye gittiği belli olmadan harcıyor.
çalıştığın için arada annede yemek yiyebilirsin.
sıkışık olduğun ay faturayı babanda ödeyebilir.
peki karşı taraf ne yapıyor hiçbirşey.
birazda git kayınvaldenlere yemeği orda yiyin.
fatura geldiğinde kv. ödesin.
hep verici olursanız sömürüler.
kusura bakma eşindeki yüzsüzlüğe pes dedim.
yıldönümü pastanı anneni arayıp siz alın parasını sonra vereyim diyor.
niye kendi annesine aldıramıyor?
ailenin karşısında sen eziliyorsun.
durumunuz kötü bile olsa ailelr hep beraber yardım eder. sadece kız tarafı değil.
buna benzer birşeyi benim arkadaşımda yaşadı.
ev kızın babasının eşyaların çoğunu kız tarafı almış.
düğün takıları kv. kasasında duruyor ama bir bir yok olmuş.
evde kalanlara ise hırsız girdi süsü ile gidiyor.
kız maaşlı ikramiyeli bir işte eşi sürekli iş değiştiriyor. kredi kartı borcu nereye harcandığı belli değil.
sonuç 5 sene düzelteyim diye uğraştı ama boşandılar.
inşşalah sonun böyle olmaz ama eşini karşına al ve konuş.
ailen desteği çeksinler.
biraz sorumluluk almayı öğrenin.
aldama olayını da anlamadım, olay çözümlendi mi?
ve sen hamilesin!

Benim takılarımı kayınvalideme vermemi istedi ama ben anneme verdim.En ufak bi sıkıntıda onlara güveniyodu.Bende para senindi senin oldu.altınlar benim dedim.unut onu dedim.o benim doğacak çocuğumun geleceği için dedim (o zaman hamile değildim.) ondan sonra lafını bile etmedi daha

Arkadaşım;

hata üstüne hata yapmışsınız ama en büyük hata hamile kalmanız olmuş..tamam ona da rabbim böyle uygun görmüş diyeyim...

Ama eşinizi yola getirmek için aileniz yardımları geri çeksin bakalım ne olacak.

Yine de bunun da çare olacağını sanmıyorum,eşiniz "3 dönüm bostan yan gel yat osman " mantığıyla yaşamaya alışmış :19:

annem için yaptım bu çoçuğu
..

Şaka mı bu :53::53::53::53:

Bu konu lütfen fake olsun arkadaşlar lütfen.
İnsan evladından bu şekilde nasıl bahsedebilir aklım almıyor!

artık hayatınızı düzene sokmaya karar vermişsinizki yardım talebnde bulunmuşsunuz burada.. Allahım inşallah en kısa zamanda hayatınızı düzene sokmanızı nasip eder..
her aile kendi geçiminden sorumludur...(çalışamayacak durumda veya çok zor durumda olmanın haricinde)
ailenizi artık rahat bırakın onlar ne kadar bizim için sorun değil desede iki aileyi geçindirmek kolay değildir oldu olacak ailenizin yanına tamamen taşının... insanın her zaman parası olmayabilir anlayışla karşılamak gerekir size hediye alamamış olması gerçekten parasının olmadığından olabilir öenmli olan hediye yada başka şeyler değil önemli olan birbirinize olan sevgi ve saygıdır sıcacık bir kucakllamada yeterlidr bence...tüm hayat sorumlulukları ortaklaşa eşlerimizle beraber üstenilmeli bu hayat ortak, eş diyoruz ortak yaşam diyoruz
.. kayınvalidem yardım etmiyor annem yardım ediyor yada annem yardım etmiyor kayınvalidem yardım ediyor gibi cümleler hiçde hoş değğil kimse kimseye yardım etmek zorunda değil eğer evlenmeyi becerdiyseniz geçiminizide kendiniz yapmak zorundasınız kimseye bel bağlamayın,kimeyide zor durumda bırakmayın...ailenizle konuşun hiçbirşekilde yardım etmesinler artık sizler bir aile olarak ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenin anladığım kadarıyla sizde çalışmanıza rağmen pek sıkıntıya gelemiyorsunuz hemen ailenize koşuyorsunuz bence biraz zorluk ve sıkıntı çekmenizde yarar var sonrasında hayyatınız düzene girer... konu aldatmaya gelince o konuda çok soğuk kanlı yaklaştığınıza göre siz o konunun üzerine sünger çekmişsiniz artık bence konuyu açıp açıp kendinizi üzmeyin... Allah bebeğinizi sağlıkla kucağnıza almayı nasip etsin başkası için değil kendiniz için çocuğunuzu yapın şimdiden öyle düşünürseniz çocuğunuzla bir bağ oluşmaz aranızda ayrıca bu kimsenin karar vermesiyle olacak şey değil Allah kime ne zaman nasip ederse o zaman olur...eşinizle ve bebeğinizle mutlu,huzurlu,sağlıklı,güzel günler sizlerle olsun..

Eşimle 1 senedir evliyiz.ve şuan 4 aylık hamileyim.Dün ilk evlilik yıldönümümüzdü.Bende ondan hediye bekledim haklı olarak, ama o param yok bişey alamadım dedi sadece...Çok ağladım kızdı.öğlen anneme telefon açmış bizim için pasta alın diye, parasını sonra vericem param yok demiş..tabi bunu bana annem sonradan söyledi..Çok gücüme gitti.ailemi her konuda özellikle para konusunda çok sömürüyo..Evlenmeden önce kendi ailemin isteği ve desteğiyle ev alıp borca
girdik,onun ailesi hiç zaman istemedi ve desteklemedi bu olayı..Herşeyi zaten ortak yaptık...Oda ne kadar ortak sayılırsa hemen hemen herşeyi ben aldım..Nişan takısını bile salak gibi gidip beyaz eşyaya yatırdım.Gelinliğimi bile düğünden sonra düğün takısıyla ödedim.Düğünde takılan altınlar bile düğün takısıyla sonradan ödendi.Borca alında kısaca.Ailesi bırakın maddi desteği manevi destek bile göstermiyor.Ama bizimkisi onlara asla toz kondurmuyo.en ufak bi eleştri yapsam kıyameti koparıyo..Maaş konusuna gelince her zaman söz verdiği parayı yiyip bitiriyo ay sonunda,nerde kredi parası dediğimde yetinemiyorum bende insanım napıyım diyo..Ayıptır söylemesi ben çalıştığım için her akşam annemlerde yemek yiyoruz.mutfak masrafı yok yani..Faturaları deseniz babam ödüyo ALLAH razı olsun..Bizimkisi yetinemiyorum diyo hala gerçekten bi borç harç ödese gam yemiycem...Gerizekalı yerine koyuyo bazen insanı sanki ben salağım hiç bi şeyden anlamıyorum.Evlendiğimizin 3 haftası tel.ayrıntılarında mesajlar gördüm..Bir gecede 48-50 tane falan...Bide aldatma var işin içinde..
Şimdide bebek bekliyorum ama hala emin diğilim onu nassıl bir ortam içinde büyütücem.Acaba ona haksızlık yapıyomuyum.
NOLUR BENİM DURUMUMDA OLANLAR YADA YAŞAMIŞLAR VARSA BANA YARDIM EDİN[/

bebe için çok acele etmişsin ama allahın işine karıılmaz isteyerekmi yaptın bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun ....

hala beşibiryerdeliğimi korumaktayım bu konuda bak biraz daha ilerlerse dayanamayıp düşüncelerimi söylicem yani kötü olucak benim için sonra:53:

:53:çocuğu annen için mi yaptınız??? yok artık pes!
böyle bir şey ne duydum ne gördüm ,
baştan hata yapmışsın hala hata üstüne hata yapıyorsun
tavizler oluyor tabiki ,
bu durumda eşinin pasta parasını annenden istemesine çok şaşırmaman lazım
çocuğu onun için yaptıysan o da size para verir demi ,eşin bu mantıkla kendince normal
olanı yapmış aslında,
konunun başlığı da "eşimle anlaşamıyorum" değil de
aldatıldım olmalıymış ortada çok ciddi sorunlar var
aldatılıyor olman gibi bakamıycağınız bir çocuk gibi sen hala
yıldönümünden bahsediyorsun...

konu sahibi, ailesinin mini kuzusu hala..

hiç üzülecek bir durumu yok..

ailesinin desteğiyle evlenmiş, ailesinin evinden çıkmıyor, ailesi mutlu olsun diye bebek yapıyor..

kocasını zaten adam yerine koyduğu yok..

konu sahibi, ailesinin mini kuzusu hala..

hiç üzülecek bir durumu yok..

ailesinin desteğiyle evlenmiş, ailesinin evinden çıkmıyor, ailesi mutlu olsun diye bebek yapıyor..

kocasını zaten adam yerine koyduğu yok..

Evet ama adamın da adam yerine konulacak tarafı yok.
Evlilik yıldönümü pastasını kayınvalidesinden isteyebilecek kadar şuursuz bir adam.
Hani hediye almaz, çiçek almaz, pasta almaz. Bütün bunları anlayabilirim.
Ama kayınvalidesine sen al ben parasını sonra veririm demek.
Tıkandım ben burda.

eğer bebeği annen için yaptıysan ve eşinin seni sömürmesinden şikayetçiysen
ailenin yanına dönmen daha mantıklı.

peki sen neyapmayı düşünüyorsun?

Back