• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ailesi yüzünden anlaşamıyoruz nolur yardım edin bıktım artık

Size ve ailenize karsı boyle bısey yapmalarına fırsat vermeyın, Keske soyleseydınız kayınpederınıze babam karısmıyorken size dusmez diye.. Sessiz kaldıkca kendılerını ne sanıyorlarsa.. Annenızın hal ve hareketlerınden babanız sorumlu size dusmez be adam.. esınız bısey demeye de hakkı yok yanı..
Çocuğumun ameliyat günü oldu bu olay annemi tam savunamadım ama tekrar konu açsa savuncaktım annem kendini savunsa da bu olay onu günlerce ağlattı. Kocam desen zaten umrunda değil varsa yoksa ailesi.

Ne kadar cok korkutmuslar sizi.Esiniz ve ailesi elbirligiyle sindirmisler.Bi silkelenin kendinize gelin ya bu kadar korkmayin alin cocugu gidin karakola tehdit ettiklerini sikayet edin uzaklastirma karari aldirabilseniz savciliktan bakin nasil tutusacaklar ve ailenize siginin.Yok mu biri ailenizde size destek olacak ?Bu anlatiklariniz hic normal ve kabul edilebilir degil sizin ki aile sorununu gecmis resmen sizi tehdit ediyor kp.Daha ne kadar çekeceksiniz ?
Babam sözde bana sahip çıkar ama icratta batarım ona. Geçen sene eşimle kavga ettik eşim beni babamın evinde bırakıp bastı gitti babam hemen bana başımıza namus belası oldun yeter dedi

Çocuğumun ameliyat günü oldu bu olay annemi tam savunamadım ama tekrar konu açsa savuncaktım annem kendini savunsa da bu olay onu günlerce ağlattı. Kocam desen zaten umrunda değil varsa yoksa ailesi.

sızın babanızın tavrıda zaten normal degılmıs ki.. Sizi koruyan sahıp cıkan olsa neyse dersınız.. Sız dık duracaksınız kendınızı ezdırmeyeceksınız baska caresı yok bu ısın..

Her seyden önce korku falan bir tarafa sizin ne dusundugunuz cok onemli beyninde ya soyle ya boyle olursa diye dusunurseniz arpa boyu kdr ilerleme olmaz az cesaret lazım
Ah çocuğum küçük olmasa gitcek yerim olsa. Böyle düşüne düşüne mezara gitcem sanırım orası var ev olarak sadece.

Zaten yalnizlik dahada insani cok uzuyor kimsenin olmamasi bunaltir zamanla bende yeni tasindim ayni durumu bende yasiyorum senin sikintialrin daha buyuk bir sorun, umarim feraha ulaşirsin inallsh kendinede cocugunada iyi bak kimsenin kimseye hayri yok goruyorsun her insan bir sinavlardan geciyor iste ya sabir enbasta geliyor iste duayla sabir eder insan sende dua ederek sabrini buyüt :KK66:
Dualara sığınıyorum ama sabır taşı olsa çatlar ya.23 yaşındayım bu kadar dert ağır geliyo bana.

Çocugum dogduğundan beri çocuğumun dış görünüşüne laf söylüyo kayınbabam. Neymiş çoğumun kafasının yan tarafı şişmiş gibi duruyormuş neymiş yanlarında saç azmış bu ne ya. Benim elimde olsaydı herşey, biblo gibi çocuk doğururdum. Benim elimde olan bişey değil bu.

Son kolum sırtım ağrımaya başladı artık. En çokta başım ağrıyo sol elime aniden titreme giriyo gözüm kararıyo
:KK57: ayy kiz benimde uzulunce omuzum beli m falan agrilar giriyor iste hep sitresten,iste artik zamanla vicudun yipranmaya basliyor sen daha cok gencsin ya allah yardimcin olsun:KK43:

Merhaba arkadaşlar ben çok hemde çok mutsuzum. Şubatta evleneli 2 sene olcak 4 aylık bir oğlum var hiç yüzüm gülmedi oğlumun hatrına sürüyor bu evlilik. Gurbette gelinim oğlumu da o yüzden istemiştim zaten. Aileme 3 buçuk saatlik uzaktayım. Şehir dışındayım. Sorunların çoğu oğlum doğduktan sonra oldu. Kayınvalidem çocuğumu benden kıskandı. Sanki ben değilde o doğurmuş gibi davrandı. Kayınbabam ailemin yanıma gelmesine karıştı. Eşim bir kez olsun beni savunmuyo babam üzülmesin annem üzülmesin diye hep susuyo bi kere arkamda olmuyo bir kere. Kendisiyle dertleşmek istediğimde ise ailemin arkasından konuşma deyip tersliyo ve bi kere beni savunmuyo.Ailesi de laflarıyla beni üzmekten vazgeçmiyo. Hastalanmaya başladım artık içime ata ata. Nolur Allah rızası için cevap yazın bi akıl verin bana. Daha 23 yaşındayım hayattan bıktım.
canım yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım bir bir geçti gözümün önünden ben senin gbi çocuğumu bile doya doya kucağıma alamazdım.v en sonunda hastalandım vs çok şeyler yaşadım.sana tek tavsiyem şu olacak eşine karşı asla ailesini şikayet etme çünkü o zaman o da savunmaya geçer.bir gün eşini alıp dışarı çık ve ona tatlılıkla şikayet etmeden çok üzüldüğünü söyle imkanınız varsa ayrı bir evde yaşamak istediğini böyle çok daha mutlu olacağınızı falan söyle.umarım faydası olur ama sana yaşdıklarını kat kat fazlasıyla yaşamış bir ablan olarak şunu söyleyim ne olursa olsun değmeyecek insanlar için kendini üzüp hasta olma bebğinin sana ihtiyacı var ve emin ol sen hasta olunca buna sebep olanlar yanında olmayacaklar sen hastalığınla yalnız kalacaksın.kimse için değil bebeğin için iyi olmak zorundasın onun sana ihtiyacı var bu günler geçecek emin ol o zaman kadar sabret Allah yardımcın olsun

Merhaba arkadaşlar ben çok hemde çok mutsuzum. Şubatta evleneli 2 sene olcak 4 aylık bir oğlum var hiç yüzüm gülmedi oğlumun hatrına sürüyor bu evlilik. Gurbette gelinim oğlumu da o yüzden istemiştim zaten. Aileme 3 buçuk saatlik uzaktayım. Şehir dışındayım. Sorunların çoğu oğlum doğduktan sonra oldu. Kayınvalidem çocuğumu benden kıskandı. Sanki ben değilde o doğurmuş gibi davrandı. Kayınbabam ailemin yanıma gelmesine karıştı. Eşim bir kez olsun beni savunmuyo babam üzülmesin annem üzülmesin diye hep susuyo bi kere arkamda olmuyo bir kere. Kendisiyle dertleşmek istediğimde ise ailemin arkasından konuşma deyip tersliyo ve bi kere beni savunmuyo.Ailesi de laflarıyla beni üzmekten vazgeçmiyo. Hastalanmaya başladım artık içime ata ata. Nolur Allah rızası için cevap yazın bi akıl verin bana. Daha 23 yaşındayım hayattan bıktım.
Kıyamam sana ya üzüldüm haline sen ki daha 4 aylık bebek sahibi emzikli bi kadınsın seni üzerek ağlatarak resmen bebeğinin rızkıyla oynuyorlar ya senin sütün azalırsa ya kesilirse ne hakları var rızkından alı koymaya bu insan tiplilerin. Eşine söyle biz yokuz farz et eski aile hayatına dönmek ister miydin ölünceye kadat annen babanla mı yaşamak isterdin yoksa bu evde mi ? bir geleceğin olarak mı yeni heyecanlar yaşayarak mı? Baba evin bu saatten sonra sana ne kazandırabilir diye sorgulat onu içten içe. Direkt annesine babasına açma mevzuyu. Düşünsün bi eşşek.

Ne yazsam ne desem bilemedimki okadar üzüldüm ki sana ama Allah büyük canim elbet bu karanlık günlerinde sonu gelecektir inşallah herşey senin ve bebegin için en güzeli olsun
Kp çok tehlikeli bi adam ne demek kurşuna dizmek öyle bi bela gelsin ki başına seni unutsun inşallah çok sinirlendim o namaz vs. Faso fiso insan değil kp
Eşin in iyi bir derse ihtiyacı var sen sen ol işini kendin hallet ezilme cevaplarını ver esin bisey yaparsa hemen git darp raporu al
Bu insanların adam olacakları yok ne yazıkki
Senin babanda nasıl sana sahip çıkmaz seni bela olarak görür damadına milyarlari vercene kızına sahip çıksın
Çok zor işin kardeşim Allaha sığın senin için dua edicem

canım yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım bir bir geçti gözümün önünden ben senin gbi çocuğumu bile doya doya kucağıma alamazdım.v en sonunda hastalandım vs çok şeyler yaşadım.sana tek tavsiyem şu olacak eşine karşı asla ailesini şikayet etme çünkü o zaman o da savunmaya geçer.bir gün eşini alıp dışarı çık ve ona tatlılıkla şikayet etmeden çok üzüldüğünü söyle imkanınız varsa ayrı bir evde yaşamak istediğini böyle çok daha mutlu olacağınızı falan söyle.umarım faydası olur ama sana yaşdıklarını kat kat fazlasıyla yaşamış bir ablan olarak şunu söyleyim ne olursa olsun değmeyecek insanlar için kendini üzüp hasta olma bebğinin sana ihtiyacı var ve emin ol sen hasta olunca buna sebep olanlar yanında olmayacaklar sen hastalığınla yalnız kalacaksın.kimse için değil bebeğin için iyi olmak zorundasın onun sana ihtiyacı var bu günler geçecek emin ol o zaman kadar sabret Allah yardımcın olsun
Sağol abla amin. Biz zaten ayrı evdeyiz buna rağmen kayınbabam burnumdan getirdi. Bir cuma cumalaşmak için kayınbabamı aramıyim 1 ay kıyameti kopartıyo komada bile olsam aramaya mecbur kalıcam

Kıyamam sana ya üzüldüm haline sen ki daha 4 aylık bebek sahibi emzikli bi kadınsın seni üzerek ağlatarak resmen bebeğinin rızkıyla oynuyorlar ya senin sütün azalırsa ya kesilirse ne hakları var rızkından alı koymaya bu insan tiplilerin. Eşine söyle biz yokuz farz et eski aile hayatına dönmek ister miydin ölünceye kadat annen babanla mı yaşamak isterdin yoksa bu evde mi ? bir geleceğin olarak mı yeni heyecanlar yaşayarak mı? Baba evin bu saatten sonra sana ne kazandırabilir diye sorgulat onu içten içe. Direkt annesine babasına açma mevzuyu. Düşünsün bi eşşek.
2 saat önce eşim aradı konuştuk dalga geçer gibi nolcak senin bu halin diyo

Back