• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ailesi yüzünden anlaşamıyoruz nolur yardım edin bıktım artık

Ne yazsam ne desem bilemedimki okadar üzüldüm ki sana ama Allah büyük canim elbet bu karanlık günlerinde sonu gelecektir inşallah herşey senin ve bebegin için en güzeli olsun
Kp çok tehlikeli bi adam ne demek kurşuna dizmek öyle bi bela gelsin ki başına seni unutsun inşallah çok sinirlendim o namaz vs. Faso fiso insan değil kp
Eşin in iyi bir derse ihtiyacı var sen sen ol işini kendin hallet ezilme cevaplarını ver esin bisey yaparsa hemen git darp raporu al
Bu insanların adam olacakları yok ne yazıkki
Senin babanda nasıl sana sahip çıkmaz seni bela olarak görür damadına milyarlari vercene kızına sahip çıksın
Çok zor işin kardeşim Allaha sığın senin için dua edicem
Sağol canım Allah razı olsun. Hamileyken kayınbabamlardaydık eşimle şakalaştık. Şakasına dizine vurdum. Hemen kayınbabam elinde kumanda vardı sen benim oğluma nasıl vurursun hamile mamile dinlemem şu kumandayı bir fırlatırım ister kafana ister karnına gelsin dedi. Eşimde yanımda oturuyordu tek laf etmedi babasına.

2 saat önce eşim aradı konuştuk dalga geçer gibi nolcak senin bu halin diyo
Ne olacağı ilerleyen günlerde belli olcak merak etme temelli benim ve çocuğunun derdinden kurtulacaksın dersin. Bu erkeklerde bekarkan anasının babasının yüzüne bakmazlar evlenince sırf eşlerine inat bu şekil davranıyorlar . Kocanın beyni tatile çıkmış belliki

Sağol canım Allah razı olsun. Hamileyken kayınbabamlardaydık eşimle şakalaştık. Şakasına dizine vurdum. Hemen kayınbabam elinde kumanda vardı sen benim oğluma nasıl vurursun hamile mamile dinlemem şu kumandayı bir fırlatırım ister kafana ister karnına gelsin dedi. Eşimde yanımda oturuyordu tek laf etmedi babasına.
Afedersin ama ohaaaaa diyorum. Sırf bunlar yüzünden cennete girebilirsin. Hiç ölmeyecek gibi yaşayıp davranmaları yok mu ahh ah.

Ne olacağı ilerleyen günlerde belli olcak merak etme temelli benim ve çocuğunun derdinden kurtulacaksın dersin. Bu erkeklerde bekarkan anasının babasının yüzüne bakmazlar evlenince sırf eşlerine inat bu şekil davranıyorlar . Kocanın beyni tatile çıkmış belliki
Kafayı ailesiyle bozdu eşim

Afedersin ama ohaaaaa diyorum. Sırf bunlar yüzünden cennete girebilirsin. Hiç ölmeyecek gibi yaşayıp davranmaları yok mu ahh ah.
Eşimde babasını haklı çıkarmak için babam onu şakasına demiştir diyo. Çok ciddi söyledi halbuki. Kumandayı bile kaldırıp bana atmak için dogrulttu

Eşimde babasını haklı çıkarmak için babam onu şakasına demiştir diyo. Çok ciddi söyledi halbuki. Kumandayı bile kaldırıp bana atmak için dogrulttu
Yaw he he hep şakadır şakasınadır. Karısıyla şakalaşsın bi zahmet böyle şaka mı olur. Eşinde her şeyin farkında gayette ciddi olduğunuda biliyor ama toz kondurmuyor. Benimkide bi zamanlar öleydi annesinin hatalarını densiz laflarını savunurdu bana karşı ama baktı ki gerçek ailesi biziz savunmuyor artık annemdir he deyip geç annemdir atsan atılmaz satsan satılmaz napiim diyor. O annesinin nasıl bir insan olduğunu bile bile zamanında beni üzdü ama ben annesinin nasıl bir insan olduğunu çok geç anladım. Şimdi kendiside farkında ben kızdığımda bana ses çıkartmıyor üste çıkmıyor haklısın lafını duyuyorum en azından

Yaw he he hep şakadır şakasınadır. Karısıyla şakalaşsın bi zahmet böyle şaka mı olur. Eşinde her şeyin farkında gayette ciddi olduğunuda biliyor ama toz kondurmuyor. Benimkide bi zamanlar öleydi annesinin hatalarını densiz laflarını savunurdu bana karşı ama baktı ki gerçek ailesi biziz savunmuyor artık annemdir he deyip geç annemdir atsan atılmaz satsan satılmaz napiim diyor. O annesinin nasıl bir insan olduğunu bile bile zamanında beni üzdü ama ben annesinin nasıl bir insan olduğunu çok geç anladım. Şimdi kendiside farkında ben kızdığımda bana ses çıkartmıyor üste çıkmıyor haklısın lafını duyuyorum en azından
Benim eşim de formalite icabı arada sırada haklısın der ama aynı karakterde gider. Bazen kavga ettiğimizde hemen telefona sarılıp babasını aramaya kalkıyo. Ailemi arıcam bitsin artık istemiyom bitti artık diye ailesini akşam akşam evimize getirtiyo sonra da pişman oluyo ama çok yıprandım artık

Hikayeniz benimkine cokkk benziyor boyle erkekler ancak omur torpulerler.mutlu etmek esini anlamaya calismak idareci olmak onlarin defterinde yazmaz.ya bu cileyi cekeceksin ya da cekip gideceksin.cunku akli basinda bir erkek isi bu cikmaza sokmadan hem ailesinin hem de sizin nerede durmasi gerektigini hissettirip bu mutsuzluga sokmazdi .ne diyeyim ki size Allah guc kuvet versin size .ben hala yillardir esimin benim arkamda durmamasindan dolayi ailesinden saygi ve sevgi gormuyorum.ne kadar verici olusan o kadar boyle insanlara ters tepiyor.inanin uzuntunuzu icimde hissettim ve cok uzuldum.Allah yardimciniz olsun

Of çok zor çok zor gelin olmak eller çekilir gibi değil. Oğlumun doğduğu ilk haftalarda tam benim annem ellerini oğluma doğru uzatmıştı ki üstünü giydircekti kaynanam hemen önüne geçip çocuğu kendi giydirmeye başladı annem baktı kaldı çok üzüldüm anneme. Sonra kayınbabam daha geçen hafta bana bu çocuk niye devamlı sana bakıyo kalabalıkta büyüseydi sana bu kadar bakmazdı. Bizim yakınımızda otursaydınız babannesi bakardı ona. Çocuğu benden koparamazsın dedi bana. çok hastalandım günlerce.

Hersey sizin kararli olmaniza bagli. Benim kayinpeder de tam olmasa da böyleydi. Sanki cocugun babasi kendisi. Ben yurt disinda yasiyorum ve aileler Istanbul'da. Daha önce baska bir konu icin de yazmistim. Bir kere benim tepemi öyle bir attirmisti ki tatile geldim üc hafta annemlerde kaldim. Dönecegim gün ögrenmis orada oldugumu, ortaligi ayaga kaldirdi ama ben hic bisey yokmus gibi binip ucaga dönmüstüm. Ha esime de ayni postayi koyarim gerekirse. Beni bildigi ve yaparim dedigimi yapacagimdan emin oldugu icin tirsti bir kösede.

Dayak yiyorsunuz bogazliyor sizi ama karakola gidip darp raporu almiyorsunuz, niye?? Kayinpeder istedigi gibi zirlasin bir kösede 7 yasina gelince cocugu aliriz hikaye. Ya artik cocuklari bahane etmekten vazgecin. Ameliyat olmus gecmis olsun ama nekahat dönemi bitsin cikin gidin ailenizin yanina. Hic mi nisanlilik dönemi yasamadiniz az cok hissetmediniz mi ailesi olayini. Kapiyi acip defol git demis, tamam o an engel olmus erkek gücü neticede. Ertesi sabah toplanin gidin.

Ya simdi inancimiza saygi gösterin diyenler dolusacak ama son günlerde ne cok okur olduk bu 5 vakit namaz kilan Kuran okuyan, duasini ibadetini eksik etmeyenlerin zalimliklerini.

Hikayeniz benimkine cokkk benziyor boyle erkekler ancak omur torpulerler.mutlu etmek esini anlamaya calismak idareci olmak onlarin defterinde yazmaz.ya bu cileyi cekeceksin ya da cekip gideceksin.cunku akli basinda bir erkek isi bu cikmaza sokmadan hem ailesinin hem de sizin nerede durmasi gerektigini hissettirip bu mutsuzluga sokmazdi .ne diyeyim ki size Allah guc kuvet versin size .ben hala yillardir esimin benim arkamda durmamasindan dolayi ailesinden saygi ve sevgi gormuyorum.ne kadar verici olusan o kadar boyle insanlara ters tepiyor.inanin uzuntunuzu icimde hissettim ve cok uzuldum.Allah yardimciniz olsun
Sağolun Allah sizinde yardımcınız olsun

Hersey sizin kararli olmaniza bagli. Benim kayinpeder de tam olmasa da böyleydi. Sanki cocugun babasi kendisi. Ben yurt disinda yasiyorum ve aileler Istanbul'da. Daha önce baska bir konu icin de yazmistim. Bir kere benim tepemi öyle bir attirmisti ki tatile geldim üc hafta annemlerde kaldim. Dönecegim gün ögrenmis orada oldugumu, ortaligi ayaga kaldirdi ama ben hic bisey yokmus gibi binip ucaga dönmüstüm. Ha esime de ayni postayi koyarim gerekirse. Beni bildigi ve yaparim dedigimi yapacagimdan emin oldugu icin tirsti bir kösede.

Dayak yiyorsunuz bogazliyor sizi ama karakola gidip darp raporu almiyorsunuz, niye?? Kayinpeder istedigi gibi zirlasin bir kösede 7 yasina gelince cocugu aliriz hikaye. Ya artik cocuklari bahane etmekten vazgecin. Ameliyat olmus gecmis olsun ama nekahat dönemi bitsin cikin gidin ailenizin yanina. Hic mi nisanlilik dönemi yasamadiniz az cok hissetmediniz mi ailesi olayini. Kapiyi acip defol git demis, tamam o an engel olmus erkek gücü neticede. Ertesi sabah toplanin gidin.

Ya simdi inancimiza saygi gösterin diyenler dolusacak ama son günlerde ne cok okur olduk bu 5 vakit namaz kilan Kuran okuyan, duasini ibadetini eksik etmeyenlerin zalimliklerini.
İşte sabrettim belki düzelir diye. Nişanlılık dönemi geçirmedik hemen evlendik. Ama evlenmeden önce eşim çok iyiydi. Bana evlenince asla seni kimseye ezdirmicem diye söz vermişti ama tutmadı. Bazı müslümanlar göstermelik yapıyo ibadeti.

bana kumanda fırlatacak kayınpeder daha anasının karnından dogmadı.koca moca dınlemem

:KK57::KK57::KK57:anam filim olsa insan inanmiyo adam nasil birsey ya resmen sana ezik kole gibi saygida yok nasil insan anlam veremedim adam olgunlasmamis bence hele koca ayy ona diyecek cok sey varda burda olmaz:confused:

Kayınbabam beni geçti annemin kendi telefonuyla kendi akrabamız olan yengemle bile konuştuğuna karıştı annemin burnundan getirdi. Neymiş annem onların yanında otururken kalkıp dısariya telefonla konuşmaya gitmesi doğru değilmiş. Benim kendi babam anneme böyle hesap sormuyo ya. Annem ne kadar çok ağladı

Bir siz aglayin bir anneniz üzülsün aglasin, biraz büyüsün cocugunuz da baslar aglamaya. Ya kac kisi size kanunen alamazlar cocugu diyor hala yok internette arastirdim yok ailemin borclari var... Sizi o evde tutan ne kalmis Allah askina. Kayinpeder ruh hastasi, kayinvalide patavatsiz destursuz, koca desen dilinden Allahi Kuran' i düsürmüyor ama karisini dövüyor kolundan tutup kapiya koyuyor. Adam isine gelirse böyle isine gelmezse de kapi orda defol git diyor. Hala cocugum da cocugum. Yakinda sinir hastasi olup psikolojik rahatsizliklar bas gösterirse iste o zaman alirlar cocugu elinizden.

Her yoruma bahaneniz var. Ama öyle olur diye ben böyle yapiyorum ama belki söyle olur... Sizin kocam ve ailesi dediginiz insanlar cehenneme odun atesi. Annenizin de az cok haberi var sahit olmus bazi olaylara. Niye babanizla cikip gelmiyor toplayip götürmüyorlar sizi? Tanimiyorum etmiyorum ben bile burada sinir oldum yapilanlara. Sadece kocanizla sorununuz olsa yavas yavas kafasini isler düzeltmeye calisirdiniz birseyleri. Ama adam birak kendini, anasinin babasinin eziyetlerine bile sus konusma onlar benim ailem begenmiyorsan defol diyor.

Valla annemin gözünden bir damla yas getiren adami da ailesini de bir cinnet gecirir paralarim. Can korkusuna düserler.

Hiç kimse anne babası Hakkı'nda kötü konuşulmasından hoşlanmaz öncelikle eşinle bu konuda dertleşmekten vazgeç
Kv Kp tutumunu net anlatmadığın için bilmiyorum ama annen baban tabiki evine gelecek birşey söylediklerinde sizde annemsiniz babamsınız başımın üstünde yeriniz var sizde buyurun gelin akşama de konuyu kapat

çok üzüldüm durumuna inşallah düzelir ya bu aileci erkekler madem bu kadar bağlılar evlenmesinler ozaman evlendikleri insanın başını yakmasınlar ozaman:110:

Cocugun derdi niye olsun? Konu sahibi sinir hastasi olur yataklara düserse acarlar bosanma davasini yollarlar ailesinin evine cocuga da el koyarlar. Bir tasla iki kus. Adam dalga gecmesin de napsin? Anasinin babasinin önüne yasliliklarinda eglensin istedikleri gibi eziyet etsinler diye elin kizini koymus. Haysiyetsiz karaktersiz kisiliksiz, babasinin lafiyla hareket eden, onlarin dedigini Allah'in kelami sayan bir erkek müsvettesi. Insan cocugundan utanir, bu kadin benim cocugumu tasidi dogurdu beni baba yapti, Allah'in gücüne gider bu yaptiklarim der. O okudugu dualardan kildigi namazlardan korkar gercekten inancli olsa.

Eşiniz ve esinizin ailesiyle ilgili düşüncelerinizi seviyeli bir şekilde icinizi dökuyormuscasina bi kağıda yazın esinizin okumasını sağlayın ama ondan gizlemissinizde o bulmuş gibi olsun benim bu çok işime yarıyor umarım sizinde işinize yarar .:)

Back