Hersey sizin kararli olmaniza bagli. Benim kayinpeder de tam olmasa da böyleydi. Sanki cocugun babasi kendisi. Ben yurt disinda yasiyorum ve aileler Istanbul'da. Daha önce baska bir konu icin de yazmistim. Bir kere benim tepemi öyle bir attirmisti ki tatile geldim üc hafta annemlerde kaldim. Dönecegim gün ögrenmis orada oldugumu, ortaligi ayaga kaldirdi ama ben hic bisey yokmus gibi binip ucaga dönmüstüm. Ha esime de ayni postayi koyarim gerekirse. Beni bildigi ve yaparim dedigimi yapacagimdan emin oldugu icin tirsti bir kösede.
Dayak yiyorsunuz bogazliyor sizi ama karakola gidip darp raporu almiyorsunuz, niye?? Kayinpeder istedigi gibi zirlasin bir kösede 7 yasina gelince cocugu aliriz hikaye. Ya artik cocuklari bahane etmekten vazgecin. Ameliyat olmus gecmis olsun ama nekahat dönemi bitsin cikin gidin ailenizin yanina. Hic mi nisanlilik dönemi yasamadiniz az cok hissetmediniz mi ailesi olayini. Kapiyi acip defol git demis, tamam o an engel olmus erkek gücü neticede. Ertesi sabah toplanin gidin.
Ya simdi inancimiza saygi gösterin diyenler dolusacak ama son günlerde ne cok okur olduk bu 5 vakit namaz kilan Kuran okuyan, duasini ibadetini eksik etmeyenlerin zalimliklerini.