- Konu Sahibi Yokgibiyim
Çok gençsin, bu kadar zulüme neden göz yumuyorsun? Al çocuğunu annene git. Ne terbiyesiz ruh hastası insanlar var ya!! Kocan da ayrı bir hastalıklı ruh, ay sinirim bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç defa gitmeye kalktım eşim gitme olayı büyütmeyelim dedi ama karakteri yine aynı annesi zaten oğlum da oğlum oğlum da oğlum eşime sürekli böyleAllah yardımcın olsun canım ya benimde eşimin ailesi öyle her şeye karışır ama eşim hep benim tarafimda tmm onlar üzülmesinde beni uzeceksen niye evlendin hakkima girdin de eşine eğer hala kızıyorsa al çocuğunu git eşine de sende git ailenle yaşa üzülmesinler o zaman
Evet çok severek evlendik ama eşim ailesine toz kondurmuyor bir kere arkamda olmuyo uyuyamaz oldum üzüntüden
Yuvam yıkılmasın belki düzelir diye sabrettim hep ama kocam hep aynı düzelmiyo. Bu akşam canım çok tavuk veya et dürüm çekti ikimize de alıversene dedim eşime burnumdan geldi. Neymiş alamazmış parası yokmuş kredi ödüyomuş. Kredi ödemicem sen öde o zaman dedi bana. Ayda bir kez canım bişey istedi burnumdan getirdi. Neymiş dün akşamdan beri ben ona olan lafı söylemişim bi de dürüm istiyomuşum. Alt tarafı ailene karşı bir kez beni niye savunmuyon demiştim ailemin arkasından konuşma deyip tersledi dün akşam. Bugünde dürüm istediğine pişman etti kredi ödüyomuş. Bende 2 tane dürüm alınca evimize haciz gelir artık dedim.Çok gençsin, bu kadar zulüme neden göz yumuyorsun? Al çocuğunu annene git. Ne terbiyesiz ruh hastası insanlar var ya!! Kocan da ayrı bir hastalıklı ruh, ay sinirim bozuldu
Dedim köşeye sıkışınca sus kapat konuyu kafam ağrıyo diyo ya da defol bitsin yeter diyo haklıymış gibiO ailesini savunduğu gibi sende aileni saydıracaksın, eşşek gibi sayacaklar
Kayınbabana asla ama asla izin vermeyeceksin ailene laf etmesine...
Oğlunu ve kendi aileni eşinden ve eşinin ailesinden üstte tutacaksın
Onlar öyle yapıyorsa, sende böyle yap
Eşin ailene laf ederse, sende tersle: Ailemin arkasından konuşma de
Denedim ama kayınbabam ben ona babacım dedikçe sustukça üstüme geldi. Ailenin yanına 3 ayda bir git benzin parası mazot parası gidiyo diyo bana ya. Üstelik ailem benzin parasını devamlı karşıladığı halde ailemin verdiği parayla ailemi ziyaret ettiğim halde. Bunalttı kayınbabam beni.Biraz politik olun.
Eşiniz ile ailesi hakkında konuşmayın.
Tabir-i caizse buyuklerinize de yalakalik yapın.
Bir de böyle deneyin bakalım değişecek mi?
Denedim ama kayınbabam ben ona babacım dedikçe sustukça üstüme geldi. Ailenin yanına 3 ayda bir git benzin parası mazot parası gidiyo diyo bana ya. Üstelik ailem benzin parasını devamlı karşıladığı halde ailemin verdiği parayla ailemi ziyaret ettiğim halde. Bunalttı kayınbabam beni.
Keşke eşim de beni ezdirmese ama nerdeeeBenim eşim ailesine karşı Ezdirmiyor çok şükür. Ailesinden kimseyi dinlemiyor kimseyi bize karıştırmiyor. Nasıl böyle biri olduğunu bilmiyorum ama sanırım annesinin beni istemediğini babasının arkamdan dedikodular yapması ablasının eşime ve bana ağza alınmayacak küfür ve hakaretler etmesiyle oldu. Anladigim o ki erkekler ya es ya aile tarafında oluyor. Iki sini bir yürütemiyor.
Evet ayrı yaşıyoruz ama kayınbabam o kadar çok müdahale ediyor ki sanki bizle yaşıyo gibi. Anne sırf benim yuvam yıkılmasın diye beni çok savunuyor çok çabalıyor. Ama kayınbabam yine de laf sokmaktan vazgeçmiyo. Güzel ölmücek ah yerde kalmazEv hanımı misin onlardan ayrı yaşıyorsun ne karisiyorlar sana bunu annene söyle öyle sabret demekle olmazki zulüme sabır mu edilir ya bunu görmemezlikten gelmek dilsiz şeytan demek gibi yanlışsam söyleyin
Zor bir dönemden geçiyorsunuz ama hamileyken hizmet beklenen tek siz değilsiniz herşey Zaman'la oturuyor yerine siz tepkinizi kırmadan onlara vereceksiniz eşinize de sürekli şikayet etmekten vazgeçeceksinizKaynanam benim yanımda oğlumu sevceği yerde çocuğu alıp arka odaya götürüp orda seviyo. Çocuk ağlıyor emzirim diyom zorla veriyo kucağıma. Sırf çocuğumu benden alabilmek için ikidebir tuvalete gitceksen git diyor. Gitmicem diyom yine soruyo. Puding yapacaksan yap diyo devamlı beni çocuğun yanından uzaklaştırnaya çalışıyor ve konuda halimle hem benden hizmet bekledi. 2 gün aç yattım bu lokma ekmek getirmedi. Kayınbabam laflarıyla zulüm yapıyo bana
Yok hamileyken değil bu anlattığım lohusalık dönemindeZor bir dönemden geçiyorsunuz ama hamileyken hizmet beklenen tek siz değilsiniz herşey Zaman'la oturuyor yerine siz tepkinizi kırmadan onlara vereceksiniz eşinize de sürekli şikayet etmekten vazgeçeceksiniz
Canım benim sende 1ananın kuzususun kıymetlisisin hem uzak yerlerden gelin gel ve seni bu kadar üzmelerine aklım almıyor oysaki sen onları aile bildin yazıklar olsun onlara bir gönül-ü almayı bilmek .... gönül almayı bilmeyene 1 Ömür emanet edilmez Hz MevlanaEvet çok severek evlendik ama eşim ailesine toz kondurmuyor bir kere arkamda olmuyo uyuyamaz oldum üzüntüden
Orası öyledir tabi Zalimin zulmü yerde kalmaz lakin sen bu durumdan kurtulmalisin yok mu bi care eşin hiç mi görmüyor olanları güzel bi dille anlatın dicem ama anlamayana laf söz saz gibi gelir durumun içinde olan sensin bu böyle devam etmez ilerde çok pişman olursun annene de şöyle tamam yuva dagilmasinda ama huzursuz da olmasın sizin babanız kp konussa pekiEvet ayrı yaşıyoruz ama kayınbabam o kadar çok müdahale ediyor ki sanki bizle yaşıyo gibi. Anne sırf benim yuvam yıkılmasın diye beni çok savunuyor çok çabalıyor. Ama kayınbabam yine de laf sokmaktan vazgeçmiyo. Güzel ölmücek ah yerde kalmaz
Ah canım böyle olcanı bilseydim ömür boyu bekar durmaya razı olurdum burnumdan getirdiler. Hayata küstüm resmen.Canım benim sende 1ananın kuzususun kıymetlisisin hem uzak yerlerden gelin gel ve seni bu kadar üzmelerine aklım almıyor oysaki sen onları aile bildin yazıklar olsun onlara bir gönül-ü almayı bilmek .... gönül almayı bilmeyene 1 Ömür emanet edilmez Hz Mevlana
Eşime defalarca anlattım durumu ama eşim her seferinde ailemin arkasından konuşma deyip tersliyo beni. Benim ailem böyle kabul ediyosan et etmiyosan kapı orda defol diyo bi kez benden yana olmuyo. Aileler 2 kez karşı karşıya geldi. Annem babam ne kadar beni savunsa da kayınbabam laftan anlamıyor her zulmüne bir kılıf uyduruyor kendini haklı çıkarmak için elinden geleni yapıyor. Konu kapanıyo. 1hafta sonra tekrar laf sokup burnumdan getiriyor değişmiyo kesinlikle.Orası öyledir tabi Zalimin zulmü yerde kalmaz lakin sen bu durumdan kurtulmalisin yok mu bi care eşin hiç mi görmüyor olanları güzel bi dille anlatın dicem ama anlamayana laf söz saz gibi gelir durumun içinde olan sensin bu böyle devam etmez ilerde çok pişman olursun annene de şöyle tamam yuva dagilmasinda ama huzursuz da olmasın sizin babanız kp konussa peki
Sağol canım Allah razı olsun. Hamileyken kayınbabamlardaydık eşimle şakalaştık. Şakasına dizine vurdum. Hemen kayınbabam elinde kumanda vardı sen benim oğluma nasıl vurursun hamile mamile dinlemem şu kumandayı bir fırlatırım ister kafana ister karnına gelsin dedi. Eşimde yanımda oturuyordu tek laf etmedi babasına.
Kayınbabam beni insan hesabına bile almıyor işte