• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ailesi yüzünden anlaşamıyoruz nolur yardım edin bıktım artık

Mesleğim yok ailemin durumu iyi ama onlarında borçları var hakim bunları göz önüne alır mı

Öncelikle önemli olan çocuğun anneye ihtiyacına bakar hakim
Mesleğiniz yoksa kocanızdan hem size hem çocuğa nafaka verilmesine karar verir
Annenin Mesleği yok diye çocuklar babaya verilseydi hiç bir ev hanımı velayet alamazdı o zaman
Adamlar sizi korkutmak için yapıyor başarmışlar da zaten
Siz korkmadığınızı belli edin boşanamayabilirsiniz ama kendinizi bu kadar ezdirmeyin

Kayınbabam defalarca onu da yapmaya kalktı benzin parası mazot parası gidiyo ailenin yanına 3 ayda bir git her zaman her zaman olmaz uzak yol dedi. Üstelik ben izmirde ailem denizlide topu topu 3 saatlik yol ve ailem her gittiğimizde fazla fazla yol parasını ve harçlık verdiği halde.
Allah yardımcın olsun çnku işin çok zor .
Ben derhal o kocayı falan bırakıp çocuğumuda alıp ailemın yanına giderdim.
Yoksa sen daha çok çekersın dayakta varmış işim içinde.

Öncelikle önemli olan çocuğun anneye ihtiyacına bakar hakim
Mesleğiniz yoksa kocanızdan hem size hem çocuğa nafaka verilmesine karar verir
Annenin Mesleği yok diye çocuklar babaya verilseydi hiç bir ev hanımı velayet alamazdı o zaman
Adamlar sizi korkutmak için yapıyor başarmışlar da zaten
Siz korkmadığınızı belli edin boşanamayabilirsiniz ama kendinizi bu kadar ezdirmeyin
Kayinbabamla uğraşamıyorum ezilmemek için çabalıyorum ama yine eziyorlar gücüm tükendi

Kayinpederin babanın yanında 7 yasında elinden alırız diyince baban nasıl birşey soylemedi? Sizi ,çocuğunuzla tehdit eden bir adama babanın sesi çıkmadiysa daha çok ezilirsin sen,ayrıca annenin yengenle konuşmasından kayinpederine ne ,bu ne hadsizlik,ne curret annen sizi ilgilendirmez diyemedimi ,aglamis bide agzini yirtar benim annem olsa yok canım yok ailendede suç var...

Allah yardımcın olsun çnku işin çok zor .
Ben derhal o kocayı falan bırakıp çocuğumuda alıp ailemın yanına giderdim.
Yoksa sen daha çok çekersın dayakta varmış işim içinde.
Evet çekiyorum zaten eşim eve sucuk almıştı kayınbabam bana laf soktu bu kadar aşırıya kaçmayın diye. Evimizdeki sucuğa kadar karışıyo

Kayinpederin babanın yanında 7 yasında elinden alırız diyince baban nasıl birşey soylemedi? Sizi ,çocuğunuzla tehdit eden bir adama babanın sesi çıkmadiysa daha çok ezilirsin sen,ayrıca annenin yengenle konuşmasından kayinpederine ne ,bu ne hadsizlik,ne curret annen sizi ilgilendirmez diyemedimi ,aglamis bide agzini yirtar benim annem olsa yok canım yok ailendede suç var...
Annem kaç defa savundu kendini ama kayınbabam laftan anlamıyo. Annemin eşimi bizim akrabalara şikayet ettiğini sanmış anneme iftira attı. Babama gelince kayınbabam babamı da konuşturmuyor babam sırf kızımın yuvası bozulmasın diye susuyor

Evet eşimin maaşıyla geçiniyoruz ama ailem ben çalışmadığım için eşime milyar milyar para verdi ama ona rağmen eşim ailemi bu evden koymaktan beter etti.
Kusura bakmayın ama yanlış üstüne yanlış biz ne dersek dıyelım sız yıne bıldıgınızı okuyacaksınız. Rabbım sabır versın. Acırım acırımda o bebege acırım ..

Annen diyemiyor mu damadı şikayet edecek olsam burda sizin yanınızda değil evimde ederim diye kendi kafasına gore kurup kurup inaniyormus kp nasıl olsa ,siz catlayacaginiza onlar catlasin, kp babani dinlemiyorsa babanda onu dinlemesin ,karşı taraf bu evliik için hiçbir uğraş, çaba gostermiyorsa neden bu susmalariniz? Tek başınıza evli değilsiniz ki hiçbir b.k alamazlar sen kendin vermedigin surece ,senin yerinde olsam yalvartirdim kapimda ,kendi kendilerine istedikleri kadar konuşsunlar

Kusura bakmayın ama yanlış üstüne yanlış biz ne dersek dıyelım sız yıne bıldıgınızı okuyacaksınız. Rabbım sabır versın. Acırım acırımda o bebege acırım ..
Napmam lazım peki alıp çocuğu gitsem evladım babasız büyücek çaresizlik boğazımı sıkıyor

Sağol canım benim amin inşallah. Gurbette bi 4 aylık oğlumdan başka kimsem yok oğluma bakıp bakıp ağlıyorum çevremde bir arkadaşım bile yok
Zaten yalnizlik dahada insani cok uzuyor kimsenin olmamasi bunaltir zamanla bende yeni tasindim ayni durumu bende yasiyorum senin sikintialrin daha buyuk bir sorun, umarim feraha ulaşirsin inallsh kendinede cocugunada iyi bak kimsenin kimseye hayri yok goruyorsun her insan bir sinavlardan geciyor iste ya sabir enbasta geliyor iste duayla sabir eder insan sende dua ederek sabrini buyüt :KK66:

Senin kayinbaban da benim babam gibi karı kilikli isi gücu yok mu senle ugrasiyor banam da gelinlerine oyle ne uyuz olurim onaen cok da esine kizdim bir gun butun gemileri yakip gidiceksin sonunu dusunmeden bak sonradan nsl hepsi adam oluyo ne saniyorlar seni haddini bilmezler

Annen diyemiyor mu damadı şikayet edecek olsam burda sizin yanınızda değil evimde ederim diye kendi kafasına gore kurup kurup inaniyormus kp nasıl olsa ,siz catlayacaginiza onlar catlasin, kp babani dinlemiyorsa babanda onu dinlemesin ,karşı taraf bu evliik için hiçbir uğraş, çaba gostermiyorsa neden bu susmalariniz? Tek başınıza evli değilsiniz ki hiçbir b.k alamazlar sen kendin vermedigin surece ,senin yerinde olsam yalvartirdim kapimda ,kendi kendilerine istedikleri kadar konuşsunlar
Kayınbabam hepinizi kurşuna dizerim kaybetcek bişeyim yok yatar çıkarım diyo.Üstelik bu insan 5 vakit namaz kılan devamlı kuran okuyan biri

Kayınbabam beni geçti annemin kendi telefonuyla kendi akrabamız olan yengemle bile konuştuğuna karıştı annemin burnundan getirdi. Neymiş annem onların yanında otururken kalkıp dısariya telefonla konuşmaya gitmesi doğru değilmiş. Benim kendi babam anneme böyle hesap sormuyo ya. Annem ne kadar çok ağladı

Size ve ailenize karsı boyle bısey yapmalarına fırsat vermeyın, Keske soyleseydınız kayınpederınıze babam karısmıyorken size dusmez diye.. Sessiz kaldıkca kendılerını ne sanıyorlarsa.. Annenızın hal ve hareketlerınden babanız sorumlu size dusmez be adam.. esınız bısey demeye de hakkı yok yanı..

Senin kayinbaban da benim babam gibi karı kilikli isi gücu yok mu senle ugrasiyor banam da gelinlerine oyle ne uyuz olurim onaen cok da esine kizdim bir gun butun gemileri yakip gidiceksin sonunu dusunmeden bak sonradan nsl hepsi adam oluyo ne saniyorlar seni haddini bilmezler
Bıktım ya hakkımı helal etmiyom onlara gurbette sahipsiz gördüler üstüme geliyolar nerdeyse çocuğumu bile nüfuslarına geçircekler babanne annesi dede de babası olcak nerdeyse

Ne kadar cok korkutmuslar sizi.Esiniz ve ailesi elbirligiyle sindirmisler.Bi silkelenin kendinize gelin ya bu kadar korkmayin alin cocugu gidin karakola tehdit ettiklerini sikayet edin uzaklastirma karari aldirabilseniz savciliktan bakin nasil tutusacaklar ve ailenize siginin.Yok mu biri ailenizde size destek olacak ?Bu anlatiklariniz hic normal ve kabul edilebilir degil sizin ki aile sorununu gecmis resmen sizi tehdit ediyor kp.Daha ne kadar çekeceksiniz ?

Her seyden önce korku falan bir tarafa sizin ne dusundugunuz cok onemli beyninde ya soyle ya boyle olursa diye dusunurseniz arpa boyu kdr ilerleme olmaz az cesaret lazım

Back