Bir siz aglayin bir anneniz üzülsün aglasin, biraz büyüsün cocugunuz da baslar aglamaya. Ya kac kisi size kanunen alamazlar cocugu diyor hala yok internette arastirdim yok ailemin borclari var... Sizi o evde tutan ne kalmis Allah askina. Kayinpeder ruh hastasi, kayinvalide patavatsiz destursuz, koca desen dilinden Allahi Kuran' i düsürmüyor ama karisini dövüyor kolundan tutup kapiya koyuyor. Adam isine gelirse böyle isine gelmezse de kapi orda defol git diyor. Hala cocugum da cocugum. Yakinda sinir hastasi olup psikolojik rahatsizliklar bas gösterirse iste o zaman alirlar cocugu elinizden.
Her yoruma bahaneniz var. Ama öyle olur diye ben böyle yapiyorum ama belki söyle olur... Sizin kocam ve ailesi dediginiz insanlar cehenneme odun atesi. Annenizin de az cok haberi var sahit olmus bazi olaylara. Niye babanizla cikip gelmiyor toplayip götürmüyorlar sizi? Tanimiyorum etmiyorum ben bile burada sinir oldum yapilanlara. Sadece kocanizla sorununuz olsa yavas yavas kafasini isler düzeltmeye calisirdiniz birseyleri. Ama adam birak kendini, anasinin babasinin eziyetlerine bile sus konusma onlar benim ailem begenmiyorsan defol diyor.
Valla annemin gözünden bir damla yas getiren adami da ailesini de bir cinnet gecirir paralarim. Can korkusuna düserler.