• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ailesi yüzünden anlaşamıyoruz nolur yardım edin bıktım artık

Bir siz aglayin bir anneniz üzülsün aglasin, biraz büyüsün cocugunuz da baslar aglamaya. Ya kac kisi size kanunen alamazlar cocugu diyor hala yok internette arastirdim yok ailemin borclari var... Sizi o evde tutan ne kalmis Allah askina. Kayinpeder ruh hastasi, kayinvalide patavatsiz destursuz, koca desen dilinden Allahi Kuran' i düsürmüyor ama karisini dövüyor kolundan tutup kapiya koyuyor. Adam isine gelirse böyle isine gelmezse de kapi orda defol git diyor. Hala cocugum da cocugum. Yakinda sinir hastasi olup psikolojik rahatsizliklar bas gösterirse iste o zaman alirlar cocugu elinizden.

Her yoruma bahaneniz var. Ama öyle olur diye ben böyle yapiyorum ama belki söyle olur... Sizin kocam ve ailesi dediginiz insanlar cehenneme odun atesi. Annenizin de az cok haberi var sahit olmus bazi olaylara. Niye babanizla cikip gelmiyor toplayip götürmüyorlar sizi? Tanimiyorum etmiyorum ben bile burada sinir oldum yapilanlara. Sadece kocanizla sorununuz olsa yavas yavas kafasini isler düzeltmeye calisirdiniz birseyleri. Ama adam birak kendini, anasinin babasinin eziyetlerine bile sus konusma onlar benim ailem begenmiyorsan defol diyor.

Valla annemin gözünden bir damla yas getiren adami da ailesini de bir cinnet gecirir paralarim. Can korkusuna düserler.
Eyüp peygamberin sabrını versin Allah cümlemize. Ah gitcek yerim olsa babamın beni namus belası olarak gormuceni bilsem 1 dakka durmam bu evde bi de oğlum sütten kesilip okul çağına gelince elimden almaya kalkcaklar ama bu evlilikte çekilmeyi

Hiç kimse anne babası Hakkı'nda kötü konuşulmasından hoşlanmaz öncelikle eşinle bu konuda dertleşmekten vazgeç
Kv Kp tutumunu net anlatmadığın için bilmiyorum ama annen baban tabiki evine gelecek birşey söylediklerinde sizde annemsiniz babamsınız başımın üstünde yeriniz var sizde buyurun gelin akşama de konuyu kapat
Kayinbabam bana sürekli laf söyleyen zulmeden biri kaynanam ise oğlumu bile benden kıskanan biri. Kayınbabam bana laf söylemese bende eşime dert yanmıcam zaten. İçine ata ata hasta oldum

Benim eşim de formalite icabı arada sırada haklısın der ama aynı karakterde gider. Bazen kavga ettiğimizde hemen telefona sarılıp babasını aramaya kalkıyo. Ailemi arıcam bitsin artık istemiyom bitti artık diye ailesini akşam akşam evimize getirtiyo sonra da pişman oluyo ama çok yıprandım artık
Böylesinide ilk defa gördüm babasını arayan

Kayinbabam bana sürekli laf söyleyen zulmeden biri kaynanam ise oğlumu bile benden kıskanan biri. Kayınbabam bana laf söylemese bende eşime dert yanmıcam zaten. İçine ata ata hasta oldum
Eşinizle iyi olmak istiyorsanız bunları anlatmayacaksınız
Anlatmışsınız şimdiye kadar hiçbirşey olmamış zaten demekki yanlış yoldasınız
Kv klasik kayınvaldeymiş hemen hemen her evde var sizinkinden
Birde olayları hep yuvarlak anlatıyorsunuz "zulmediyor" ne demek dövüyor mu size sövüyor mu ne yapıyor? "Kıskanıyor" diyorsunuz Nasıl kıskanıyor Nasıl vardınız o kanıya

Sen niye resti çekmiyorsun anlamış değilim koy tavrını ya uzatırsa al çocuğunu annenlere git burnu sürtsün

Anneniz babanız yaninıza gelebilecekse gelsin 1 ay kalsın. Onlar da uzaklaşır belki. Kp nasıl ailenin gelmesine karışır. Onlara dar ederim bu evi. Birşey derse siz gelmeyin dersin. Ne yani sen ağaç kovuğundan mı çıktın. Eşine birşey söyleme sen de onlara ters davran. Bakalım onlar da seni anlatınca esimin arkasindan konuşmayın diyecek mi. Bu ne ya kadinların çektiği.

Eşinizle iyi olmak istiyorsanız bunları anlatmayacaksınız
Anlatmışsınız şimdiye kadar hiçbirşey olmamış zaten demekki yanlış yoldasınız
Kv klasik kayınvaldeymiş hemen hemen her evde var sizinkinden
Birde olayları hep yuvarlak anlatıyorsunuz "zulmediyor" ne demek dövüyor mu size sövüyor mu ne yapıyor? "Kıskanıyor" diyorsunuz Nasıl kıskanıyor Nasıl vardınız o kanıya
Kaynanam benim yanımda oğlumu sevceği yerde çocuğu alıp arka odaya götürüp orda seviyo. Çocuk ağlıyor emzirim diyom zorla veriyo kucağıma. Sırf çocuğumu benden alabilmek için ikidebir tuvalete gitceksen git diyor. Gitmicem diyom yine soruyo. Puding yapacaksan yap diyo devamlı beni çocuğun yanından uzaklaştırnaya çalışıyor ve konuda halimle hem benden hizmet bekledi. 2 gün aç yattım bu lokma ekmek getirmedi. Kayınbabam laflarıyla zulüm yapıyo bana

Eşim çok tuhaf bir insan neyin var neden durgunsun diye soruyo aynı sizin dediğimiz gibi tatlı dille konuştuğum halde beni azarlıyo. Ailem gitti yargılar bile sen hala arkalarından konuşuyon senin kadar kafaya gelen kadın yoktur diyo tersliyo
Evet erkeklerin tamamına yakını anne, baba, kardeşlerinin eşi tarafından eleştirilmesine karşı çıkar ve tepki gösterirler.
Peki biz kadınlar anne, baba ve kardeşlerimizin eşimiz tarafından eleştirilmesine rıza gösterir tepkisiz kalabilir miyiz?

Kaynanam benim yanımda oğlumu sevceği yerde çocuğu alıp arka odaya götürüp orda seviyo. Çocuk ağlıyor emzirim diyom zorla veriyo kucağıma. Sırf çocuğumu benden alabilmek için ikidebir tuvalete gitceksen git diyor. Gitmicem diyom yine soruyo. Puding yapacaksan yap diyo devamlı beni çocuğun yanından uzaklaştırnaya çalışıyor ve konuda halimle hem benden hizmet bekledi. 2 gün aç yattım bu lokma ekmek getirmedi. Kayınbabam laflarıyla zulüm yapıyo bana
Lohusa halimle benden hizmet bekledi kaynanam.2 gün aç yattım bir lokma ekmek getirmedi

Anneniz babanız yaninıza gelebilecekse gelsin 1 ay kalsın. Onlar da uzaklaşır belki. Kp nasıl ailenin gelmesine karışır. Onlara dar ederim bu evi. Birşey derse siz gelmeyin dersin. Ne yani sen ağaç kovuğundan mı çıktın. Eşine birşey söyleme sen de onlara ters davran. Bakalım onlar da seni anlatınca esimin arkasindan konuşmayın diyecek mi. Bu ne ya kadinların çektiği.
Sanmıyorum eşimin arkasından konuşma baba diceni. Babasının yanında öyle pısırık gibi oturuyor. Kayınbaba bana zulmedince ben anlatınca ailemin arkasından konuşma deyip tersliyo hemen ama.

Sanmıyorum eşimin arkasından konuşma baba diceni. Babasının yanında öyle pısırık gibi oturuyor. Kayınbaba bana zulmedince ben anlatınca ailemin arkasından konuşma deyip tersliyo hemen ama.
Kayınbabam her ama her konuda bana müdahale ediyor laf sokuyo laflarıyla beni ağlatıp zulmediyor

Allah yardımcın olsun canım ya benimde eşimin ailesi öyle her şeye karışır ama eşim hep benim tarafimda tmm onlar üzülmesinde beni uzeceksen niye evlendin hakkima girdin de eşine eğer hala kızıyorsa al çocuğunu git eşine de sende git ailenle yaşa üzülmesinler o zaman

Evet erkeklerin tamamına yakını anne, baba, kardeşlerinin eşi tarafından eleştirilmesine karşı çıkar ve tepki gösterirler.
Peki biz kadınlar anne, baba ve kardeşlerimizin eşimiz tarafından eleştirilmesine rıza gösterir tepkisiz kalabilir miyiz?
Ama benim anne babamın eşime karşı laf sokma durumu yok ki telefonla bile eşimi arayıp rahatsız etmiyorlar

Back