• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ailesi yüzünden anlaşamıyoruz nolur yardım edin bıktım artık

böyle çocuk yüzünden yürütüyorumu bırakın Allah aşkına
çocuğunuz hastalıklı anneyle mi ömür geçirecek çocuğunuz küçük hakim size verir zaten
hastalık bir kere vücuda girdi mi çıkmaz, hastalık hastası olursunuz Allah korusun hergüğn başka bir hastalık çıkar sebepsiz
çocuğum yüzünden demeyin

Ailesi için seni evden kovuyor yani?!! Oha dallamaya bak, işte suçluyu ailesi sanma suçlu eşin denecek dallama!!! Kendi yuvasına sahip çıkamamış, ailesi sahip çıksın diye ailesinin eline oyuncak etmiş. Dersi hakediyor, aslıdna defo ldediğinde bi gün defolsan hakkaten çocuğunu da gösterme ayıya hepsi kendine gelsin hadlerini bilsinler!! ne demek evden kovmak ya, sen düşman mısın da kovuyor seni??? nasıl bi evlilik bu...
Sırf çocuğumu elimden almasınlar ilerde diye sabrediyom ama bıktım artık. Kaç defa evden gitmeye kalktım engel oldu eşim. Hem kovuyo hem gitme diyo ya

Tum yazilanlari okudum gercekten cok uzuldum, nasil insanlar dyiorum arktaslar soyledi soyliceklerini bende diyorumki bu yaptiklari yanlarina kalmicak emin ol hep dua et allah buyuk yardimcin olsun insalalh seni boyle caresiz birakiyorlarya onlari allah bildigi gibi yapsin seni tanimadigim halde seni boyle caresiz birakmalari beni uzdu gercekten o tehtitler onlarin basini yaksin insallah nedim okdar uzucuku kayin babanin yaptiklari hele kocanin yani varya insan cildirmasinda neyapsin isla olurlarmi bilmem ama iyi bir ders gorercekler emin ol allh yardimcin olsun uzulmekle kaliyor insan iste:KK51:

böyle çocuk yüzünden yürütüyorumu bırakın Allah aşkına
çocuğunuz hastalıklı anneyle mi ömür geçirecek çocuğunuz küçük hakim size verir zaten
hastalık bir kere vücuda girdi mi çıkmaz, hastalık hastası olursunuz Allah korusun hergüğn başka bir hastalık çıkar sebepsiz
çocuğum yüzünden demeyin
Ama kayınbabam boşanırsanız 7 yaşına gelince çocuğu elinden alırız diye tehdit etti beni

Sırf çocuğumu elimden almasınlar ilerde diye sabrediyom ama bıktım artık. Kaç defa evden gitmeye kalktım engel oldu eşim. Hem kovuyo hem gitme diyo ya

Bunlar karsısındakileri ne kdar enayi görüyolar burda senin icin bisi yapabilcek olan varsa oda kocan nasılsa yapmıyo kocanda seni niye dert tasa icinde bırakıyorlar istemiyolarsa ailesine bu kdar meraklı utanmıyosa gitsn dzinin dibinde otursun snde yoluna bak

Tum yazilanlari okudum gercekten cok uzuldum, nasil insanlar dyiorum arktaslar soyledi soyliceklerini bende diyorumki bu yaptiklari yanlarina kalmicak emin ol hep dua et allah buyuk yardimcin olsun insalalh seni boyle caresiz birakiyorlarya onlari allah bildigi gibi yapsin seni tanimadigim halde seni boyle caresiz birakmalari beni uzdu gercekten o tehtitler onlarin basini yaksin insallah nedim okdar uzucuku kayin babanin yaptiklari hele kocanin yani varya insan cildirmasinda neyapsin isla olurlarmi bilmem ama iyi bir ders gorercekler emin ol allh yardimcin olsun uzulmekle kaliyor insan iste:KK51:
Sağol canım benim amin inşallah. Gurbette bi 4 aylık oğlumdan başka kimsem yok oğluma bakıp bakıp ağlıyorum çevremde bir arkadaşım bile yok

Ama kayınbabam boşanırsanız 7 yaşına gelince çocuğu elinden alırız diye tehdit etti beni

Önce yazdım yine yazıyorum
Alamaz bunlar boş tehdit
Siz elinizle alın diye teslim etmedikçe alamaz
Sizin de inanasiniz var herhalde sürekli çocuğumu alırlar diyip duruyorsunuz
SİZ VERMEZSENİZ ALAMAZLAR

Bunlar karsısındakileri ne kdar enayi görüyolar burda senin icin bisi yapabilcek olan varsa oda kocan nasılsa yapmıyo kocanda seni niye dert tasa icinde bırakıyorlar istemiyolarsa ailesine bu kdar meraklı utanmıyosa gitsn dzinin dibinde otursun snde yoluna bak
Kaynanam bir bayram günü yatak odamıza bile gelme dediğim halde daha kafamızı yastıktan kaldırmadan odaya girdi. Sen yat yat ben oğlumu uyandırmaya geldim dedi bu kadar ana oğul düşkünler.eşimi kalk oğlum diye uyandırıyo yanımıza gelmiş.Allahtan çıplak değildim

Önce yazdım yine yazıyorum
Alamaz bunlar boş tehdit
Siz elinizle alın diye teslim etmedikçe alamaz
Sizin de inanasiniz var herhalde sürekli çocuğumu alırlar diyip duruyorsunuz
SİZ VERMEZSENİZ ALAMAZLAR
İnternetten araştırdım babanın alabileceği durumlar varmış çocuğu.ondan korktum

İnternetten araştırdım babanın alabileceği durumlar varmış çocuğu.ondan korktum

Ahlaksız bir yaşamınız var mı
Madde bagimliliginiz var mı
Çocuğunuza şiddet uyguluyor musunuz
Ya da bunlara benzer şeyler yapıyor musunuz HAYIR
O zaman alamaz

Çocuğunu da elinden almakla tehdit ediyorlar hala o evde neden kalıyorsun sen??? Almazlar elinden öyle bi şey yok, hukuk sistemi her zaman anneye verir çocuğu çok uçlarda bir örnek olmadığı sürece!!! al çocuğunu ailene sığın her şeyi anlatsan destek olmazlar mı? çünkü bu ileride daha da büyyük sorunlara sebep olcak...
Annemin babamın yanında tehdit etti kayınbabam beni. Eğer boşanırsak 7 yaşına gelince elimden alcakmış oğlumu korkuyorum ondan sabrediyom

Ahlaksız bir yaşamınız var mı
Madde bagimliliginiz var mı
Çocuğunuza şiddet uyguluyor musunuz
Ya da bunlara benzer şeyler yapıyor musunuz HAYIR
O zaman alamaz
Mesleğim yok ailemin durumu iyi ama onlarında borçları var hakim bunları göz önüne alır mı

Siz artık ısı esınızle degıl aılesıyle cozmeye calısın.. Aradan cıksın esınız.. Cok buyuk olmadıktan sonra size laf edene sizde gereken cevabı verın.. Tabı saygıyı koruyarak kibar bı uslupla.. Esınız size hesap sormaya kalkarsa ailen gitti uyudular coktan sen hala bunları kafana takıyorsun dıye cevap verırsınız.. Ailenize soyleyın gelsınler zıyarete.. Kayınpederınız ters bır hareket yada terbıyesızlık yaparsa ona da Onlarında sizin ailenizden farkı olmadıgını sıze de aynı sekılde mı davranmam gerekır dıye sorun.. Daha kıbar bı sekılde tabı.. Sizi kovmasına da musade etmeyın Cok istiyorsa kendısı gıtsın.. Sizin gidemeyecegınızı dusundugunden bak kapı orada ama sen gıdemezsın eve bagımlısın mecbursun bu eve mesajı verıp durmasın..

Annemin babamın yanında tehdit etti kayınbabam beni. Eğer boşanırsak 7 yaşına gelince elimden alcakmış oğlumu korkuyorum ondan sabrediyom
Hahah nedne 7 yaşında, güldüm ben. Seni tehdit ediyorlar ve sen de inanıp korkuyorsun öyle mi? Böyle saçma bir şey görmedim, mahkeme senin herhangi bi sıkıntın yoksa sana veriyor zaten. Seni korkutmalarının amacı da senin gitmen ve çocuğu da yanında olman, istersen de donlarına kadar alırsın onların bunu da unutma. Bir avukatla görüş hatta sana anlatsın hukuki süreci...
Tehditleri bastırmaları hazmetmen niye?

Ben sanmam bunlara cocuk vereceklerini git dilekceni ver sikayetlerinide anlat sorunları esinin seni deglde ailesinin arkasını topladıgını nah verirler

Siz artık ısı esınızle degıl aılesıyle cozmeye calısın.. Aradan cıksın esınız.. Cok buyuk olmadıktan sonra size laf edene sizde gereken cevabı verın.. Tabı saygıyı koruyarak kibar bı uslupla.. Esınız size hesap sormaya kalkarsa ailen gitti uyudular coktan sen hala bunları kafana takıyorsun dıye cevap verırsınız.. Ailenize soyleyın gelsınler zıyarete.. Kayınpederınız ters bır hareket yada terbıyesızlık yaparsa ona da Onlarında sizin ailenizden farkı olmadıgını sıze de aynı sekılde mı davranmam gerekır dıye sorun.. Daha kıbar bı sekılde tabı.. Sizi kovmasına da musade etmeyın Cok istiyorsa kendısı gıtsın.. Sizin gidemeyecegınızı dusundugunden bak kapı orada ama sen gıdemezsın eve bagımlısın mecbursun bu eve mesajı verıp durmasın..
Kayınbabam beni geçti annemin kendi telefonuyla kendi akrabamız olan yengemle bile konuştuğuna karıştı annemin burnundan getirdi. Neymiş annem onların yanında otururken kalkıp dısariya telefonla konuşmaya gitmesi doğru değilmiş. Benim kendi babam anneme böyle hesap sormuyo ya. Annem ne kadar çok ağladı

Back