- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
-
- Konu Sahibi RabiaIslam
Ben ailemden yana emin değilim onlara güvenim yok.. Yanlız kalmaya da eş dosta karşı hep gitmedim.Almanya sosyal bir devlet değil mi ?
Siz ayrildiginizda sokakta mi bırakacaklar sizi ?
Neden ille de çekeceğim diyorsunuz.
Universite mezunuyum. Ama ilahiyatçı olduğum için benim alanımda iş yok. Burda dini ne yapsın dini olmayanlar.Ne mezunusunuz?
Orada çalışma ihtimaliniz yok mu?
Turk okulları var oralardaUniversite mezunuyum. Ama ilahiyatçı olduğum için benim alanımda iş yok. Burda dini ne yapsın dini olmayanlar.
Hayır Türk okulları yok burda.Turk okulları var oralarda
Başvuru yapma imkanı yok mu?
Senin dediğin üniversite okumaya gelenler için. Benim daha doğru düzgün oturumum bile yok.Hayır Türk okulları yok burda.
Haklısın öyle. Evcilik oynuyorumSiz çocuk gibi eşinizi anne babasına şikayet etmişsiniz , gorumceler ayrı çocuk bu yüzden sizi engellemis , siz yine çocuk gibi eşim kızsın kardeşlerine diyorsunuz , evlilik değil evcilik bu
Bu mesaj ne alaka?Buraya girdim derdimi yazdım biri bir tavsiye de bulunur diye. Yada içimi dökerim diye.
Vallahi billahi bu kadar haksızlık olmaz yaa. Günah gunah.
Kimse geleceğinden korkmuyor.
Bugün bunu yapıyorum yarın evladım yaşarsa demiyor.
Buraya girip eşini çekiştirip , ona destek vermenizi bekliyor . Daha medeni koşullarda yaşamak varken bunu seçenlere kimsenin saygısı kalmaz. Yazık çocuğuna üzüldümBu mesaj ne alaka?
E yukarda siz haklısınız bilmem ne dedi o kadar. Ee sonra ne oldu bu ne yani.Buraya girip eşini çekiştirip , ona destek vermenizi bekliyor . Daha medeni koşullarda yaşamak varken bunu seçenlere kimsenin saygısı kalmaz. Yazık çocuğuna üzüldüm
Gel git yaşıyor heralde ben de anlamadımE yukarda siz haklısınız bilmem ne dedi o kadar. Ee sonra ne oldu bu ne yani.
Haklısınız dedim sonra ne oldu anlamadım ne yapmışım.E yukarda siz haklısınız bilmem ne dedi o kadar. Ee sonra ne oldu bu ne yani.
it yaşıyor heralde ben de anlamadım
Alıntıladım ya yukarda o mesajı anlamadım. Günah günah filan yazmışsın.Haklısınız dedim sonra ne oldu anlamadım ne yapmışım.
Kayınvalidem 5 bekar kızı var. Kız versin görsün.En büyük hata burda bence kendi sorunlarini kp kv anlatmak ya zaten oğluna arka çıkacak cok nadir kayınvalidenin geline arka çikmasi
Evet ne yazık ki.Eşinizi küçük çocuk gibi ailesine şikayet ederek hale yola sokmaya mı çalıştınız?
Derdin kayinvaliden değil ki, sana sürekli şiddet uygulayan eşin.Kayınvalidem 5 bekar kızı var. Kız versin görsün.
Allah büyük.
Yaşantıları bana çok tuhaf geliyor. Oğlunu da böyle eğitmişlerDerdin kayinvaliden değil ki, sana sürekli şiddet uygulayan eşin.
Neyine takılıyorsuniz onların bu yaşadıkların arasında?