Ablacım baban bıçak çekmiş yani. Bir zahmet evine gelemesin. Daha neler okuyacağım yaAilem suçsuz demedim zaten. Birbirileriyle görüşsünler sürekli de demiyorum sadece düşmanlık istemiyorum bnm ailem benim evime gelemiyor bu dueum beni çok üzüyor sadece
Ailem suçsuz demedim zaten. Birbirileriyle görüşsünler sürekli de demiyorum sadece düşmanlık istemiyorum bnm ailem benim evime gelemiyor bu dueum beni çok üzüyor sadece
Açıkcası hem yeni doğum yapmıştım hem de bebeğim küvözdeydi. Ayrılmak da bir seçenek evet ama çocuktan sonra daha zor.
Eksik anlattığınız birkaç olay var kesinlikle. Yani kinci olmak/olmamak değil mesele. Eşiniz küçük bir olaydan patlamış gibi gelmedi bana. Normal bir insan yani dogal yasam akışına uymuyor bu anlatilan kisimlar.Size hak verelim istemişsiniz de kinci değilim ben demişsiniz.
Ben de esimin ailesi ile görüşmüyorum çünkü bana göre görgüsüz insanlar ve ruh sağlığım için bunu yapmak zorundayım. Bana bicak çekilse ben bosanirim. Huzuru kök aileler ile görüşmeye çok bağlamış kalmışsınız. Babam ben çocukken kendisi ailesi ile görüşmeyi kesti. Annem babam mutlu mesut yaşıyorlar. Hatta babam hepimizden daha neşeli bir tip. WhatsApp durumu bile hayat güzeldir yazan bir adam. Abartmayın su kayinvalide/kayinpeder anne baba durumlarını. Sizin aileniz eşiniz.
Mesela nasıl bir durum ben yaratamadığım için soruyorumÖyle sadece özel günlerde görüşünler demekle olmaz bu işler. Bazı olaylar bir kere yaşanır ve onarılmaz sonuçları olur.
Ayrıca madem çok üzülüyorsunz bu tür durumlara aileniz ve eşinizin karşı karşıya getirecek durumlar yaratmanız gerekirdi.
Siz bir şey olmamış gibi huzurla devam edebilir miydiniz evliliğime zarar vermek istemiyorum ama huzurlu da olamıyorum tam anlamıyla. Tabiki mükemmelsiniz olamayızSiz evliliğinize zarar vermeden rahat etmeyeceksiniz, ne dense boş.
Mesela nasıl bir durum ben yaratamadığım için soruyorum
Siz bir şey olmamış gibi huzurla devam edebilir miydiniz evliliğime zarar vermek istemiyorum ama huzurlu da olamıyorum tam anlamıyla. Tabiki mükemmelsiniz olamayız
Eşim ailemden rahatsız olabilir zaten başta sorun yaşadık aileler arasında. Ben illa kök aile ile görüşelim demiyorum sadece iki aileminde düşman gibi olması beni hzursuz ediyor varsın görüşmesinler ancak bayram gibi özel günlerde senede 2 gün 15 dk bir araya gelinebilir. En kötüsü de hem hasta hem lohusayken eşimin bir anda aileme öfkeleneceği tuttu. En zor zamanlarımda annem evime gelemedi tek kaldım.Daha önce olsaydı ya da 3 yıl önce yaşanan olaydan hemen sonra böyle bir tepki verseydi anlardım. Biriktirip de tam doğumdan sonra mı olması gerekirdi
Eşiniz hiçbir şey olmamış gibi devam etsin, yüzyüze baksın istiyorsunuz ama.Siz bir şey olmamış gibi huzurla devam edebilir miydiniz evliliğime zarar vermek istemiyorum ama huzurlu da olamıyorum tam anlamıyla. Tabiki mükemmelsiniz olamayız
He diyip geçiyorum ama sürekli bir baskı üstümde huzursuzluk var üzerimde nasıl aşacağımı düşünüyorumEvliliğinizle babanızın ne alakası var hanımefendi ??
Kocam ve babam anlaşamıyorsa hele ki babam haksız ise niçin yuvamı dağıtayım ?
Sizin evliliğiniz kocanız ile babanızın iyi anlaşmasına mı bağlı ? Görüşmesinler görüştürmeyin. Ne istiyorsunuz anlamadım ki
Babanız sinir hastası eşinizi üzüyor sinirlendiriyor.
Evladınız babasından uzakta mı büyüsün ?
Baba evine dönerseniz mutlu olacak mısınız ?
Niye kendinizi tercih yapmak durumunda hissediyorsunuz ki he deyip geçin. Kocanıza daha ılımlı sevecen yaklaşın
Koca koca yetişkin insanlar sonuçta. Kendileri arayı düzeltmek isterse kendileri uğraşsın, yoksa sen hiç karışma. Bunun için stres olmaya değmez.He diyip geçiyorum ama sürekli bir baskı üstümde huzursuzluk var üzerimde nasıl aşacağımı düşünüyorum
He diyip geçiyorum ama sürekli bir baskı üstümde huzursuzluk var üzerimde nasıl aşacağımı düşünüyorum
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için o kadar haklısınızki.. işte aileler yok dindir yok anne baba hakkıdır diye diye yük bindiriyorlar bizler de afallayıp kalıyoruzKafanıza çok takıyorsunuz. Başka uğraşlar bulun kendinize. Tekrar söylüyorum boşanırsanız babanızla hayat çok zor olur. Olan size olur. Kocanız hayatına devam eder. Çocukla ziyan olursunuz.
Evlenirken aile cüzdanı veriyorlar. Orada kocanızın ve sizin resmi ve bilgileriniz var.
Bu ne demek biliyor musunuz ? Siz ve kocanız bir ailesiniz, kocanız sizin ailenizdir. Yavrunuz da var. Sizin anne babanız ve kayınaileniz dış kapının dış mandalıdır. Sizin bu hayatta önceliğiniz kocanızı ve evladınızı mutlu etmektir.
Herşeyin bir usulü zamanı var. Zamanla ilişkileri düzelebilir. Kocanızı bi salın varmayın üzerine. Ölene dek görüşmeseler ne olur ? Olaylara kocanızın gözünden bakmayı empati yapmayı düşündünüz mü hiç ?
Üzerinizde baskı felan yok siz kafanızda kuruyorsunuz
Kocanız ve bebeğiniz asıl ailenizdir.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için o kadar haklısınızki.. işte aileler yok dindir yok anne baba hakkıdır diye diye yük bindiriyorlar bizler de afallayıp kalıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?