ben dört aydır evliyim daha öncesinde 1.5 yıl sevgiliydik. Sevgili iken her şey çok güzeldi evlendikten sonra da öyle ama cinsel anlamda öyle değil. Sevgılıyken çok iyiydi bana karşı arzu isteği fazlaydı sürekli görmek yakınlaşmak istiyordu fotoğraf atınca nude veya normal iltifatlara boğuyordu. Şimdi ise sadece haftada 1 defa birlikte oluyoruz ilk ay haftada 2 birlikte oluyorduk o bile azdı bana şuan haftada 1. Belki aranızda seksi giyin falan diye olabilir bir çok fanteziyi deniyorum ev gecelikten geçilmiyor gayet güzel bir kadınım etrafımdaki herkes çok beğenir çok ilgi duyar sevgilim hatta sevgılıyken sürekli hiçbir zaman senin gibi güzel bir sevgilim olmadı diyordu evlendiğinde bile onun ablası yakın akrabalar hepsi bu güzel kız nasıl sana baktığı gibi şeyler söylüyorlardı ama evlendikten sonra anlamadım sevgi anlamında değil ama cinsel anlamda ilgisi çok azaldı sürekli ben yanaşıyorum artık onu da yapmak istemiyorum çünkü sürekli yorgunum diyor anlamadım sizce neden böyle olabilir önceden sürekli iltifat ediyordu şimdi bir giyinince yok üşürsün gecelik yiyince bu nereden çıktı kıyafet giyince azıcık bir yakası açık olsa ki normalde dikkat eden biriyim hemen söyleniyor ben bu durumdan çok rahatsızım sizce neden olabilir olabilir bu arada belki isteklerini sana ifade edemiyor diyebilirsiniz cinsel anlamda ama aramızda öyle bir sorun da yok ben her şeye açığım çünkü kendisi de bunu biliyor