ne demişsisniz allta kalmamışsınız zaten cvp vermişsiniz ve büyütülecek bişey yok gibi ,birikmişlik olamazmı ben sizi kırmak için yazmadım ki öfkem size değil ne munasebet evet öfkelıyım ama onlara zaten sakın olsam şuan burada bunları yazıyor olmazdım ve herkese karşı böyle değilim bi cümleyle böyle yargılamayın lütfen insanlara göre büyütülemeyeck kadar küçük olan şey benım kalbimin sıkışmasına sebep olamaz mı arkadaşım??*
bencede eşinizin yaptıgı çok mantıksız bi durum.hangi eş sabah ın 5ine kadar otur der şaşırdm..orda kal demeye getırmiş lafı heralde..kendisi rahat rahat takılmak istemiş..damadına kırk takla atmasına hiç şaşırmadm.eşinizin bunu bile bile göz yummasında hiç şaşırmadm..ne de olsa insanları ezenler her zaman daha değerli oluyor..kayınvalıdenz in isim olayını anlayamdm:44: ama bi bebege isim verılcekse buna anne ve baba karar wermeli onlara noluor anlamadm çok ıstıorsa kızının çocuguna karışsn ne de olsa gelinine değil damadına 40 takla atıyor.. hem gelinleri önemsemezler hemde gelin her istedgni yapsın isterler..bi oğlum olursa asla bunu yapmıcam....
siz bunları düşünpte stres yapmayın bebegınze zarar wermeyin..allah sağlıkla kucagnıza almayı nasip eder inşalaah..bazen 3 maymunu oynamak en iyisi oluyor..
kusura bakmayın ama çok fazla iyi niyetli olmayacaksınız. evli adamın ne işi var o kadar dısarda. zaten üzerinize düşeni yapmış müsade etmişsiniz. hamile eşe heleki haksız yere küsmekte neymiş. ben sizin yerinizde olsam burnundn getirir konusmam. biliyorum çok zor ama bir kere dayanırsanız bir daha yaparken 2 kere düşünür
aslında en başında git istersen demeseydiniz keşke. gerçi ben olsam ben de derdim belki ama yiilik yaramıyor. bence neye kırıldığınızı üzüldüğünüzü hiç bağırıp çağırmadan anlatmaya çalışın yada yazıyla belirtin isterseniz. ne kadar küs kalacaksınız. bu arada özür dile demiyorum kesinlikle, onun yanlışını ve seni anlamasını sağla demek istiyroum.
selam canim umarim hersey duzelir ama ben damatlari ya kizlari dul gibi yakistirmalari uygun görmedim bizlerde yarin bosanmis birer dul olabiliriz yada kizlarimiz dul kalamazmi birgun allah göstermesin senin gibi bize yada yavrularimiza yapilsa bu tabirler hos olurmu anliyorum dolusun ama buyuk konusma lütfen banada kizma sadece nacizane uyardim
şimdi uzunuzadıya görümcemın 3.nişanlısı yada kocasından ayrılmış diyecek halım yoktu .bu tabirleri kullanmam hakaretvari değildi eğer yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın arkadaşım .hepimizin başına gelebilir evt ama tdk da damat ve dul die kelımeler var yanlış bilmiyorsam yani bunlar argo ve hakaret cümleleri değildir....lütfen üstünüze alınmayın bu kişisel bişey kimseye dul dediğim yok yanii allah kımsenın yuvasını bozmasın...
canım benim. bunca yıllık yaşanmışlığın ardından ben şunu öğrendim ki kimseye incelik yapmayacaksın kimseye istemeden vermeyeceksin. hele erkeklere istesede bin nazla vereceksin ki kıymeti olsun. örneğin o gezme konusunda sen neden empati yapıpda onun gitmesi için ortam ayarlamaya çalıştın ki? seni anlıyorum o istemeden vermek istedin ama olmadı bak işe yaramadı. bunları zamanla öğreneceksin. kayınvalidene takılma çok önemli değil bence sen alınganlık yapmışsın bebeğine konsantre ol. onun herşeyi hissettiğini unutma herşey gönlünce olsun rabbime emanet ol kardeşim
yok canim sende beni yanlis anlama suan zaten seni hormaonlarin yönetiyor cok daha hassas bir dönemdesin ben uzun yillardir evliyim ve bizimde sorunlarimiz var okuyabilirsin benim sana tavsiyem karnindaki tesellin olsun onu uzmeye stresten burusturmaya hakkin yok görümcen hikayesine gelince benimde kizlarim var ablasi sizleri okuyunca onlar aklima geliyor inanki her okudum yazida icim acciyor ama yasam böyle birsey zamana birak bazi seyleri birazda umursama hangi ismi koyacaksan koy o senin yavrun ama böyle tabirler etme kimin ne olacagi belli olmaz bence biraz takma bebegini dusun mutlu ol esler bazen böyle dengesizlikler yapiyor malesef kendine ve bebegine iyi bakman dilegiyle
canım tabii ki seni anladım çünkü aynılarını ben yaşadım. incelik olsun diye yaptıklarım üzerime yapıştı ve hep bekledi insanlar. istemeden verdim bir kıymeti olmadı hiç bir zaman. daima başkalarının hayatını kolaylaştıran nsan oldum özellikle eşimin. ama bir baktım benim hayatım kimsenin umrunda olmadı zorluklarım göze görünmedi fedakarlığım yaşam biçimim sanıldı. yok oldum yani. işte bunlar tecrübedir. al kullan hayılrı olsun:)teşekkür ederım arkadaşım öyle güzel anladın ki derdimi istesede vermıycekmişsin insan yaşayarak öğrenıyoo
zaten diğerlerini de kafama takmıycam bundan sonra herkesın ne halı varsa görsün
canım tabii ki seni anladım çünkü aynılarını ben yaşadım. incelik olsun diye yaptıklarım üzerime yapıştı ve hep bekledi insanlar. istemeden verdim bir kıymeti olmadı hiç bir zaman. daima başkalarının hayatını kolaylaştıran nsan oldum özellikle eşimin. ama bir baktım benim hayatım kimsenin umrunda olmadı zorluklarım göze görünmedi fedakarlığım yaşam biçimim sanıldı. yok oldum yani. işte bunlar tecrübedir. al kullan hayılrı olsun:)
aynen öyle yaptıklarım fedakarlık bile değil onun gözünde çok normal hatta '' anlayış mı gülerim ben buna '' trajedisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?