Eşimle 3 gündür konuşmuyoruz sebep mi ???** ve saçmalıklarına dayanamadığım annesi!!!

edaecrin

hayatımın ışığı bebeğim
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
648
1
46
Hatay
merhaba arkadaşlar sizlerle bi sorunumu paylaşmak istedim,eşimle gündür konuşmuyoruz gerçi bu konuşmayışımız ilk değil ama bu defa beni çok kırdı.3 gün önce evdeydik gülüyorduk espriler yapıyordu bi sorun yoktu ben dedimki akşamüstü civarı hadı canım sıkıldım dışarı çıkalım biraz oyalandı benı çıkamadık sonra akşam 8 gibi yine çok sıkıldığımı dışarı çıkmamızı biraz dolaşmamızı istedim neyse tamam çıkalım dedi hazılandım tam o esnada bi arkadaşını aradı ne yapıyosunuz nerdesiniz die (aynı zamanda küçük abimde ist.geldiği için o aradığı arkadaşıyla beraber takılıyorlar genelde o yüzden aradı).onlarda sadece erkekler olarak oturuyolarmış playstation oynuyolarmış baktım eşim tlfnu kapadı ama gönlü oraya gitmek istedi anladım bende o an hani gündüzleri çalışıyor bugünde onlarla olsun die geçirdim ve canım istersen onların yanına git beni haticeye bırak dedim uzun zamandır görmemişim zaten sen takıl onlarla dedim.hatice dediğim o ortamdaki bi arkadaşının eşi..neyse hemen aradı ve evde yokmuş arkadaş kaynanasındaymış..biz bu sırada çıkıyorduk ya zaten eveden yoldayız ben düşünüyorum acaba nereye gitsemde eşimde onlarla takılsa die sonra bikaç yer söyledim malum ortalık ramazan ve cumartesi günü millet evınde oturmuyo ve en son benım ablamlar aklıma geldi ablamlara bırak benı deyınce adam parladı birden ne yani onlara bırakayımda saat 1 de beni ara hadı gel eve gidelim die demezmı .dedımki saat zaten 9,5 sen gitsen bile saat 1 e kadar baya zaman oturusun zaten sabah 5 e kadarmı oturmayı düşünüyodunki dedim ..ee yani ne sandın gibilerinden laf etti.bu defa ben afalladım dedimki şuan ben nereye gidersem gideyım sabah 5 e kadar herkesın evınde oturamam bu olay oldu neden ben 5 e kadar oturacak bi yer bulamadım ve ben teklif ettiğim halde eşim gitmıycem kapat bu konuyu gibi tavırlara büründü ve anlayışlı olmam o an eşime bide komık geldi neymil bumuymuş anlayışşş.çıldıracam yaaa ben senınle dışarı çıkıyorum ve gezip eğlenmek istiyorum sonra bakıyorum senın gönlün arkadaşlarından yana ben diyorum git diye ve suçlu ben oluyorum sonra böyle bi mantık varmı allah aşkına ve o dediği arkadaşları da kendisini kaç gündür arayıpta gel demeyen aklıllarına bile gelmediği insanlar .ortada bişey yok adam benle konuşmuyor 3 gündür dönüp arkasını yatıyor bende konuşmuyorum tabii çünkü anlayışlı davranmaya çalıştım isteklerını o söylemeden görmeye çalıştım ama hatalı ben oldumm..SAÇMALIKLARINA DAYANAMADIĞIM ANNESİ ne gelince ;bide dün üstelik bizi yemeğe çağırdılar kalktık oaraya gittik taa 12 ye kadar oturduk o kadının yüzünü görünce saçma laflarını duyunca bütün gece gözüme uyku girmiyorr.neyse gittik hemen benımkiyle annası başladı amcalarının gelınını güya eleştirıyolar taşlar bana gelıyo.neyse sustum bişey demedım o an çünkü inkar ederler sen ne kadar alıngansın derler.sonra bebeğin isim konusu açıldıben hamileyım buarada 19 haftalık..ben eşime yıllar öncesınde söz verdiğim için sözümü tuttum ve babasının adını koyacaz bunu biliyorlar .görümcem 2de bir bu konu açılanca aa ne güzel 2 dedesinin adı ve babasının adı olacak.geçende uyardım bak dedım ben babamın adını koymak amaçlı koymuyorum dünde aynısını söyledim kayınbabamın adı başka bişey olsaydı ben yıne babamın adınımı koyacaktım koymazdım kayınbabamın adı neyse onu koyacaktım dedim bu benım kaynana bi taraflarından anladı lafı ee tabii koymak zorundasınızz demezmı.bende dedım koymak zorunda olduğum için değil eşime söz verdiğim ve içimden geldiği için koyuyorum bu ismi .bilmem diyor az önce öyle koymam dedin yaaa allahımmm yarabbiii anlayışı kıttt insann..sonra malum kırk yılda bir bulunan damatları geldi kızı dul,nişanlı.onun önunde kırk takla atacak nerdeysee diyorkı kızım tokiden ev size çıksın yeterki ben altınlara satar ön taksitini öderimm.kadın bize çıkmasını istemıyorr yani bizim bişey sahibi olamızı istemıyor varsa yoksa kızı tabi benim koca duyuyor bunları ama ona göre bunların bi önemı yok yani ayrımcılık yapıldığının annesinin bizim bişey sahibi olmamızı istemeyen haset bi insan olduğunun farkında bile değil velhasıl bi sürü saçma laff daha aklıma geldıkçe cinlerim tepeme çıkıyorr sabah sabah.baya bi uzatmışım arkadaşlarrr kusuruma bakmayın çok doluyum çünküüü.......

Konunuzun başlanğıcı aslında kayınvalideniz edğil, eşinizin yaptıkları.
bu konuda haklısınız.
diğer konuya gelince sanırım hamileliğiniz kaynaklı alınganlık.
Çünkü çok da büyütülecek, tahammül edilemeyecek şeyler değil.
Sonuçta siz de kayınvalidenizin söyledikleri karşısında altta kalmamış, cevabınızı vermişsiniz
sağlıkla gelsin bebeğiniz.
Unutmayın hiçbirşey bebeğiniz kadar değerli değil. Sakin olmaya çalışın ve bebeğinize gerginlik yaşatmayın değmeyecek şeyler için

Evli bir insanın sabah 5 e kadar dışarılarda ne işi var bu bir!!!!!
Çok alınganmış ortada birşey yokken saçma sapan küsmüş bu iki!!!!!!!1
Cahil insanlarla uğraşmak zordur arkadaşım kaynana işte takmıycaksın hamilesin kafanı takma boşver onların sadece kızları vardır biz eliz buda üççç!!!!!

sen hiç takma he de geç bunları düşünüp canını sıkma. Allaha havale et ben öyle yapıyorum. Bebeğini düşün rahatla :)))

eşiniz kaç yaşında 8 mi? annesi sokağa yollamadı diye küsen cocuklar gibi

Kayınpederiniz ve babanın ismi aynı mı ben orayı anlamadım?

Eşinle aranda geçen konuda haklısın bence de, eşin neden gereksiz olaylar çıkartıp hamile bir kadının üzerine bukadar geliyor ki..
Alınganlık felan yapmış, sanki hamile psikolojisi içerisinde olan kendisi.. Hatasını anlar, özür diler canım üzerine gitme.. en azından benim eşim 1 ay bile küssem haklıysam gelip asla yanaşmiycamı bilir, bir-kaç gün tavır yapar gelir kendi barışır
Kayınvalidene gelince, klasik kayınvalide işte.. Aldırma laflarına, sinirlenip taktığını görünce daha çok yapıyolar ..
Sen yine hamilesin, benim kayınvalidem daha ortadan bebek yok, hamilelik yok neredeyse her gittiğimizde iima ediyo, benim oğlum (eşimi kastediyo tabiki) benim adımı koyacak çocuğuna diye.. İçimden "he canım he" deyip geçiyorum, "ne münasebet" diye cevap vermeye kalksam hem kötü, saygısız ben olucam hem eşimle aram bozulacak.. gülüp geçiyorum..

eşinizle olan tartışmanızda yerden göğe kadar haklısınız.. bir de hamileymişsiniz.. bu kadar düşüncesizce davranması hiç hoş değil..

kayınvalide konusunu ise abarttığınızı düşünüyorum. kadın zırvalamış, siz de altta kalmamışsınız.. kafaya takılacak birşey değil..

hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez. orada damadın sempatisini kazanmak için öyle demesi, sizin kötülüğünüzü istediğini göstermez. kızım size çıksın demiş, oğluma çıkmasın dememiş.. boş yere canınızı sıkmayın hamile halinizle..

sonra, kaynanam laf sokunca sabaha kadar uyuyamıyorum demişsiniz.. kendinizi duygularınıza bu kadar teslim etmeyin. değer vermediğiniz bir insanın sözlerinin üzerinde durup, uykunuzdan olacak kadar kafaya takmak nedir? hiç gerek yok..

umarım eşiniz hatasını anlar, gönlünüzü alır. siz bebişinize odaklanın.. güzel şeyler düşünün, güzel hayaller kurun..

eşiniz kaç yaşında 8 mi? annesi sokağa yollamadı diye küsen cocuklar gibi

evet arkadaşlar ortada bişey yokken yapılan alınganlık ve 3 gündür... dün senın pişirdiğini bile yemem dedi oruçtu ve gerçekten de yemedı ne diyebilirim artık yetiştiren anne belli zaten ortada ..konu başlığıma gelince aslında eşim ve annesi evet kadın o kadar güzel oynuyorki eşimin önunde kendisinin adını koymuycağımızı biliyordu ve buna çıldırıyordu bebeğimin cinsiyeti erkek ve eşinin adını koyacaz buna bile sevınmıyolar.zaten ilk torunları olacak bide kadın bi çorap bile almadı bide diyordu cinsiyetını beklıyorum .görüyorum canım gidiyo die şimdi nerdee 1 ay oldu öğreneli konusunu bile açmıyolar almanın vermenın dün sadce kaynanam kayınbabama dönüp dio canımm ee altında yükseldi nasıl alacaksın künyesini bakalım o da diyor allah büyük alırız.. allahımm yaaaa ..minicik bebeğin künyesi ne tutacak dertlerıne bakkk tövbe tövbe adamlar ilk torun başımızın etini yedilerr yapın die şimdi sadce künyeden bahsedıyolar o da adını koyuyoruz die cimrilerr almasınlar onuda istemıyorum dicem eşimee ..gerçi söyleyeceğim insanda çok anlıycak yaaa

teşekkür edrimm,hiç bir anne evladının kötülüğünü istemez evet bende anne adayıyım ve oğlum olacak kızımda olsa aynı hiç farketmezz..damada şirin görünmek değil amacı ne varsa yoksa en iyiyi en güzeli hep kızına yakıştırır ve bunu bizizm önumuzde söyler .sana bi örnek vereyımde bak bakalım daha o zaman damat yoktu piyasada..eşim geçene senydı sanırım dediki araba alacam işte kredi çekmeyı düşüyorum yaa oğlum ne gerek varr krediye boşver alma işte var bizde nasıl ödıyceksın bilmem ne zırvalıklar.kaç kere duydum bunu ve en sonunda dedim siz oğlunuz cesaretlendireceğinize tam tersını yapıyorsunuz ben diyorum aman bişey sahibi olalım siz yok oğlum alma ne yapacan var işte bizde falan.ertesi gün yine önumuzde kızına diyorkı kızım bi ehliyet al kendine bide araba all öğren.gör iştee damada şirin görünmekle ne alakası var kıskancın tekii

evt babamla babasının ismi aynı.
eşim benım hamilelik psikolojımı hiç bir zaman anlamadı ve anlamıycakta şansın değerin olursa her halukarda olurmuş yani hamile olsanda olmasanda değer verilmeli ama nerdeee..bende konuşmuyorum onunla konuşmayacağımda..kayınvalideme gelince ister benı saygısız bilsinler ister kötü..ben onları nasıl görüyorum bakalım onlar kafalarına taksınlar ben değil..

bence eşinle arandaki soruna takıl ...kaynananla sorun edilecek bişey göremedim ...bebeğine bişey almaları için henüz çok çok erken....henüz 19 haftalıksın ve büyükler alışveriş için senin kadar acele etmezler .....ben alışverişe başladığımda 30 haftalıktım , ben de heyecanlanıyordum ama annem frenlerdi daha erken bekle diye ....Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ....

canım eşinle tartışmanda sonuna kadar haklısın üstelik hamileymişsin nasıl bu kadar duygusuz bunlar yaa inşallah hatasını anlar da gönlünü alır sen bebeğin için yüreğini ferah tut canım oğluşun seni korur

kayınvalide diye her zaman alttan mı almak gerekiyorr kii insanlara bi cvp vermek fikrını söylemek üste çıkmak mı oluyorr hepimiz insanız onlar benım eşimin ailesi olabilirr o zaman ağzımdan çıkanı anlama gibi yeteneği yok ne diyim

canım eşinle tartışmanda sonuna kadar haklısın biz de bi keresinde aynı konu da tartışmıştık... hatasını anlar gönlünü alır allahın izniyle elle tutulur yanı yok çünkü hiç bir mantığı yok böyle bunlar işte... sen bebeğin için yüreğini ferah tut oğluşun seni korur hiiiiiç merak etme

msjım gelmedi diye tekrar yazdım ama gelmişşş kusura bakmayın...

Son düzenleme:

Siz sanırım çok öfkelisiniz.
Size alttan alın gibi bir cümlem olmuş mu..
Ya da üste çıktınız diye???
Kayınvalidenizi takmayın sonuçta cevabını vermişsiniz dedim..
Siz karşınızdakilere hep böyle mi davranırsınız??
Bazı konu sahipleri pişman ediyorlar işte konularını okuyup da kendimizce yorum yaptığımız için...
Çok kırıcısınız.

teşekkür edrim canım ..önemli olan haklı olmakda değildi benım için sadece onu anladığımı görmesini siterdım ama ne yazıkki eşim benı şok etti konuşmalarıyla pazar günü huzurum yok bu evde derken dün kavınvalıdemler gülmeler sohbetler havada uçuştu... yapmacık insanlarla huzur buluyorsa orada kalsın eşiyle doğacak çocuyla huzuru mutluluğu bulamayan erkek nerde buluyosa oraya gitsin..

Yorumumu tekrar okursanız bu şekilde cevap vermenizi gerektirecek hiçbirşey olmadığını anlardınız.
siz eğer onlarla da bu şekilde konuşuyorsanız tek kabahat de onlarda değil demek oluyor.
Ayrıca kayınvalideleriniz hakkında istediğiniz şekilde yorum yapamadığım için kusura bakmayın.

ne demişsisniz allta kalmamışsınız zaten cvp vermişsiniz ve büyütülecek bişey yok gibi ,birikmişlik olamazmı ben sizi kırmak için yazmadım ki öfkem size değil ne munasebet evet öfkelıyım ama onlara zaten sakın olsam şuan burada bunları yazıyor olmazdım ve herkese karşı böyle değilim bi cümleyle böyle yargılamayın lütfen insanlara göre büyütülemeyeck kadar küçük olan şey benım kalbimin sıkışmasına sebep olamaz mı arkadaşım??*

canım sen boşver onu çocuk gibi hepsi boşver sen keyfine bak üzme bebeğini... e birazda burnundan getir bak hamileymişsin ne güzel dimi:13:

arkadaşım benim onlala nasıl konuştuğumu görmüyorsun ve burada da cümlelerimin altında nasıl bi öfke sezdın anlamadım ben sana kayınvalıdemı kötüle demedım sadece bıurada paylaşmak istedim yargılanmadan anlaşılarak bana birisi nasıl konuşursa tepkim o şekilde olur canım diyen insana defol denmez heralde ayrıca bu insanlardaki eşinin ailesine olan konuşma adabı ve saygısı sevgisi nedir bu kadar allah aşkına onların ailesine giren benım ben sevgi saygı anlayış görmelıyım kı yansıtmalıyım ...

edaecrin ebru 72 kötü bişi söylememiş bence karşılıklı tartışmayın bak bi derdin var ona odaklan gerek yok birbirinizi üzmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…