Evli bir insanın sabah 5 e kadar dışarılarda ne işi var bu bir!!!!!
Çok alınganmış ortada birşey yokken saçma sapan küsmüş bu iki!!!!!!!1
Cahil insanlarla uğraşmak zordur arkadaşım kaynana işte takmıycaksın hamilesin kafanı takma boşver onların sadece kızları vardır biz eliz buda üççç!!!!!
sen hiç takma he de geç bunları düşünüp canını sıkma. Allaha havale et ben öyle yapıyorum. Bebeğini düşün rahatla :)))
eşiniz kaç yaşında 8 mi? annesi sokağa yollamadı diye küsen cocuklar gibi
Konunuzun başlanğıcı aslında kayınvalideniz edğil, eşinizin yaptıkları.
bu konuda haklısınız.
diğer konuya gelince sanırım hamileliğiniz kaynaklı alınganlık.
Çünkü çok da büyütülecek, tahammül edilemeyecek şeyler değil.
Sonuçta siz de kayınvalidenizin söyledikleri karşısında altta kalmamış, cevabınızı vermişsiniz
sağlıkla gelsin bebeğiniz.
Unutmayın hiçbirşey bebeğiniz kadar değerli değil. Sakin olmaya çalışın ve bebeğinize gerginlik yaşatmayın değmeyecek şeyler için
Kayınpederiniz ve babanın ismi aynı mı ben orayı anlamadım?
Eşinle aranda geçen konuda haklısın bence de, eşin neden gereksiz olaylar çıkartıp hamile bir kadının üzerine bukadar geliyor ki..
Alınganlık felan yapmış, sanki hamile psikolojisi içerisinde olan kendisi.. Hatasını anlar, özür diler canım üzerine gitme.. en azından benim eşim 1 ay bile küssem haklıysam gelip asla yanaşmiycamı bilir, bir-kaç gün tavır yapar gelir kendi barışır
Kayınvalidene gelince, klasik kayınvalide işte.. Aldırma laflarına, sinirlenip taktığını görünce daha çok yapıyolar ..
Sen yine hamilesin, benim kayınvalidem daha ortadan bebek yok, hamilelik yok neredeyse her gittiğimizde iima ediyo, benim oğlum (eşimi kastediyo tabiki) benim adımı koyacak çocuğuna diye.. İçimden "he canım he" deyip geçiyorum, "ne münasebet" diye cevap vermeye kalksam hem kötü, saygısız ben olucam hem eşimle aram bozulacak.. gülüp geçiyorum..
eşinizle olan tartışmanızda yerden göğe kadar haklısınız.. bir de hamileymişsiniz.. bu kadar düşüncesizce davranması hiç hoş değil..
kayınvalide konusunu ise abarttığınızı düşünüyorum. kadın zırvalamış, siz de altta kalmamışsınız.. kafaya takılacak birşey değil..
hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez. orada damadın sempatisini kazanmak için öyle demesi, sizin kötülüğünüzü istediğini göstermez. kızım size çıksın demiş, oğluma çıkmasın dememiş.. boş yere canınızı sıkmayın hamile halinizle..
sonra, kaynanam laf sokunca sabaha kadar uyuyamıyorum demişsiniz.. kendinizi duygularınıza bu kadar teslim etmeyin. değer vermediğiniz bir insanın sözlerinin üzerinde durup, uykunuzdan olacak kadar kafaya takmak nedir? hiç gerek yok..
umarım eşiniz hatasını anlar, gönlünüzü alır. siz bebişinize odaklanın.. güzel şeyler düşünün, güzel hayaller kurun..
Kayınpederiniz ve babanın ismi aynı mı ben orayı anlamadım?
Eşinle aranda geçen konuda haklısın bence de, eşin neden gereksiz olaylar çıkartıp hamile bir kadının üzerine bukadar geliyor ki..
Alınganlık felan yapmış, sanki hamile psikolojisi içerisinde olan kendisi.. Hatasını anlar, özür diler canım üzerine gitme.. en azından benim eşim 1 ay bile küssem haklıysam gelip asla yanaşmiycamı bilir, bir-kaç gün tavır yapar gelir kendi barışır
Kayınvalidene gelince, klasik kayınvalide işte.. Aldırma laflarına, sinirlenip taktığını görünce daha çok yapıyolar ..
Sen yine hamilesin, benim kayınvalidem daha ortadan bebek yok, hamilelik yok neredeyse her gittiğimizde iima ediyo, benim oğlum (eşimi kastediyo tabiki) benim adımı koyacak çocuğuna diye.. İçimden "he canım he" deyip geçiyorum, "ne münasebet" diye cevap vermeye kalksam hem kötü, saygısız ben olucam hem eşimle aram bozulacak.. gülüp geçiyorum..
Konunuzun başlanğıcı aslında kayınvalideniz edğil, eşinizin yaptıkları.
bu konuda haklısınız.
diğer konuya gelince sanırım hamileliğiniz kaynaklı alınganlık.
Çünkü çok da büyütülecek, tahammül edilemeyecek şeyler değil.
Sonuçta siz de kayınvalidenizin söyledikleri karşısında altta kalmamış, cevabınızı vermişsiniz
sağlıkla gelsin bebeğiniz.
Unutmayın hiçbirşey bebeğiniz kadar değerli değil. Sakin olmaya çalışın ve bebeğinize gerginlik yaşatmayın değmeyecek şeyler için
kayınvalide diye her zaman alttan mı almak gerekiyorr kii insanlara bi cvp vermek fikrını söylemek üste çıkmak mı oluyorr hepimiz insanız onlar benım eşimin ailesi olabilirr o zaman ağzımdan çıkanı anlama gibi yeteneği yok ne diyim
canım eşinle tartışmanda sonuna kadar haklısın biz de bi keresinde aynı konu da tartışmıştık... hatasını anlar gönlünü alır allahın izniyle elle tutulur yanı yok çünkü hiç bir mantığı yok böyle bunlar işte... sen bebeğin için yüreğini ferah tut oğluşun seni korur hiiiiiç merak etme
msjım gelmedi diye tekrar yazdım ama gelmişşş kusura bakmayın...
Siz sanırım çok öfkelisiniz.
Size alttan alın gibi bir cümlem olmuş mu..
Ya da üste çıktınız diye???
Kayınvalidenizi takmayın sonuçta cevabını vermişsiniz dedim..
Siz karşınızdakilere hep böyle mi davranırsınız??
Bazı konu sahipleri pişman ediyorlar işte konularını okuyup da kendimizce yorum yaptığımız için...
Çok kırıcısınız.
teşekkür edrim canım ..önemli olan haklı olmakda değildi benım için sadece onu anladığımı görmesini siterdım ama ne yazıkki eşim benı şok etti konuşmalarıyla pazar günü huzurum yok bu evde derken dün kavınvalıdemler gülmeler sohbetler havada uçuştu... yapmacık insanlarla huzur buluyorsa orada kalsın eşiyle doğacak çocuyla huzuru mutluluğu bulamayan erkek nerde buluyosa oraya gitsin..
Yorumumu tekrar okursanız bu şekilde cevap vermenizi gerektirecek hiçbirşey olmadığını anlardınız.
siz eğer onlarla da bu şekilde konuşuyorsanız tek kabahat de onlarda değil demek oluyor.
Ayrıca kayınvalideleriniz hakkında istediğiniz şekilde yorum yapamadığım için kusura bakmayın.
arkadaşım benim onlala nasıl konuştuğumu görmüyorsun ve burada da cümlelerimin altında nasıl bi öfke sezdın anlamadım ben sana kayınvalıdemı kötüle demedım sadece bıurada paylaşmak istedim yargılanmadan anlaşılarak bana birisi nasıl konuşursa tepkim o şekilde olur canım diyen insana defol denmez heralde ayrıca bu insanlardaki eşinin ailesine olan konuşma adabı ve saygısı sevgisi nedir bu kadar allah aşkına onların ailesine giren benım ben sevgi saygı anlayış görmelıyım kı yansıtmalıyım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?