merhaba arkadaşlar sizlerle bi sorunumu paylaşmak istedim,eşimle gündür konuşmuyoruz gerçi bu konuşmayışımız ilk değil ama bu defa beni çok kırdı.3 gün önce evdeydik gülüyorduk espriler yapıyordu bi sorun yoktu ben dedimki akşamüstü civarı hadı canım sıkıldım dışarı çıkalım biraz oyalandı benı çıkamadık sonra akşam 8 gibi yine çok sıkıldığımı dışarı çıkmamızı biraz dolaşmamızı istedim neyse tamam çıkalım dedi hazılandım tam o esnada bi arkadaşını aradı ne yapıyosunuz nerdesiniz die (aynı zamanda küçük abimde ist.geldiği için o aradığı arkadaşıyla beraber takılıyorlar genelde o yüzden aradı).onlarda sadece erkekler olarak oturuyolarmış playstation oynuyolarmış baktım eşim tlfnu kapadı ama gönlü oraya gitmek istedi anladım bende o an hani gündüzleri çalışıyor bugünde onlarla olsun die geçirdim ve canım istersen onların yanına git beni haticeye bırak dedim uzun zamandır görmemişim zaten sen takıl onlarla dedim.hatice dediğim o ortamdaki bi arkadaşının eşi..neyse hemen aradı ve evde yokmuş arkadaş kaynanasındaymış..biz bu sırada çıkıyorduk ya zaten eveden yoldayız ben düşünüyorum acaba nereye gitsemde eşimde onlarla takılsa die sonra bikaç yer söyledim malum ortalık ramazan ve cumartesi günü millet evınde oturmuyo ve en son benım ablamlar aklıma geldi ablamlara bırak benı deyınce adam parladı birden ne yani onlara bırakayımda saat 1 de beni ara hadı gel eve gidelim die demezmı .dedımki saat zaten 9,5 sen gitsen bile saat 1 e kadar baya zaman oturusun zaten sabah 5 e kadarmı oturmayı düşünüyodunki dedim ..ee yani ne sandın gibilerinden laf etti.bu defa ben afalladım dedimki şuan ben nereye gidersem gideyım sabah 5 e kadar herkesın evınde oturamam bu olay oldu neden ben 5 e kadar oturacak bi yer bulamadım ve ben teklif ettiğim halde eşim gitmıycem kapat bu konuyu gibi tavırlara büründü ve anlayışlı olmam o an eşime bide komık geldi neymil bumuymuş anlayışşş.çıldıracam yaaa ben senınle dışarı çıkıyorum ve gezip eğlenmek istiyorum sonra bakıyorum senın gönlün arkadaşlarından yana ben diyorum git diye ve suçlu ben oluyorum sonra böyle bi mantık varmı allah aşkına ve o dediği arkadaşları da kendisini kaç gündür arayıpta gel demeyen aklıllarına bile gelmediği insanlar .ortada bişey yok adam benle konuşmuyor 3 gündür dönüp arkasını yatıyor bende konuşmuyorum tabii çünkü anlayışlı davranmaya çalıştım isteklerını o söylemeden görmeye çalıştım ama hatalı ben oldumm..SAÇMALIKLARINA DAYANAMADIĞIM ANNESİ ne gelince ;bide dün üstelik bizi yemeğe çağırdılar kalktık oaraya gittik taa 12 ye kadar oturduk o kadının yüzünü görünce saçma laflarını duyunca bütün gece gözüme uyku girmiyorr.neyse gittik hemen benımkiyle annası başladı amcalarının gelınını güya eleştirıyolar taşlar bana gelıyo.neyse sustum bişey demedım o an çünkü inkar ederler sen ne kadar alıngansın derler.sonra bebeğin isim konusu açıldıben hamileyım buarada 19 haftalık..ben eşime yıllar öncesınde söz verdiğim için sözümü tuttum ve babasının adını koyacaz bunu biliyorlar .görümcem 2de bir bu konu açılanca aa ne güzel 2 dedesinin adı ve babasının adı olacak.geçende uyardım bak dedım ben babamın adını koymak amaçlı koymuyorum dünde aynısını söyledim kayınbabamın adı başka bişey olsaydı ben yıne babamın adınımı koyacaktım koymazdım kayınbabamın adı neyse onu koyacaktım dedim bu benım kaynana bi taraflarından anladı lafı ee tabii koymak zorundasınızz demezmı.bende dedım koymak zorunda olduğum için değil eşime söz verdiğim ve içimden geldiği için koyuyorum bu ismi .bilmem diyor az önce öyle koymam dedin yaaa allahımmm yarabbiii anlayışı kıttt insann..sonra malum kırk yılda bir bulunan damatları geldi kızı dul,nişanlı.onun önunde kırk takla atacak nerdeysee diyorkı kızım tokiden ev size çıksın yeterki ben altınlara satar ön taksitini öderimm.kadın bize çıkmasını istemıyorr yani bizim bişey sahibi olamızı istemıyor varsa yoksa kızı tabi benim koca duyuyor bunları ama ona göre bunların bi önemı yok yani ayrımcılık yapıldığının annesinin bizim bişey sahibi olmamızı istemeyen haset bi insan olduğunun farkında bile değil velhasıl bi sürü saçma laff daha aklıma geldıkçe cinlerim tepeme çıkıyorr sabah sabah.baya bi uzatmışım arkadaşlarrr kusuruma bakmayın çok doluyum çünküüü.......