- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.781
- 1.123
- Konu Sahibi Ceylinceylinelif
-
biraz fazla olmamış mı . ikinci kez defol git diyor. sen ne yapıyorsun böyle konuşunca eşin.Daha oncede bi kavgamizda cocugumu aldi defol git dedi bende acikcasi korkuyorum cocugumu vermez diye
Kusura bakmayın öyle bi halt yiyemez. çocuk hele de kızsa sizde kalir.Daha oncede bi kavgamizda cocugumu aldi defol git dedi bende acikcasi korkuyorum cocugumu vermez diye
Kavgamizda ben giderim bosaniriz diyorum gozunu korkutmaya calisiyorum oda git diyo.biraz fazla olmamış mı . ikinci kez defol git diyor. sen ne yapıyorsun böyle konuşunca eşin.
ilk seferinde defol git demesinin sebebi neydi .
Üzüldüm ama bi ömür böyle geçmiyor maalesef. hem size hem çocuğunuz yazikSogudum artik bi evlilik boyle gitmez eninde sonunda bitecek zaten(
Evet kizKusura bakmayın öyle bi halt yiyemez. çocuk hele de kızsa sizde kalir.
En kötü baba evi bile sizin gidecek yerinizi olmamasını bile bile git diyen koca evinden iyidir.Evet pisman olup bidaha yapmiyacagim dese unutmus gibi yapip devam edecegim evliligime galiba . Yapacak biseyim yok kacarak evlendim ben babamin evine gitsem nasil giderim .
Belkide dogru soyluyosunuz en dogrusu odurEn kötü baba evi bile sizin gidecek yerinizi olmamasını bile bile git diyen koca evinden iyidir.
hiç korkmuyor gitceksiniz diye maşallah . özgüven çok adamda.Kavgamizda ben giderim bosaniriz diyorum gozunu korkutmaya calisiyorum oda git diyo.
Tamam anladim deniyecegim bunu dahiç korkmuyor gitceksiniz diye maşallah . özgüven çok adamda.
ya gitmeyeceğinizi biliyor ya da giderseniz başkası gelir diye düşünüyor . bilemedim.
ama siz de bi telefonuzla oynayın arada. arada mesajlaşın bi akrabanızda. watshptan konuşun. mesaj biplemeleri vs de olsun . hani dikkatini çeksin.
ama telefonunuzu asla ortada bırakmayın. ve yastığınızın altından çıkarmayın yatarken .
gözüne sokar gibi de yapmayın tabi . nisbet yapar gibi olmasın . hani anlatabildim mi .
bakalım o ne tepki verir .
Evet pisman olup bidaha yapmiyacagim dese unutmus gibi yapip devam edecegim evliligime galiba . Yapacak biseyim yok kacarak evlendim ben babamin evine gitsem nasil giderim .
Aayy uyuz oldum bak simdi. Hislerim baska kadin var diyor. Buna alistirin kendiniziGitmekle tehtit etmeme gerek yok bana guvenmiuosan ait yere git babanin evine git diyo bana
Bu nasıl bir laf?? Utanmadan sıkılmadan kendi suçunu örtmek için yol veriyor size oyle mi? Gerçekten yazık... Yazismalarin tamamini okuyamadim bilmiyorum ama bi kadinla gorustugune dair elinizde kanitiniz yoksa ondan bu celallenmeleri. Bi kanitiniz varsa eger en azindan sesini kisabilirsiniz,bosanin diyemicem ona siz karar verin...Yani bilmiuorum kafam cok karisti bana guvenmiyosun bi ailede guven olmazsa o ailede olmaz zaten ait oldugun yere git diyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?