Esimle 3 gündür konusmuyoruz ne yapmaliyim ?

Eşin kendi hatasını örtbas etmeye çalışıyor gibime geldi.
Hadi sapıktı şuydu buydu da, "eve gidince konuşamam" lafı biraz şüpheli.
Ben olsam üstüne giderdim konunun.
Gözünüzü kulağınızı dört açmanızda fayda var.
Şüpheli davranışlar bunlar sonuçta.
Konunun ustune nasil gidebilirim benimle konusmuyo telefonu sakliyo yuzume bakmiyo yanina gidiyorum kalkip baska yere gidiyo evin icinde yabanci gibiyiz

Konunun ustune nasil gidebilirim benimle konusmuyo telefonu sakliyo yuzume bakmiyo yanina gidiyorum kalkip baska yere gidiyo evin icinde yabanci gibiyiz
noluyor diyeceksin arkadaşım.
benim yapmam gereken küslüğü sen yapıyorsun. hem suçlusun hem zeytin yağı gibi kendini üste çıkarıyor.

ben masumum vs vs gibi şeyler derse o zaman emin olmak istiyorum . neden telefonunu bana vermiyorsun . sakladğın ne var . de

Sen de o zaman diyeceksin, neden güvenimi sarsacak davranışlarda bulunuyorsun diye.
Önce eşin sana karşı güven sağlasın, ondan sonra otursun güvenmeme hakkında nutuklar çeksin.
Güvensizlik yaratıp ardından güvenmiyorsan git diye vicdan yapmasın hiç
Guvenimi sen sarsiyosun acikla o zamn bisey yapmadiysan ailemiz sarsilmasin diyorum ben bisey yapmadim diyo :(

Bosanmaktan korkmuyormu bilmiuorum ama cocugumu birakip gitmeyecegimi biliuor ondan bu kadar rahat heralde
çocuğunuzu tabi bırakmayacaksınız . alıp götüreceksiniz .
şu durumda sizin hiç bir şey yapamayacağınıza kanaat getirmiş.
istediği gibi at koşturuyor .
hesap vermek gibi bi zorunululuğu ve sorumluluğu da yok anladığım kadarıyla
siz kendinizi yer bitirirsiniz böyle.
alın bi telefon siz de oturun mesajlaşın sağ sol ile bakalım . ne düşünecek. telefonunuzu siz de vermeyin . yastığınızın altında saklayın . bakalım ne yapacak .
gizli iş çeviriyor gibi davranın bi bakalım .

çocuğunuzu tabi bırakmayacaksınız . alıp götüreceksiniz .
şu durumda sizin hiç bir şey yapamayacağınıza kanaat getirmiş.
istediği gibi at koşturuyor .
hesap vermek gibi bi zorunululuğu ve sorumluluğu da yok anladığım kadarıyla
siz kendinizi yer bitirirsiniz böyle.
alın bi telefon siz de oturun mesajlaşın sağ sol ile bakalım . ne düşünecek. telefonunuzu siz de vermeyin . yastığınızın altında saklayın . bakalım ne yapacak .
gizli iş çeviriyor gibi davranın bi bakalım .
Daha oncede bi kavgamizda cocugumu aldi defol git dedi bende acikcasi korkuyorum cocugumu vermez diye

Guvenimi sen sarsiyosun acikla o zamn bisey yapmadiysan ailemiz sarsilmasin diyorum ben bisey yapmadim diyo :KK43:

Hala siz bu noktada ne yapacağım diyorsanız zaten eşiniz ile olan ilişkinizi biz buradan değerlendiremeyiz.
Ne yaşadığınızı ve ne tepkiler ile karşılaştığınızı en iyi siz biliyorsunuz.
Siz de buna göre davranacaksınız, ortada bir yanlış varsa doğrultsun, yapmıyorsa da keyfi bilir.
Siz niye kendinize suç attırıyorsunuz?
Madem birşey yapmadı niye kaçak göçek hareket ediyor?
Neden sizi baskılıyor?
Bunları sorgulayın bence.

Back
X