- 15 Aralık 2016
- 21
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Ceylinceylinelif
-
mesaj atmamış eşiniz de neden sizi aldatılmış gibi davrandınız .Kizlar esimle 3 gundur konusmuyoruz gecenlerde bi sapik benim yanimda mesaj atti esime oda kufur etti engelledi. Simdi yine birine esim mesaj atmis eve gidince konusamam diye silmeyi unutmus buyuk ihtimalle. Bende gordum mesaji bu ney dedim o sapik dedi ee niye mesaj atiyosun dedim ben atmadim dedi bende sen atmissin iste dedim telefonu sinirle elimden aldi gitti telefonu almaya calistim bana bagirdi kizdi bende dedim utanmiyomusun sen dedim utanacak bisey yapmadim ben hic bir zaman basimi onume egecek bisey yapmadim yapmamda diyo benle konusmuyo sanki ben sucluymusum gibi bugun 3 gun oldu geliyo gidiyo konusmuyl 2.5 yasinda kizimiz var onunla konusuyo oynuyo yatiyo beni gormezlikten geliyo .. ben cok seviyoeum esimi kaybetmek istemiyorum ne yapmaliyim fikir verin nolurr......
Hayir bakin ben esimin telefonuna bakerken mesaji gordum esim sapik dedigi kisiye yazmis esim yazmis eve gidince konusamam diyemesaj atmamış eşiniz de neden sizi aldatılmış gibi davrandınız .
suçu olmadığı için yaptığınız davranıştan dolayı 3 gündür konuşmuyor . o belli. bence hatalı olduğunuzu ve o an aşırı tepki verdiğinizi kabul edip özür dileyin.
Yanindayken belkide ben anlamiyim diye sapik dedi bilmiyorum"eve gidince konuşamam" mesajını sapığa mı atmış?
Peki sapık önce ne yazmıştı. Sapık diyince aklıma erkek geliyor ama sanırım bu sapık kadın.
aaaaaaaaaaaaIlk gelen mesaj sapikca bi mesajdi hatta esim erkek sanmis ilk basta kufur etti engelledi sonrada 3 gun once esim sadece yazmiski slm eve gidince konusamam tmm yazmis bende bunu gorsum sorunca o sapik vardiya o dedi ... mesaji o atmis gibi sanki . Sen atmissin dedigimde sinirlenip telefonu aldi gitti iste
Hayir bakin ben esimin telefonuna bakerken mesaji gordum esim sapik dedigi kisiye yazmis esim yazmis eve gidince konusamam diye
Aynen ya bende buna akil ardiremiyorum iste bana o zamn sapik dedi niye mesaj attin diyorum oylesi e diyoİyi de hatalı o görünüşe göre..
Ya sapık sapık değildi başından beri ya da sapıkla flörtleşmeye başlamış.
Mesajı yazarken düşündüm düşündüm; "eve gidince konuşamam" cümlesini bir türlü masumlaştıramadım.
Bilmiyorum cikmazdayim kafam durduaaaaaaaaaaaa
of o zaman ciddi ciddi bi şeyler var
nasıl araştırabilirsin
Telefonunu yanindan ayirmiyo numarayi alacaktim sapigin vermiyo bana telefonu hic bi sekilde yaninda uyurkende yastigin altinda namaz kiliyo bide sabah namazina kalkiyo utanmiyodaBu sacmaliga inaniyor musunuz gercekten? Apacik belli yani bi haltlar karistiryor ve günahi boynuna. "Eve gidince konuasamam."diyen adamin aldatmasindan baska birsey gelmiyor aklima. Bence bir süre sakin olun ve olayi unuttugunuzu sansin ama siz gizlice arastirin. Pek iyi seyler olmuyo gibime geliyor
hayret bir şey. eğer bi suçu vs yoksa neden vermiyor . neden yastığının altında.Bilmiyorum cikmazdayim kafam durdu
Telefonunu yanindan ayirmiyo numarayi alacaktim sapigin vermiyo bana telefonu hic bi sekilde yaninda uyurkende yastigin altinda namaz kiliyo bide sabah namazina kalkiyo utanmiyoda
Aynen ya bende buna akil ardiremiyorum iste bana o zamn sapik dedi niye mesaj attin diyorum oylesi e diyo
Yani bilmiuorum kafam cok karisti bana guvenmiyosun bi ailede guven olmazsa o ailede olmaz zaten ait oldugun yere git diyo bana
Yani bilmiuorum kafam cok karisti bana guvenmiyosun bi ailede guven olmazsa o ailede olmaz zaten ait oldugun yere git diyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?