- 15 Aralık 2016
- 21
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Ceylinceylinelif
-
Konunun ustune nasil gidebilirim benimle konusmuyo telefonu sakliyo yuzume bakmiyo yanina gidiyorum kalkip baska yere gidiyo evin icinde yabanci gibiyizEşin kendi hatasını örtbas etmeye çalışıyor gibime geldi.
Hadi sapıktı şuydu buydu da, "eve gidince konuşamam" lafı biraz şüpheli.
Ben olsam üstüne giderdim konunun.
Gözünüzü kulağınızı dört açmanızda fayda var.
Şüpheli davranışlar bunlar sonuçta.
ne demek yani bu güveni kendisi sarsmış .Yani bilmiuorum kafam cok karisti bana guvenmiyosun bi ailede guven olmazsa o ailede olmaz zaten ait oldugun yere git diyo bana
Esime tabikide guvenmiyorum bu saatten sonra ama yuvami da yikmak istemiyorum 2.5 yasinda kizim. Varpeki ne yapmayı düşünüyorsunuz? eşinize güveniyor musunuz? yani anlattıklarınıza bakınca, pek güvenilir biri gibi durmuyor.
Gitmedim sabirla bekliyorum sonucu ne olacak sabirda edemiyorum kendimi yiyorum sabahtan aksama kadarne demek yani bu güveni kendisi sarsmış .
hem güveni zedeleyip de hem güvenmiyorsan ait olduğun yere git. hiç bir yere gitme tabi ki
noluyor diyeceksin arkadaşım.Konunun ustune nasil gidebilirim benimle konusmuyo telefonu sakliyo yuzume bakmiyo yanina gidiyorum kalkip baska yere gidiyo evin icinde yabanci gibiyiz
Ne yapmaliyim pekiSizi üzmek istemem ama pek masum gelmedi bana.
Dedim onuda dedim git basimdan diyonoluyor diyeceksin arkadaşım.
benim yapmam gereken küslüğü sen yapıyorsun. hem suçlusun hem zeytin yağı gibi kendini üste çıkarıyor.
ben masumum vs vs gibi şeyler derse o zaman emin olmak istiyorum . neden telefonunu bana vermiyorsun . sakladğın ne var . de
Guvenimi sen sarsiyosun acikla o zamn bisey yapmadiysan ailemiz sarsilmasin diyorum ben bisey yapmadim diyoSen de o zaman diyeceksin, neden güvenimi sarsacak davranışlarda bulunuyorsun diye.
Önce eşin sana karşı güven sağlasın, ondan sonra otursun güvenmeme hakkında nutuklar çeksin.
Güvensizlik yaratıp ardından güvenmiyorsan git diye vicdan yapmasın hiç
ooooDedim onuda dedim git basimdan diyo
o zaman telefonu versin .Guvenimi sen sarsiyosun acikla o zamn bisey yapmadiysan ailemiz sarsilmasin diyorum ben bisey yapmadim diyo
Gitmekle tehtit etmeme gerek yok bana guvenmiuosan ait yere git babanin evine git diyo banaRest cekmelik bi olay. Ne sakliyosun diye cemkir. Gordugum kadaryla her turlu uzuleceksin. Bari icin rahat etsin. Ogren mutlaka gerekirse gitmekle tehdit et.
Bosanmaktan korkmuyormu bilmiuorum ama cocugumu birakip gitmeyecegimi biliuor ondan bu kadar rahat heraldeoooo
sizi muhatap almıyor .
boşanmanız gibi bi durumdan da korkmuyor .
neden telefonu vermiyor o zaman .
çocuğunuzu tabi bırakmayacaksınız . alıp götüreceksiniz .Bosanmaktan korkmuyormu bilmiuorum ama cocugumu birakip gitmeyecegimi biliuor ondan bu kadar rahat heralde
Biraz bekleyin süphelendiginizi belli etmeyin.Bilmiyorum cikmazdayim kafam durdu
Telefonunu yanindan ayirmiyo numarayi alacaktim sapigin vermiyo bana telefonu hic bi sekilde yaninda uyurkende yastigin altinda namaz kiliyo bide sabah namazina kalkiyo utanmiyoda
Keşke bilebilseydim ama davranışları maalesef başka birini işaret ediyor gibi. Umarım yaniliyorumdur.Ne yapmaliyim peki(
Daha oncede bi kavgamizda cocugumu aldi defol git dedi bende acikcasi korkuyorum cocugumu vermez diyeçocuğunuzu tabi bırakmayacaksınız . alıp götüreceksiniz .
şu durumda sizin hiç bir şey yapamayacağınıza kanaat getirmiş.
istediği gibi at koşturuyor .
hesap vermek gibi bi zorunululuğu ve sorumluluğu da yok anladığım kadarıyla
siz kendinizi yer bitirirsiniz böyle.
alın bi telefon siz de oturun mesajlaşın sağ sol ile bakalım . ne düşünecek. telefonunuzu siz de vermeyin . yastığınızın altında saklayın . bakalım ne yapacak .
gizli iş çeviriyor gibi davranın bi bakalım .
Sogudum artik bi evlilik boyle gitmez eninde sonunda bitecek zatenKeşke bilebilseydim ama davranışları maalesef başka birini işaret ediyor gibi. Umarım yaniliyorumdur.
Esime tabikide guvenmiyorum bu saatten sonra ama yuvami da yikmak istemiyorum 2.5 yasinda kizim. Var
Guvenimi sen sarsiyosun acikla o zamn bisey yapmadiysan ailemiz sarsilmasin diyorum ben bisey yapmadim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?