Esimle 3 gündür konusmuyoruz ne yapmaliyim ?

Evet pisman olup bidaha yapmiyacagim dese unutmus gibi yapip devam edecegim evliligime galiba . Yapacak biseyim yok kacarak evlendim ben babamin evine gitsem nasil giderim .:(

Kavgamizda ben giderim bosaniriz diyorum gozunu korkutmaya calisiyorum oda git diyo.
hiç korkmuyor gitceksiniz diye maşallah . özgüven çok adamda.
ya gitmeyeceğinizi biliyor ya da giderseniz başkası gelir diye düşünüyor . bilemedim.
ama siz de bi telefonuzla oynayın arada. arada mesajlaşın bi akrabanızda. watshptan konuşun. mesaj biplemeleri vs de olsun . hani dikkatini çeksin.
ama telefonunuzu asla ortada bırakmayın. ve yastığınızın altından çıkarmayın yatarken .
gözüne sokar gibi de yapmayın tabi . nisbet yapar gibi olmasın . hani anlatabildim mi .
bakalım o ne tepki verir .

hiç korkmuyor gitceksiniz diye maşallah . özgüven çok adamda.
ya gitmeyeceğinizi biliyor ya da giderseniz başkası gelir diye düşünüyor . bilemedim.
ama siz de bi telefonuzla oynayın arada. arada mesajlaşın bi akrabanızda. watshptan konuşun. mesaj biplemeleri vs de olsun . hani dikkatini çeksin.
ama telefonunuzu asla ortada bırakmayın. ve yastığınızın altından çıkarmayın yatarken .
gözüne sokar gibi de yapmayın tabi . nisbet yapar gibi olmasın . hani anlatabildim mi .
bakalım o ne tepki verir .
Tamam anladim deniyecegim bunu da

Kalbinizi kırmak istemiyorum, zaten yeterince kırgınsınız şu an. Yanlış anlamayın ama baba evi sanki şu an durumunuzdan daha iyi gibi görünüyor. Başka çareniz olmadığını bildiği için bu adam size böyle davranıyor.
Çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız, maddi gücünüzü elinize almak için uğraş verin lütfen.

Evet pisman olup bidaha yapmiyacagim dese unutmus gibi yapip devam edecegim evliligime galiba . Yapacak biseyim yok kacarak evlendim ben babamin evine gitsem nasil giderim .:KK43:

Bağırmadan, çağırmadan, bu ne diye çıkışmadan önce neden sakince sormadınız ki?
Üstelik eşiniz dobra dobra açıklamış, "ben başımı öne eğecek bişi yapmam" demiş.
Bir yanlışını gördüyseniz eyvallah ama şuan özür dilemesi gereken sizsiniz..

Başını önüene eğdirecek daha ne yapabilir pardon da.İllaki kocasını kadınla birlikte basmasımı gerekiyor.Hadi varsayalım ki o kadın gerçekten sapık.Bir sapığa eve gidince konuşamam demek ne alaka madem bir ilgisi yok başını eğdirecek birşey yapmıyor o zman küfür edip terslediği bir sapığa indan neden bu şekil karşılık verir.Lütfen bu gayetde kusura bakmayında yağ gibi üste çıkmak oluyor.Baba evine gitmesi gereken sen değilsin tatlım madem ortada bir tehdit var sende tehdit et anne babana söyliycem bakalım kimi haklı bulucaklar de.Bak bakalım ailesinden çekindiğinden bir daha cesaret edebiliyormu öle bişeye:sinirli:

KARIŞIK VE ZOR BİR DURUM...
ALLAH yardımcınız olsun...taviz vermeyin...ama üstünede gidip daha zor durum içine girmeyin...biraz sabredin bakalım...kacarak evlendiğiniz ve geri gidemicenizi düşündüğü için defol git diyor...valizi alıp yola düşseniz bi ihtimal size dur diceni düşünüyorum...ama siz yinede denemeyin..çünkü eşinizi seviyormuşunuz..son olarak çoçugunuzun yanında asla tartışmayın anlamayabilir ama emin olun çok etkilenir...

Kocanız sapıkla muhabbeti baya artırmış hanımefendi...sanırım sapıkla evde küfürleşmek istemiyor ''evde konuşamam'' diye mesaj atıyor. Eğer telefon numarasını birkez daha yakalarsanız savcılığa verin bakalım ne yapıcak.

Erkekler kendilerini hep ustun görürler sen de aynısı olsa seni bosardi bu sanki senin sucun ne alaka şimdi böyle davranıyor kusura bakma ama senin sevgini karşılıksız bırakıyor sana tavsiye sende öyle davran erkekler ilk günler hiç bisey yokmuş gibi davranırlar sonra üzülürler tabi seviyosa bekle bakalım yaklaşma sende ağırlığını koru

Yani bilmiuorum kafam cok karisti bana guvenmiyosun bi ailede guven olmazsa o ailede olmaz zaten ait oldugun yere git diyo bana
Bu nasıl bir laf?? Utanmadan sıkılmadan kendi suçunu örtmek için yol veriyor size oyle mi? Gerçekten yazık... Yazismalarin tamamini okuyamadim bilmiyorum ama bi kadinla gorustugune dair elinizde kanitiniz yoksa ondan bu celallenmeleri. Bi kanitiniz varsa eger en azindan sesini kisabilirsiniz,bosanin diyemicem ona siz karar verin...

Back
X