- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
- Konu Sahibi hazychampagne
Yuh ilk defa burada böyle çok istekli erkek konusu görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacım ilk defa birisi için umarım eşi aldatır da kadın biraz rahatlar diye tenennide bulundum bu nedir yaEver orgazm olması yeterli değil uzun bir sevişme istiyor. Ama size şöyle söyleyeyim bazen üç saat yatakta geçiyor. Aynı konsantrede kalamıyorum
Neyyyyyyy 3 saat miiiiii bacım ne ile besliyon kocanı adam bildiğin azmannnEver orgazm olması yeterli değil uzun bir sevişme istiyor. Ama size şöyle söyleyeyim bazen üç saat yatakta geçiyor. Aynı konsantrede kalamıyorum
Her zaman değil tabi ki :)Neyyyyyyy 3 saat miiiiii bacım ne ile besliyon kocanı adam bildiğin azmannn
Günlük 3 saat yatakta geçmez gecersede spatula ile kazıyarak çıkarmaları lazımHer zaman değil tabi ki :)
Akla Gelmemesi ne mümkün.Ferhans geldi aklıma Allah affetsin
Bu durumu bahane ediyor olabilir mi ?Evet sen benle mutlu değilsin ayrılalım dedi. Ben de gercekten ayrılmayalım cok mutluyum diye ikna ettim
Konu sahibi de merak etti bakıyor şuvan.Akla Gelmemesi ne mümkün.
Takip edin bu adamı, bir şeyler karıştırıyor sanki.Bu ne be ayrıca sex machine gibi.Evet sen benle mutlu değilsin ayrılalım dedi. Ben de gercekten ayrılmayalım cok mutluyum diye ikna ettim
Adamin beyni şeysine odakli yaşıyorTakip edin bu adamı, bir şeyler karıştırıyor sanki.Bu ne be ayrıca sex machine gibi.
Keşke banlı olmasaydı ya nazar ederdi de konu sahibi biraz rahat ederdi bari. İlk defa ihtiyaç duyuldu onda da yok.Ferhans geldi aklıma Allah affetsin
aynenn ilk defa bir konuya kendi ilgi alaninda yorum yapacaktıKeşke banlı olmasaydı ya nazar ederdi de konu sahibi biraz rahat ederdi bari. İlk defa ihtiyaç duyuldu onda da yok.