• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yasakları ve kavgalarımız

çok anormal bir durum eşin sorunlu diye hayatın zindan mı olsun yani
iğreniyorsa evlenmeseymiş tek başına yaşayıp gitseymiş,
bebekten de iğrenir böyle hasta biri Allah yardımcın olsun fake değilse tabi...

babana gelince kendi ağaç kabuğundan düşmüş herhalde benim babamın da bu tarz takıntıları var ama bu derece değil ne demek hamile iken görmek istemezmiş:20:

Son düzenleme:
Bırak arkadaşım ya adam psikopat neyini düşünülecek bunun

Sevişip çocuk yaparken iğrenmiyor, zeytin yerken iğreniyor yok canım

Def et gitsin ya bu ne, kocan bir türlü baban bir türlü. Bu dünyada yaşamıyor mu bunlar nedir

Çok sinirlendim ya, hamilesin üstelik küçücük bir can var içinde, yazık değil mi sana, sonra o garibim bu adamla nasıl yaşayacak

Çocuk bu altına yapacak, kusacak, sümükleri akacak ne yani iğrenecek mi bunlardan off yaa, Allah kurtarsın seni

hadi iğrenmesini anlrım benimde bi tanıdığım var zeytinden iğrenen yanında biri yerken bile bakamaz. ama eşininki garip hadi der karşımda yeme anlarım bide eve gelince kontrol yapıyo yedinmi diye. tabi birtek zeytin olsa eminim sende amenna dersin sanırım baya abartmış benzeri durumları var. sen demiyomusun ben hamileyim canımın istediğini yemem gerek. bilimsel bşey varki hamileler vücudun itiyacına aş erir. mesela kalsiyum eksikliği olanlar taşa bile aşeriyo. yada demir eksikliği olanlar toprağa. nediyim arkadaşım zormuş gerçetende. allah yardımcın olsun. ee yarın bigün bu adamın çocuğu zeytin aşığı olursa napıcak alah verir böylelerine.

Tabi böyle insanların da bir şekilde topluma kazandırılmaları gerekiyor ancak evlenip milletin başını yakarak değil, psikiyatrist,psikolog eşliğinde, tedavi görerek falan...

senin eşin normal değil . sigara içmene karşı çıkması iyi birşey tabi ama zeytin yeme ne demek ya . yeşil fasulye yeme .yani ne mantık ben birşey anlamadım . doktora falan gitsin şizofren sanırım .

çok sıkıntı verıcı boyle hayat geçmez be zeytınde ne var onu anlamadım hadı sese gıcık dıyelım yokken nıye kızıyor sende farkındasın tavız verdıkçe yenılerı eklenecek psikopata bağlamış senıde kölesı yapmış. bıde aileden destek alamayan ınsanları boyle eşler daha çok ezıyr savunmasız dıye çocuğun olmazsa baban hadı kızım kusurlu dıye utandığına bır derece şaşırmam hamıle dıye utancaksa pamuklara saraydı senıde vermıyeydı duğundemı yapmadınız ogun mıllet gerdeğe gırdığınızı hayal edecektı yanı yanlış anlama sana bışey demıyorum şimdi düşündümde babam adamcağız tup bebek ığnelerımı yaparken canım acımasın dıye göbeğimi tutup yok kızım geçecek acımıycak dıye yardım ettı Allah razı olsun

açıkçası eşinin ciddi psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum, yemek yemeye karışmak ne demek? o kim ki senin üzerinde sigara söndürecekmiş, kendini ne sanıyor? ona sana bu kadar karışma hakkını keşke vermeseydin, bir de çocuğunuz olacak diyorsunuz. psikolojik destek almanız gerekiyor, Allah yardımcın olsun.

hadi o ayıp diyelim, düğününe nasıl gelmiş acaba babası? evlenince neler oluyor neler, bilmiyor mu? yoksa benim kızım yapmaz öyle şeyler mi demiştir? kafamda deli sorular :27:

depresifim noluyor bize yahu biz böyle +18 yorumlar yazmazdık hiç :27:

Hehehehe çok iyi geldi bu yorum yaaa bir yandan öksürük krizi bir yandan gülme krizi :1:
bence düğünden sonrasını düşünmemiştir office. :27:

canım ben sana söyliyim eşini bi psikiyatriste götür eşinde obsesiflik var hemde ileri derecede. nerden biliyorsun dersen benim eşiminde bu sekilde takıntıları var ve suanda tedavi oluyo bir an önce bi doktora götür eşni derim. bu arada sanada allah sabır versin

Hani esin yanimda yemek yeme diyormus ya

Bu bi hastalik ya :( tibben bi adi vardi unuttum

Bende de var.. Ben cok zor tahammul ediyorum bir baskasinin yanimda yemek yemesine

Bak su an aklima gelince bile dislerimi sıktım yani

Ailecek yemek yedigimizde resmen katlaniyorum yani

Hani etrafimdaki insanlarsa hata yok, bende sorun var

Yanimda biri yemek yeyince sinir oluyorum uyyyy surekli insanlara "agzini sapurdatma yaaa" derim

canım ben sana söyliyim eşini bi psikiyatriste götür eşinde obsesiflik var hemde ileri derecede. nerden biliyorsun dersen benim eşiminde bu sekilde takıntıları var ve suanda tedavi oluyo bir an önce bi doktora götür eşni derim. bu arada sanada allah sabır versin

dedektif monk yada şimdi yeni dizi olan galip deviş gibi. evet ya hay çok yaşayın kesinlikle haklısınız bence.

işin zor arkadaşım çünkü eşin rahatsız ve tedaviye ihtiyacı var sakadatı falan anlarım da (aslında normalde onu da anlamam istediğimi yerim kimseyi de ilgilendirmez)maden suyu içmeni falan yasaklaması normal bi kafanın ürünü değil.

Back
X