• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Yanında Olmalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kokosssa1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
127
9
13
Eşimin kardeşleri evli 2 'si farklı şehirlerde yaşıyorlar biz eşimin annesi babasıyla aynı bahçede karşılıklı oturuyoruz. Doğal olarak kayınpeder kayınvalide evinde toplanılıyor eşimde gidiyor yemek çay orda yiyor içiyor bende gitmeli miyim? Bu arada eskiden kayınvalidem çağırır' dı diğer şehir dışındaki eltimde haber verirdi geliyoruz yada biz geldik diye artık haberde vermiyorlar çagırmıyorda kayınvalidem sadece eşim giderken benim gitmemi bekliyor sende gel diye.

Sizin eltinizle aranız nasıl yani onlar geldiğinde mi gitmenizi bekliyor . Yoksa siz kayınvalide evine ben de mi gitmeliyim diye mi soruyorsunuz?

Eşimin kardeşleri evli 2 'si farklı şehirlerde yaşıyorlar biz eşimin annesi babasıyla aynı bahçede karşılıklı oturuyoruz. Doğal olarak kayınpeder kayınvalide evinde toplanılıyor eşimde gidiyor yemek çay orda yiyor içiyor bende gitmeli miyim? Bu arada eskiden kayınvalidem çağırır' dı diğer şehir dışındaki eltimde haber verirdi geliyoruz yada biz geldik diye artık haberde vermiyorlar çagırmıyorda kayınvalidem sadece eşim giderken benim gitmemi bekliyor sende gel diye.
Ben olsam gitmem evimde otururum O H

Aranızda sorun mu yaşandı? Sık rahatsız etmemeleri de güzel ben olsam dert etmezdim gitmek istersem giderdim

Eltilerimle aram çok iyi hatta ilk evlendiğimde falan 4 sene önce çağırırdı artık çagırmıyorlar kayınvalidem de aynı şekilde gitmem icap eder mi.

Rana biz sana yazdık ya diğer konuda

Eklentiler

• 1000110117.jpg
    1000110117.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 17
Evet çağrılmadıgım halde umursanmadığım halde gitmem icap eder mi ne olur bunu merak ediyorum şu anda

Aslında kayınvalidenizle ilişkinize bağlı. Aramız iyiyse çekinmeden gidebilirsiniz. Bir süre sonra zaten samimiyet oluyor ama iyi değilse arayıp yoklayıp ne yapıyorsun anne gibisinden o şekilde gidebilirsiniz . Ya da eşiniz size sende gel filan diyorsa muhtemelen giderdim

Alakasız mı buldunuz yorumda yapmayın mesela.

Aman ne uğraşıcam, evli olsam kendi evimde oturur kendime yemek yaparım çayımı içer keyfederim. Kimseyle uğraşmak istemem

Bugün yeni üye olmuşsunuz. Site kurallarını bilmiyorsunuz o yüzden. Bu konu bdv konusu. Yanlış alanda konu açmışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back