bende öyle okudum :))ohaaaao başlık ne öyle yaaa.... SORRY Ben başlığı eşimin yaşamasını istemiyorum olarak okumuşum
Yalnız olmadığıma çok sevindimmmAynen bende öyle okudum
Galiba gözlük takma zamanım geldi
oleyy bir kişi dahabende öyle okudum :))
gerçekten benimkiler kapalı olabilir zira ben genelde sizin yazdıklarınızıda anlamıyorum ama okumak çok hoşuma gidiyor.ayyy beyin algıları nasılda kapanmıs yazanları kendince hoslarına gidiyo kız acık acık yazmıs neyi anlamadın daha
Oysa başlığı daha yeni yeni çözmeye başladıydıkavrat kaçtı:))))
daha bizim gibi okuyan çok çıkar benceoleyy bir kişi daha
Yoksa benim tahmin ettiğim seymiBen bambaşka bişey anladım. Ama söylemem, dalga geçersiniz
Bence dedaha bizim gibi okuyan çok çıkar bence
bence o yanassın dıye yalvarıyordur :)))))Oysa başlığı daha yeni yeni çözmeye başladıydıkbu hatunların çenesindense kocam yanaşsın daha iyi demiştir
Oysa başlığı daha yeni yeni çözmeye başladıydıkbu hatunların çenesindense kocam yanaşsın daha iyi demiştir
Valla tebrik ederim sizi ne güzel anlamissiniz gulmekten öldümaaa yeni anladım eşi sevişmek isteyince kaçıyormuş. cinsel isteksizliğim var yazsaymışya kısaca:) bende eşi işe git diyor iş uzakta geri dönemiyor kalacak yer bulamıyor falan gibi bir şey sandım
karpuz falan kescektik daha yaa sana da iyi gelirdi afrodizyak meyve ya
kadın çoktaaaaan kocasına yanaşmıştır:)))))Valla tebrik ederim sizi ne güzel anlamissiniz gulmekten öldüm
Farklı bir görüş açısı
Tercümesi herhalde galiba sanursam: "3 ay önce doğum yaptım ve şuan eşim .... ilişki isteyince kaçacak delik bulamıyorum, yardım edin lütfen"
yardım edeyım yawrum:)))sende kocana yanaş olsun bıtsin:)))
Evet doğru kendimize gülmekten konu sahibini unuttuk..Kendi adıma konu sahibinden Özür diliyorum ve tıpkı şimdi beni gulumsettigi gibi çooook mutlu olmasini diliyorum. .Yazım hatası yapmış kız çok üstüne gitmedinizmi arkadaşlar!? Derdine derman aramak isteyen birine biraz daha makul yaklaşsanız sanki daha hoş olmaz mı? Yadırgadım kusura bakmayın lütfen..