- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
Bayanın hislerine tercüman olacak birisi gerekiyor sanırım yoksa yanlış anlamalar devam edecekaaa yeni anladım eşi sevişmek isteyince kaçıyormuş. cinsel isteksizliğim var yazsaymışya kısaca:) bende eşi işe git diyor iş uzakta geri dönemiyor kalacak yer bulamıyor falan gibi bir şey sandım
aaa yeni anladım eşi sevişmek isteyince kaçıyormuş. cinsel isteksizliğim var yazsaymışya kısaca:) bende eşi işe git diyor iş uzakta geri dönemiyor kalacak yer bulamıyor falan gibi bir şey sandım
Başlıktaki yanaşmayı ben kuma anlamında falan sandım ya la... Yanaşma=kuma
Başım çok ağrıyoooo...
kusura bakma limoncu napcan bizde böyleyiz.Hadi sen engin bilgilerini paylaş ,bu işe de bi el atıverayyy beyin algıları nasılda kapanmıs yazanları kendince hoslarına gidiyo kız acık acık yazmıs neyi anlamadın daha
ben ilk okumada yaşamasını istemiyorum okudum, sen ben başka okudum deyince tekrar okudum bu defa eşimin yala... istemiyorum okudum yani senin de öyle okuduğunu sandım. ayyy benim beyin error verdi
Ahahah koptuuummm... Ay güldürmeyin beni güldükçe beynim zonkluyor valla.
ben ilk okumada yaşamasını istemiyorum okudum, sen ben başka okudum deyince tekrar okudum bu defa eşimin yala... istemiyorum okudum yani senin de öyle okuduğunu sandım. ayyy benim beyin error verdi
ayyy beyin algıları nasılda kapanmıs yazanları kendince hoslarına gidiyo kız acık acık yazmıs neyi anlamadın daha
Hepiniz s. Gidin T9 hatası ama t. Geçmeye arayın ancak siz ii geceler
oooooo atar ve küfürrr kib sanaHepiniz s. Gidin T9 hatası ama t. Geçmeye arayın ancak siz ii geceler
Hepiniz s. Gidin T9 hatası ama t. Geçmeye arayın ancak siz ii geceler
Aynen bende öyle okudumohaaaao başlık ne öyle yaaa.... SORRY Ben başlığı eşimin yaşamasını istemiyorum olarak okumuşum