eşimin yanaşmasınıı istemiyorum

aaa yeni anladım eşi sevişmek isteyince kaçıyormuş. cinsel isteksizliğim var yazsaymışya kısaca:) bende eşi işe git diyor iş uzakta geri dönemiyor kalacak yer bulamıyor falan gibi bir şey sandım:KK70::KK70:
Bayanın hislerine tercüman olacak birisi gerekiyor sanırım yoksa yanlış anlamalar devam edecek:KK70:

afrodizyak ağırlıklı beslenseniz bir süre? şimdi yazda geliyor meyveler de çıktı. yani muhtemelen en iyi çözüm cinsel terapi ama Türkiye'de yaşadığımız için afrodizyağa boğun kendinizi diyorum.

Başlıktaki yanaşmayı ben kuma anlamında falan sandım ya la... Yanaşma=kuma
Başım çok ağrıyoooo...
:KK70::KK70::KK70::KK70: ben ilk okumada yaşamasını istemiyorum okudum, sen ben başka okudum deyince tekrar okudum bu defa eşimin yala... istemiyorum okudum yani senin de öyle okuduğunu sandım. ayyy benim beyin error verdi :KK70::KK70::KK70:

bende şöyle okudum eşimin yaşamasını istemiyorum kalacak yer arıyorum dıe okudum:)))))))

ayyy beyin algıları nasılda kapanmıs yazanları kendince hoslarına gidiyo kız acık acık yazmıs neyi anlamadın daha

Aynı dili konuştuğunuz için olsa gerek sen bir çırpıda anlamışsın. Biz türkçe konuşanlar anlayamadık, mazur gör, tarzancamız yok.

Cinsel birlikteliği istemeyi "iş istemek" olarak tarif etmişsiniz, bunu bir iş olarak gördüğünüz için olmasın? İkiniz açısından da zevkli bir aktivite olarak görülmeliydi bu.

X