eşimin yanaşmasınıı istemiyorum

Is? T... gecin siz? Sanirsam esiniz dogum yapti ve isteksiz, sizde soruna cözüm ariyorsunuz... Biraz zaman ver abicigim, lohusa daha, annelige adapte oluyor, anlayisli olun ve sorunlarinizi konusarak ve paylasarak cözümleyin... Iyi geceler efendim...:KK14:

Is? T... gecin siz? Sanirsam esiniz dogum yapti ve isteksiz, sizde soruna cözüm ariyorsunuz... Biraz zaman ver abicigim, lohusa daha, annelige adapte oluyor, anlayisli olun ve sorunlarinizi konusarak ve paylasarak cözümleyin... Iyi geceler efendim...:KK14:
Bu mesajdan sonra benim beyin full ERROR :KK57::KK57:Ne yani konu sahibi erkekmiymiş?o_O

Ben konu disi bisey desem daha dogrusu oyle anlasilsa banlaniyorum hemen konu disi yorum sebebiyle .. halbuki aciklamami yaptim bi defasinda amacim dalga degil cumlemin amaci budur anlasilmadi diye 5 dakika sonra kendimi banli gordum

bakiyorum bazı konularda dalga gecmenin dibine vuruluyor yanlis yazdi diye hicbirsey olmuyor muhabbet gırla gidiyor

Kisilere ozel mi yoksa toplu dalga gecince yada toplu konu disi konusunca kural imha mı oluyor acaba

2 ay sonra eşim beni aldattı diye başlık açmazsın inş.

Ben konu disi bisey desem daha dogrusu oyle anlasilsa banlaniyorum hemen konu disi yorum sebebiyle .. halbuki aciklamami yaptim bi defasinda amacim dalga degil cumlemin amaci budur anlasilmadi diye 5 dakika sonra kendimi banli gordum

bakiyorum bazı konularda dalga gecmenin dibine vuruluyor yanlis yazdi diye hicbirsey olmuyor muhabbet gırla gidiyor

Kisilere ozel mi yoksa toplu dalga gecince yada toplu konu disi konusunca kural imha mı oluyor acaba
biz kişiye veya konuya gülmüyoruz ki yanlış anlamamıza gülüyoruz yorumları oku anlarsın zaten

Bilemiycem, ama bi kadin cinsel iliskiye is demez, siz t... Gecin ancak kelimesini kullanmaz, s. Gidinde pek demez... Yani kullananlar vardir tabii ama, hepsini ayni anda cok tuaf geldi...:KK14:
Hmm doğru (siz t....geçin ) i okurken icimden erkek gibi yazmış demiştim.

Ama laf aramizda kiz ne güldüm:KK70::KK70: mesajlari okudukca yaaa gözümden yaş geldi. Bi ara konu'yu aç'andan Allah razı olsun bile dedim( Yanlış anlasilmasin konu sahibine değil herkesin başka bir şey anlamasina güldüm)
Nen de :KK70::KK70: bu arada konu sahibi erkek çünkü küfürü basmış :KK70::KK70:

biz kişiye veya konuya gülmüyoruz ki yanlış anlamamıza gülüyoruz yorumları oku anlarsın zaten

Sonuc olarak konudisi yorumlar donuyor kendi aranizda, baska baska muhabbetlerde oluyor sorulan sorunun cevaplari degil ki ilk defada olmuyor bu ..
Dikkat ettim bazen uyelerle bile dalga geciliyor demekki topluca olunca kimse kimseyi kiblemiyor beni goren kib e saldiriyor demekki :))) butun banlarim haksiz yere oldu demiyorum ama bazen cidden sacma sapan yere banladigim oldu gorunce noldu simdi diye sorgulamisligim var :))) yoksa hakettigim yerleride gayet iyi biliyorum

X