- 23 Ağustos 2012
- 49.678
- 230.434
Başlıktaki yanaşmayı ben kuma anlamında falan sandım ya la... Yanaşma=kuma
Başım çok ağrıyoooo...
Ben de eşimin yaşamasını istemiyorum , kndimin de işe ihtiyacım var yardımcı olun anladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlıktaki yanaşmayı ben kuma anlamında falan sandım ya la... Yanaşma=kuma
Başım çok ağrıyoooo...
Topluca beyin error verdiBen de eşimin yaşamasını istemiyorum , kndimin de işe ihtiyacım var yardımcı olun anladım
Bu mesajdan sonra benim beyin full ERROR Ne yani konu sahibi erkekmiymiş?Is? T... gecin siz? Sanirsam esiniz dogum yapti ve isteksiz, sizde soruna cözüm ariyorsunuz... Biraz zaman ver abicigim, lohusa daha, annelige adapte oluyor, anlayisli olun ve sorunlarinizi konusarak ve paylasarak cözümleyin... Iyi geceler efendim...
Herkes sırayla bana benzediBu mesajdan sonra benim beyin full ERROR Ne yani konu sahibi erkekmiymiş?
Bu mesajdan sonra benim beyin full ERROR Ne yani konu sahibi erkekmiymiş?
Bilemiycem, ama bi kadin cinsel iliskiye is demez, siz t... Gecin ancak kelimesini kullanmaz, s. Gidinde pek demez... Yani kullananlar vardir tabii ama, hepsini ayni anda cok tuaf geldi...Bu mesajdan sonra benim beyin full ERROR Ne yani konu sahibi erkekmiymiş?
Ama laf aramizda kiz ne güldüm mesajlari okudukca yaaa gözümden yaş geldi. Bi ara konu'yu aç'andan Allah razı olsun bile dedim( Yanlış anlasilmasin konu sahibine değil herkesin başka bir şey anlamasina güldüm)Herkes sırayla bana benzedi
biz kişiye veya konuya gülmüyoruz ki yanlış anlamamıza gülüyoruz yorumları oku anlarsın zatenBen konu disi bisey desem daha dogrusu oyle anlasilsa banlaniyorum hemen konu disi yorum sebebiyle .. halbuki aciklamami yaptim bi defasinda amacim dalga degil cumlemin amaci budur anlasilmadi diye 5 dakika sonra kendimi banli gordum
bakiyorum bazı konularda dalga gecmenin dibine vuruluyor yanlis yazdi diye hicbirsey olmuyor muhabbet gırla gidiyor
Kisilere ozel mi yoksa toplu dalga gecince yada toplu konu disi konusunca kural imha mı oluyor acaba
Hmm doğru (siz t....geçin ) i okurken icimden erkek gibi yazmış demiştim.Bilemiycem, ama bi kadin cinsel iliskiye is demez, siz t... Gecin ancak kelimesini kullanmaz, s. Gidinde pek demez... Yani kullananlar vardir tabii ama, hepsini ayni anda cok tuaf geldi...
Nen de bu arada konu sahibi erkek çünkü küfürü basmışAma laf aramizda kiz ne güldüm mesajlari okudukca yaaa gözümden yaş geldi. Bi ara konu'yu aç'andan Allah razı olsun bile dedim( Yanlış anlasilmasin konu sahibine değil herkesin başka bir şey anlamasina güldüm)
Ohhh iyi bari icim rahatladı şu an vicdan azabı çekiyordum. Kizin kalbini kirdim konuya konsantre olamadım diye.Nen de bu arada konu sahibi erkek çünkü küfürü basmış
Hepiniz s. Gidin T9 hatası ama t. Geçmeye arayın ancak siz ii geceler
Ohhh iyi bari icim rahatladı şu an vicdan azabı çekiyordum. Kizin kalbini kirdim konuya konsantre olamadım diye.
Valla mı ben bayrak sanmıştım da eyvahhhh bide konu sahibi!!!!Aman yarabbim didimBunu yazmış bu arad o salladığını hep bayrak sanıyodum meğer sütyenmiş vallahi sütyen bu bayrak değil ya
Vallahada sutyenmis yakindan inceledim hahahaValla mı ben bayrak sanmıştım da eyvahhhh bide konu sahibi!!!!Aman yarabbim didim
Ben de hep bayrak sanıyodum az önce dikkatimi çekti meğer sütyenmiş dikkatli bakınca anlaşılıyoValla mı ben bayrak sanmıştım da eyvahhhh bide konu sahibi!!!!Aman yarabbim didim
biz kişiye veya konuya gülmüyoruz ki yanlış anlamamıza gülüyoruz yorumları oku anlarsın zaten