- 10 Mayıs 2022
- 125
- 82
- 33
- Konu Sahibi gorevimiztehlike
Bu konular dışında memnunumHiç öyle durmuyor yazdıklarınızdan dolayı buradan bakınca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konular dışında memnunumHiç öyle durmuyor yazdıklarınızdan dolayı buradan bakınca
Haklısınız iddia daha ciddi ve sorunlu. Takmamaya çalışıyorum sağolun Allah razı olsunValla aile ile olan durumdan çok idda için endişelenirdim ben olsam. Orası bir batak girem çıkamıyor. Ama siz gene de şimdi bunları kafanıza takmayın sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın önce.
Sanki olmuyor demek ki. Kızlarına bi düşkünler görmeyin ama sorumluluk dedin mi ona dokunulmasın. Her zaman bir bahaneleri var. Gezmeye tozmaya gelince çocugu okula göndermez mesele hastalık bakmak olunca çocugun okulu olur. Ben zaten baktım olmayacak oturdum yerime.Çocuğu kız olunca annesine karşı sorumluluğu olmuyor mu? Kaç kardeşlerse onlar da ellerini taşın altına koymalılar.Öbür yandan bu tedavilerde onunla ordan oraya da gitmek zorunda değilsin..sen otur evinde kendi düzenine keyfine bak derim .Ve evet bütçenizi ayarlayabilmek için sizin sadece masrafların belli bir kısmına katılmanız daha mantıklı olur.Eşiniz illaha "erkek" olduğunu (anladığım kadarıyla erkek olduğu için annesinin tüm masraflarını kendisinin karşılaması gerektiğini düşünen bir aile yapısında) hissedecekse önce kendi evini geçindirebilsin
Ailemin öyle sürekli desteği yok sadece bu süreçte babam az bişey destek oldu. Kayınbaba seneler önce kaza geçirmiş sağlıklı sayılmaz bu işlerle uğraşacak sağlığı yok. Ya annesine düşkün olsun olsun da valla bu şekilde düşkünlükle ben annesine de kendine de huzur vermeyecem. Hele de bizim aramıza fitne girmesine müsade ettikçe üstelik bunu savundukça... iddia meselesiyle doğumdan sonra ciddi bir şekilde ilgilenmem gerek. Kupon yaptıgına dair video çektim gerekirse ailelere açarım konuyuAileniz eşinize desteği kesecek kolay bulunan kolay harcanır.
K.baba yok mu,hastalık sürecinde hiç adı geçmemiş
Eşiniz iddia adı altında kumar oynuyor az yada çok para kaybediyor en büyük sorun bu zamanla hırsları artacak kaybettiklerini kazanmak için daha çok para yatıracak hazırlıklı olun.
Maaşı elinden almaya bakın paranın tamamı onda olmamalı
Son şey eşiniz bazı erkekler gibi sonradan aileci anneci olan tipler arasında değişir mi zannetmiyo
Eşinizin muhtemelen ilk ve tek yalanı değildir bunlar.Daha da olacaktır.Iddia çok ciddi bir sorun,çocuk yapmakta biraz acele etmişsiniz gibi geldi.Saglikla alın kucağınıza.Ailemin öyle sürekli desteği yok sadece bu süreçte babam az bişey destek oldu. Kayınbaba seneler önce kaza geçirmiş sağlıklı sayılmaz bu işlerle uğraşacak sağlığı yok. Ya annesine düşkün olsun olsun da valla bu şekilde düşkünlükle ben annesine de kendine de huzur vermeyecem. Hele de bizim aramıza fitne girmesine müsade ettikçe üstelik bunu savundukça... iddia meselesiyle doğumdan sonra ciddi bir şekilde ilgilenmem gerek. Kupon yaptıgına dair video çektim gerekirse ailelere açarım konuyu
Öyle değil işte. Ağrıdığında tedaviye gitmiş olsa şuan bu problemleri sıkıntıları yaşamayacaktık. Zaten benim kızdığım çekmiş çekmiş doğuma yakın gidiyor. İnsanla dalga geçer gibi gelini komşuya emanet edip oğlum gelir dedim diyor. Gelin de son aylarında. Benim çocuğum benim için paşa birilerinin keyfine göre karnımda sallana sallana uzun yolculuk kabızlık kasılmalar vs çekmek zorunda mı? Yaşlılar işlerine gelince çok akıllılar bunları yaşayacağımızı bilmiyorlar mı paşa keyiflerine göre hastaneye gidip ya da gitmiyorlar. Üstelik dondurmalar fitneler de cabası. Ya size oturup tüm olanı detayı anlatsam emin olun bize üzülürsünüz.Acırız diye söylemediğinize göre hiç aciliyeti olmayan sağlık problemi Allah korusun kanser falan heralde. Hayır bir de ağrıyormuş. Ne var ki yani paşa çocuğunuz doğana kadar ağrı çekse. Cıx cıx. Bu yaşlılar da sağlık problemlerini gençlerin keyfine göre ayarlamayı hiç bilmiyorlar canım.
E yorum yapmayayım ben artıkpaşa keyiflerine göre hastaneye gidip ya da gitmiyorlar.
Niye kurcalamayım? Bak kurcalamasam gerçek yüzünden haberim olmayacak salak salak yaşayıp gidecem. Kurcaladığımdan haberi oluyor eğer ciddi bir şey çıkmışsa mesela annesinin mesajlarını gördüğümü söyledim. O benimkini fazla kurcalamaz ben şifresiz kullanırım bazen eline alır şarjı falan olmadığında. Eşim ha bire şifre değişiyor ben de takip ediyorum kendimi dürüstlük adına harcatamam değmez ki bacım bu dürüstlüğe. Arada bir kurcalıyorum ayrıca. Aldatma konusundan şüphelendiğimden değil, ki hangi erkek kesin yapmaz diyebiliriz şimdilik kurcalama sebebim aldatma endişesi değilKocanızın telefonunu niye sürekli kurcalıyorsunuz? Onun bundan haberi var mı? Sizce bu normal bir durum mu?
Valla siz bilirsiniz. Aynen sizin düşüncenizdeydim 1 buçuk ay önce. 1 buçuk aydır ne çektim ben. Atalar demiş ya acıyan acınır hale düşer diye. Eşime de acıdım o bana acımadı düşünmedi. Paşa bebeğimden önce kaynanayı düşündüm o beni ve bebeğimi düşünmedi. Üstelik bu olaylardan önce kaynana bile demezdim ben. Kaynanalık yapana kızı gibi davranmak işe yaramıyormuş.E yorum yapmayayım ben artık
Ben de öyle düşünüyorum uygun bir zamanda hediye yalanına inanmadığımı söylicem. İddia konusunda da düzgünce konuşmak işe yaramaz sanıyorum daha önce oynamaması için düzgünce haram istemem helal olsun az olsun falan dedim baktım büyük oynamaya başlamış . Doğumdan sonra bu konuyu açayım diyorum. Napalım olduk bi kere, yani bu konular dışında memnunum ilgilidir romantiktir düşüncelidir kavgalardan sonra gönül alır parası olsa olmasa benim de ihtiyaçlarımı görmezden gelmez dinler saygılıdır ailemle arasını iyi tutar vs ne bilim çok olumlu özelliğini sayarım. Olumsuzları silmem lazımAdam su icer gibi yalan soyluyor siz hala genel olarak memnunum diyorsunuz.
Bu kadar yalan dolanla arkamdan is ceviren biriyle aile olmak istemezdim.
En azindan yuzune vurun da bilsin piskin piskin dolanmasin ortalikta.
Allah razı olsun sağolun amin. Mesajlara cevap vermemiş eşini de korusaymışsınız niye bunların yazılmasına müsade ediyorsun eşine dedim hemen aradım ben seni de savundum diyor. Gösterdi 1 dakika konuşmuş tatmin olmadım sonuçta öncesinde konuşabilmiş ki şimdi de konuşuyor hakkımda. Hatta belki birlikte konuşmuşlar. Çocuk değil o da koskoca adam dolduruşa gelmeyecek de parasını tutacak da... uğraş dur kadın milletinin boynunun borcu sorunlarıSorun kayınvalide cart curt değil; eşiniz. Dolduruşa gelmesin, çocuk mu? Bütçesine göre davransın. Yalan söylüyor, kumar oynuyor, bütçesini saçma sapan şeylere harcıyor, çocuğunu düşünmüyor, daha ne yapabilir ki? Eşinizin iyi olması için dışarıdan hiç bir etken olmaması gerekiyor demek ki. Alıp eve kitleyemeyeceğinize göre?
Bilmiyorum ne yapabilirsiniz eşinize. Oturun güzelce konuşun. Mesajlara ne cevap vermiş? O da önemli. Değişeceğini sanmıyorum.
Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza.
Köy zaten yanıyordu da köyün yanma sebebi para, kaynana ve eşimin zihniyeti. Takıldığım şey de yine bu üçlüden çıkan bir alev. İddia konusu tabii ki daha önemli. Yok el atmaz belli etmeden maaşından tırtıklıyor galiba, yakın zamana kadar kupon oynamıyordu işte bu tedavi sürecinde ayrı kalınca kendi başına kalınca çok parayla oynamış.Köy yanarken buna mı takıldınız?
He tmm annenin hediyesi de gec.İdda konusu daha önemli bence.
Onu cözmelisiniz.
Yarın cocugun dogum takılarına kadar el uzatmayacagından emin miiyiz?
Öyle değil eminim, izine gittikçe gördüm gözlemledim. Hatta bi izinde bir gün yemek yaptıysa bir gün hazır aldırdı. Bize 2 çalışan gözüyle bakıyor ye yiyebildiğin kadar. Eşim param yok diyor mu bilmiyorum benim yanımda hiç demiyor gören de borcu yok parası çok. Dibe batsa daha da dibinden harcıyor ailesine.Diğer meseleleri bilememem ama benim kayınvalidem eşime nakit verir eve alışveriş yap diye. Eşim de kredi kartından alır. Belki sizin de öyledir.
Mesajlarında kredi başvurusu falan gördüm. Galiba bizim iş de buraya doğru gidiyor. Daha yeni kavgalarımız bitti. Doğumum yaklaştı. İddia ve bu kredi başvurusu olaylarını sakince konuşup aptal gibi durmak istemiyorum. Doğumdan sonra ciddi bir tepki vermem lazım. Siz ne tepkiler verdiniz öncesinde haberiniz var mıydı peki iddia oynadığının?Ben 3 yıllık evliyim . 2 ay önce iddia da 100 binden fazla kaybettiğini öğrendim..
Gecen yazda benden habersiz kredi çekip anasının düğünde taktigi bilezikleri iade etmiş. Ve herseyi Yalan ağzından çıkan her söz yüzüne vurunca o an öyle demem gerekirdi diyo
Diğer konular can sıkıcı ama hastalık konusunda biraz yanlış yaklaşıyor olabilirsiniz.Bide aciliyetlik olsa nolur. Düğünde çıktı diyor şubatta biz memleketteyken ağrıları baya vardı da söylemedim üzülmeyin diye diyor. O zamandan bu zamana gitmemiş hamile olduğum bilindiği halde. Oğlunu üzmek istememiş. Ama şuan oğluyla beraber yaşadığımız maddi manevi sıkıntıyı bedensel yorgunluğu memleketlere git gelleri görseniz yemin ederim kaynanaya değil bize oturup üzülürsünüz.
bence hepsini ortaya atip hakliliginizi ortaya koyun iyiceKonuşacağım.. annesine laf edilince adam kuduruyor ben de kudurdukça fokurduyorum. Kimsenin alttan aldığı olmuyor. Başkası için beni üzünce hiiiç susmuyorum. Şuan ortalık yeni duruldu bebeğime başka stres yaşatmak istemiyorum... hediye meselesini söylesem de iddia konusuna sonra mı girsem