- Konu Sahibi Azra kayra
-
Vallahi eşimle 6 sene sevgililik 4.5 senelikte evliliğimiz var bugüne kadar bir kez olsun telefonuna bakmadım.watsapta bir sürü grupları var hem iş hem arkadaş olarak. İş grubunda tabi ki bayan arkadaşları da var. Hiçbir gelen mesajını da açmam . Sonuçta benim de arkadaşlarımla gruplarım normal mesajlarım var onun da benim telefona bakmasını istemem sonuçta kadın kadına bir şeylerde konuşuyoruz. Siz de eşinizin özel yaşamına saygı duymalısınız. Şunu unutmayın adamın içinde varsa o telefonu yok etseniz de yapacağını yine yapar. Siz güvensizliğinizle onu kendinizden uzaklaştırmaktan öteye gidemezsiniz. Rahatsız oluyorsunuz onun özeline girip mesajlarını okumayın.kocanızın arkadaşlarıyla olan yazışmalarını okumayın
Karı-kız muhabbeti yapmak isteyenin whataspp grubuna ihtiyacı yok. Hadi gruptan çıkarttınız, üstüne de dinleme cihazı mı koyacaksınız ?
Galerine kadın fotoları düşmüş hayırdır gruptan mı atılıyor bunlar? DiyebilirsinSöyleyemdm. Çünkü bakma dediği halde izinsiz baktığım için
Şu an günaha girdik senin yüzünden
Zaten içinde fesatlık olan adamı bu şekilde yola getircek öylemi .Gercekten çözüm bu mu?Ben olsam girip kendim 'gruptan ayrıl'yapardım sonra eşimle kavga etmeden güzel bi dille anlatırdım benim rahatsız olmamdan önemli mi derdim.
Mesela ise giderken de eline not verirdiniz konuşabileceğin konular ve yasaklı konilar diye?Ben olsam girip kendim 'gruptan ayrıl'yapardım sonra eşimle kavga etmeden güzel bi dille anlatırdım benim rahatsız olmamdan önemli mi derdim.
Google da aradım bu çıktı ekran görüntüsü aldım ne bilim kızlar soruyor sitesinde yazılmıştır içeriği bile okumadım .Şu an günaha girdik senin yüzünden
Ayrıca kaslı erkek korkusu nedir ya
Ben de bakmam. Çok ayıp bir şey bence. Dediğiniz gibi o baksa ve arkadaşım özel bir şey yazsa hoş mu? Ya da onun arkadaşı yazsa ve ben baksam. Şu insanların merak duygusu altında ya da özel mi olur eşler arasında diye hee şeye müdahil olmalarını hiç anlamıyorum.Vallahi eşimle 6 sene sevgililik 4.5 senelikte evliliğimiz var bugüne kadar bir kez olsun telefonuna bakmadım.watsapta bir sürü grupları var hem iş hem arkadaş olarak. İş grubunda tabi ki bayan arkadaşları da var. Hiçbir gelen mesajını da açmam . Sonuçta benim de arkadaşlarımla gruplarım normal mesajlarım var onun da benim telefona bakmasını istemem sonuçta kadın kadına bir şeylerde konuşuyoruz. Siz de eşinizin özel yaşamına saygı duymalısınız. Şunu unutmayın adamın içinde varsa o telefonu yok etseniz de yapacağını yine yapar. Siz güvensizliğinizle onu kendinizden uzaklaştırmaktan öteye gidemezsiniz. Rahatsız oluyorsunuz onun özeline girip mesajlarını okumayın.
Bizim üni grubunda bi kız kocasıyla özel hayatını yazardı hepGoogle da aradım bu çıktı ekran görüntüsü aldım ne bilim kızlar soruyor sitesinde yazılmıştır içeriği bile okumadım .
Sadece normal görenler içi paylaştım gerçekten ne kadar normal bu durum
Off sanane ya evlendin diye tapusunumu aldın adamın. Bence sende kendine bi arkadaş grubu bul ve adamı rahat bırak.Kızlar dertliyim bana akıl verin. Eşimin arkadşalrıyla whatsp grubu var. Bana bakma o gruba küfürlü yazışıyorlar der hep. Ben arada bakıyorm çünki galerisine saçma sapan kadın resimleri ve videoları düşiyor. O grubtaki çoğu muhabbett karı kızdan ibaret. Eşimin bu grupta olması beni rahtsız ediyor akıl verir misinz
Evlenen bilinçli isteyerek evlense zaten yapmıyor.Evlenenlerin (kaba tabir olacak ama başka kelime bulamadım) karı kız muhabbetine girmesini hiç anlamıyorum. Evlenmişsin artık zaten çalışıyorsun çoğu zamanın işte geçiyor ordan yazışıp hayatta işinin olmayacağı kadınlardan bahsetmekle niye boşa harcarsın ki zamanını, evindeki hanımına ayırsana kalan vaktini
Sizi rahatsız ettiği kadar eşinizi rahatsız etmiyor.Kızlar dertliyim bana akıl verin. Eşimin arkadşalrıyla whatsp grubu var. Bana bakma o gruba küfürlü yazışıyorlar der hep. Ben arada bakıyorm çünki galerisine saçma sapan kadın resimleri ve videoları düşiyor. O grubtaki çoğu muhabbett karı kızdan ibaret. Eşimin bu grupta olması beni rahtsız ediyor akıl verir misinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?