Eşimin WhatsApp grubu

Vallahi eşimle 6 sene sevgililik 4.5 senelikte evliliğimiz var bugüne kadar bir kez olsun telefonuna bakmadım.watsapta bir sürü grupları var hem iş hem arkadaş olarak. İş grubunda tabi ki bayan arkadaşları da var. Hiçbir gelen mesajını da açmam . Sonuçta benim de arkadaşlarımla gruplarım normal mesajlarım var onun da benim telefona bakmasını istemem sonuçta kadın kadına bir şeylerde konuşuyoruz. Siz de eşinizin özel yaşamına saygı duymalısınız. Şunu unutmayın adamın içinde varsa o telefonu yok etseniz de yapacağını yine yapar. Siz güvensizliğinizle onu kendinizden uzaklaştırmaktan öteye gidemezsiniz. Rahatsız oluyorsunuz onun özeline girip mesajlarını okumayın.

Söyleyemdm. Çünkü bakma dediği halde izinsiz baktığım için
Galerine kadın fotoları düşmüş hayırdır gruptan mı atılıyor bunlar? Diyebilirsin
Şahsen ben eşimin galerisinde bu tarz fotolar görsem wp gurubunda da of yavrum tarzında yorumlar dönse telefonu duvara çakmak suretiyle pestil yapardım
Kimse kusura bakmasın kadın yapınca tee cinayet işlenir erkek yapınca ay canım o onun özeli. Yok ya. Evli barklı karısına ve kendisine saygısı olan kimse şu muhabbetlere girmez. Eşime de arkadaşı instadan video atıyordu kimi zaman araba kimi zaman komik bazen de kadınların dans ettiği videolar. Birkaç kez denk geldim eşime dedim söyle atmasın. Adam atmaya devam etti adam da evli he. En son 3.de denk geldiğimde eşime dedim ya bir daha uyar şu adamı ya da engeli basıcam ve gönderdiği videoları karısına atıcam. Eşim de gözümün önünde uyardı adam da "bu kadar korkmayın karılarınızdan yeaa tamam atmam kardeşim" dedi artık atamıyor. Böyle tipler de var işte

Ben olsam girip kendim 'gruptan ayrıl'yapardım sonra eşimle kavga etmeden güzel bi dille anlatırdım benim rahatsız olmamdan önemli mi derdim.
Zaten içinde fesatlık olan adamı bu şekilde yola getircek öylemi .Gercekten çözüm bu mu?

Şu an günaha girdik senin yüzünden
Ayrıca kaslı erkek korkusu nedir ya
Google da aradım bu çıktı ekran görüntüsü aldım ne bilim kızlar soruyor sitesinde yazılmıştır içeriği bile okumadım .
Sadece normal görenler içi paylaştım gerçekten ne kadar normal bu durum

Ben gidip Google geçmişimden sileyim bari aramalardan bunu esime denk gelir hayırdır falan tantanasi çekemem

Ben de bakmam. Çok ayıp bir şey bence. Dediğiniz gibi o baksa ve arkadaşım özel bir şey yazsa hoş mu? Ya da onun arkadaşı yazsa ve ben baksam. Şu insanların merak duygusu altında ya da özel mi olur eşler arasında diye hee şeye müdahil olmalarını hiç anlamıyorum.

Eşe çok güvenip telefonda gruplarını gizlice okumak

Sadece erkeklerin olduğu gruplarda veya ortamlarda kendi aralarında argo konuşmaları beni pek şaşırtmıyor doğrusu
Ama eşimin karı-kız muhabbetlerinde olması beni de hayal kırıklığına uğratırdı
Bunun çözümü telefonunu takip etmek, gruptan çıkarmak, arkadaş ortamını filan değiştirmek değil bence
Çocuk değil sonuçta karşımızdaki insan ve hayatının tüm alanlarını kontrol edemeyiz
Eşimin bu durumdan rahatsız olmasını beklerim
O halinden memnunsa ben nasıl böyle biriyle evlendim diye kendimi sorgularım sanırım

Bizim üni grubunda bi kız kocasıyla özel hayatını yazardı hep
Diğer kızlar yadırgamazdı yorum yaparlardı
Bitanesi de okuldaki çocukların profilinden fotolar atardı bu nasıl üff yakıyo falan diye yorumlar yapardı
Ben gruptan çıkmıştım eşimle tanıştığımda daha sevgili bile değildik. Düşüncem; bu tarz konuşmaları kız arkadaşlarıyla konuşmak hoşuna gidenler kocanızın özeline karışmayın diyorlar bence. Çünkü kendi de benzerini uyguluyor. Herkesin görüşü farklı.

Tahminime göre eşiniz abaza bir erkek gurubuyla takılıyor (çıplak kadın fotolarından yola çıkarak söylüyorum). Ben eşimin yazışmalarını kurcalamam ama galerisine düşen o tarz bir foto gözüme çarparsa da kendisine yakıştıramadığımı söylerim bana çok kıroca geliyor öyle şeyler çünkü. Ama sizin çıplak kadından anladığınızla benimki de aynı olmayabilir aslında, mesela eşimle benim de içinde olduğumuz çoğu erkek 8 kişilik bir wp grubumuz var ismi de Solaryum"culuk (o ne demek diyebilirsiniz bir hikayesi var aramızda bir geyik) o grubun da profil fotosunu ben koymuştum mesela eda taşpınarın bikinili seksi bir fotosu. Biz o grupta yeri geliyo küfür de ediyoruz, sürekli bişiler paylaşıyoruz, bu bir ünlünün selülitli fotosu da olabiliyo, yine bir ünlünün karın kaslı fotosu da olabiliyo, absürt bi karikatür de olabiliyo,ortak bir tanıdığımızın dedikoduya uygun bir paylaşımı da olabiliyo,politik birşeyler de olabiliyo, bebeğimizin ilk anne dediği bir video da olabiliyo... Yani o çıplak diye nitelediğiniz fotonun ne amaçla gönderildiğiyle de ilgili aslında rahatsız olup olmamak..

Off sanane ya evlendin diye tapusunumu aldın adamın. Bence sende kendine bi arkadaş grubu bul ve adamı rahat bırak.

Uyenin biri yazmis ama ismini unuttum kusura bakmasin aynen ona katiliyorum hadi gruptan cikardin ustune dinleme cihazımı takacaksiniz bu adamlar bir araya geldiginde ayni seyi yuz yuze yapiyorlar zaten buna cozum yok maalesef adami cok sikarsaniz inanin kavgadan ve sizden sikilmanizdan baska bi sonuc alamazsiniz

Evlenen bilinçli isteyerek evlense zaten yapmıyor.

Sizi rahatsız ettiği kadar eşinizi rahatsız etmiyor.

Hareketi ne olursa olsun sizin eşinizin özeline bu şekilde bakmanız bence yanlış çünkü şahsen ben de telefonumun kurcalanmasindan asla hoşlanmam benim konuşmalarımı okuması beni aşırı rahatsız ederdi o yüzden bende asla yapmam şifresini dahi bilmem fotoğraflardan çok rahatsız olduysaniz bunu güzel bir dille belirtin ayarlarda fotoğrafları otamatik indir özelliğini kapattirip sadece kendisi isterse indir seçeneğini işarettirip otomatik olarak galeriye inmesini engelleyebilir ama bunu kendisi de isterse yani fotoğrafa bakıp sildikten sonra bununda bir anlamı yok aranızda ki iletişime kalmış müdahale olayı hoş değil sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…