- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Tam da bunu anlatmaya çalıştım.Siz diyince merak ettim videoya baktım. Bence burda asıl konu küfürlü takım muhabbeti değil. O videodaki kadın normal tipte biri olsaydı erkekler bunu muhabbet konusu bile yapmazdı. Evet komik gelebilir bazılarına ama ekstra olarak da dekolteli bir kadın olduğu için de paylaşılıyor erkekler arasında. Belki konu sahibi ister istemez buna takılmış olabilir insanız sonuçta çoğu kadın eşinin telefonunda böyle birşeyi barındırmasını istemez.
Tam da bunu anlatmaya çalıştım.
Kadın o yolun yolcusu belli. Bunu elden ele dolaştıran adamlar da kabahat.
Herkese saygı duyuyorum ancak bu kaldırabilecegim bir şey değil.
Haklısınız.Su erkekleri tepelerine çıkara çıkara iyce simartiyolar.Her sapikca hareketine bir kulp bulup kendilerini rahatlatiyolar ama gerçekler böyle değil.Kisilik sadece kadında değil erkekte de olmalı.Erkek kadının bir üst modeli sanki.Siz aynını yapsanız buna benzer erotik bir video gönderin bakalım bir neler olur.Erkek muhabbeti diye uyduruk bir olay var bide.Niyeyse bütün kadınların onayladığı.Onlar yapar küfür eder sapıkça şeyler işler birbirine gonderir.Bayanlar yaparsa başka birşey olur adı.Esinizin kişiliği oturmamış.Kufur dediğiniz argo konuşma kadar iğrenç bir şey olamaz.Herkes de böyle değil.Size kişiliksiz bir şahıs denk gelmiş.Merhaba..
Dün gece eşimin kardeşinin doğum gününü kutladık, evdeydik foto çekildikten filan sonra fotoları göndermek için eşim WhatsApp ini açtı, neyse... Bir tane grubu var ona girdi, birkac şey sildi ben de ne sildin dedim.. o da birkaç küfürlü video, şimdi herkesin yanında açamam başbaşa izleriz dedi.
Ben tabiki ısrar ettim ve kaydedilen kısmına girdi 7 saniyelik bir video çıktı karşıma. Bir kadına sarhoş bir şekilde beni *burda sansur var* Beşiktaşlı yaptılar diye soyletmisler. O da bunu kardeşine atmış... Ben tabiki bozuldum. Kaç yaşında adamsın böyle şeylerle mi uğraşıyorsun dedim, gruptan attılar bana da komik geldik sen erkek muhabbetini bilmiyorsun, daha neler dönüyor dedi.
Ben de dönebilir ama senin bir çocuğun ve evlisin bu tarz videolara gulmen bile beni irrite etti dedim. Sonra konuyu Kapadik. Butun gece konuşmadık. Ben kardeşi ile konuştum o sustu. Dut yemiş bülbüle döndü. Sonra hiç konuşmadan yattık uyuduk. Sabah da ise gitmiş bu saat oldu hiç konuşmadık aramadı filan. Ben zaten tepkiliyim. Kardeşine de ayıp oldu ama tutamadım kendimi o an. Ben istiyorum ki bişey varsa konuşsun anında çözüp kapatalım konuyu. Ama o kızsam bile susuyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Yine aynı... Ama ben kızmak da haksız mıyım arkadaslar? Koca adamın böyle şeylerle uğraşması ne kadar doğru? Fikir istiyorum....
Sağolun simdiden..
Ben kesinlikle onaylamıyorum o ahlaksız muhabbetleri yarın o adamlar erkek evlat kız evlat yetiştirecek ne öğretecek onlara .. önce edep ! Anası babası eğitemediyse evet eşleri olarak biz uyaracağız tabiki bende hakverenleri bir türlü anlamıyorum .. şu karı kız muhabbeti yapan erkekler o kadar itici ki arkadaşım muhabbetini yaptığın kişi birinin bacısı ya da anası ya da ne bileyim halası teyzesi .. ya seninkilerinde muhabbetini yapıyorlarsa tam da takık olduğum konuyu yakaladım iyi mi :)Haklısınız.Su erkekleri tepelerine çıkara çıkara iyce simartiyolar.Her sapikca hareketine bir kulp bulup kendilerini rahatlatiyolar ama gerçekler böyle değil.Kisilik sadece kadında değil erkekte de olmalı.Erkek kadının bir üst modeli sanki.Siz aynını yapsanız buna benzer erotik bir video gönderin bakalım bir neler olur.Erkek muhabbeti diye uyduruk bir olay var bide.Niyeyse bütün kadınların onayladığı.Onlar yapar küfür eder sapıkça şeyler işler birbirine gonderir.Bayanlar yaparsa başka birşey olur adı.Esinizin kişiliği oturmamış.Kufur dediğiniz argo konuşma kadar iğrenç bir şey olamaz.Herkes de böyle değil.Size kişiliksiz bir şahıs denk gelmiş.
O zihniyette emin olun yapan olur.Kendi aralarında yaparlar.Kendilerinin de eşi çocuğu kardeşi var.Hic düşünmezler.Bunlari bu hale getiren yetistirenler zaten.Buldumcuk gibi koca manyağı olan tipler de hoş karşılayıp kendini rahatlatan zavallılar.Bu benim görüşüm.Kimse kusura bakmasın.Iyiki sizin gibi hanımlar var.:) Çok haklısınız takmakta.Yeterki onay vermeyin.Esiniz zaten kendini düzeltir.Ben kesinlikle onaylamıyorum o ahlaksız muhabbetleri yarın o adamlar erkek evlat kız evlat yetiştirecek ne öğretecek onlara .. önce edep ! Anası babası eğitemediyse evet eşleri olarak biz uyaracağız tabiki bende hakverenleri bir türlü anlamıyorum .. şu karı kız muhabbeti yapan erkekler o kadar itici ki arkadaşım muhabbetini yaptığın kişi birinin bacısı ya da anası ya da ne bileyim halası teyzesi .. ya seninkilerinde muhabbetini yapıyorlarsa tam da takık olduğum konuyu yakaladım iyi mi :)
Evet çok haklısınız 6 yıllık evliyim müthiş değişiklik var çok abartılı bir şeylerini görmedim çok şükür ama bazı bu erkek muhabbeti denilen muhabbetlerine şahit oldum istemeden uyardım gördükçe uyardım bıkmadım o da anladı zamanla hoş olmadığını .. uyarırken direkt söyledim bacın var karın var belki kızın olacak sakın dedim .. sıkıntıda yaşamadım haklısın dedi ..O zihniyette emin olun yapan olur.Kendi aralarında yaparlar.Kendilerinin de eşi çocuğu kardeşi var.Hic düşünmezler.Bunlari bu hale getiren yetistirenler zaten.Buldumcuk gibi koca manyağı olan tipler de hoş karşılayıp kendini rahatlatan zavallılar.Bu benim görüşüm.Kimse kusura bakmasın.Iyiki sizin gibi hanımlar var.:) Çok haklısınız takmakta.Yeterki onay vermeyin.Esiniz zaten kendini düzeltir.
Herkes sizin gibi bilinçli olsa keşke.Esiniz de size değer verdiğini göstermiş.Hata yapabilir.Bunun mesrulastirilmasi zaten saçma olan.Hatasini anlamak bir erdem.Bebeginiz de hayırlı olsun bu arada.Saglikla kucaginiza alın.Sizin gibi bir ailesi olacağı için şanslı bir bebek :) MasallahEvet çok haklısınız 6 yıllık evliyim müthiş değişiklik var çok abartılı bir şeylerini görmedim çok şükür ama bazı bu erkek muhabbeti denilen muhabbetlerine şahit oldum istemeden uyardım gördükçe uyardım bıkmadım o da anladı zamanla hoş olmadığını .. uyarırken direkt söyledim bacın var karın var belki kızın olacak sakın dedim .. sıkıntıda yaşamadım haklısın dedi ..
Amin inşallah . .Teşekkür ederim 6 yıl sonra gelen mucizem :)) mesajınız beni gülümsetti çok mutlu oldum sağolun ..Herkes sizin gibi bilinçli olsa keşke.Esiniz de size değer verdiğini göstermiş.Hata yapabilir.Bunun mesrulastirilmasi zaten saçma olan.Hatasini anlamak bir erdem.Bebeginiz de hayırlı olsun bu arada.Saglikla kucaginiza alın.Sizin gibi bir ailesi olacağı için şanslı bir bebek :) Masallah
Mutlu olun hep Insallah güzel ailenizle minik tatlı mucizeniz ile:) siz de sagolun.Amin inşallah . .Teşekkür ederim 6 yıl sonra gelen mucizem :)) mesajınız beni gülümsetti çok mutlu oldum sağolun ..
Kusura bakmayin ama siz her dekolteli kadinda o yolun yolcusu yorumu mu yapiyorsunuz. Ben evliyim, 2 cocuk annesiyim ve yerine gore arada dekolte de giyiyorum. Bu beni ahlaksiz mi yapiyor? Eger gercekten takildiginiz sey dekolteli bir kadin video’su olmasiysa...Tam da bunu anlatmaya çalıştım.
Kadın o yolun yolcusu belli. Bunu elden ele dolaştıran adamlar da kabahat.
Herkese saygı duyuyorum ancak bu kaldırabilecegim bir şey değil.
Genel bi videoya gülmesine tabiki de kızmazsınızMerhaba..
Dün gece eşimin kardeşinin doğum gününü kutladık, evdeydik foto çekildikten filan sonra fotoları göndermek için eşim WhatsApp ini açtı, neyse... Bir tane grubu var ona girdi, birkac şey sildi ben de ne sildin dedim.. o da birkaç küfürlü video, şimdi herkesin yanında açamam başbaşa izleriz dedi.
Ben tabiki ısrar ettim ve kaydedilen kısmına girdi 7 saniyelik bir video çıktı karşıma. Bir kadına sarhoş bir şekilde beni *burda sansur var* Beşiktaşlı yaptılar diye soyletmisler. O da bunu kardeşine atmış... Ben tabiki bozuldum. Kaç yaşında adamsın böyle şeylerle mi uğraşıyorsun dedim, gruptan attılar bana da komik geldik sen erkek muhabbetini bilmiyorsun, daha neler dönüyor dedi.
Ben de dönebilir ama senin bir çocuğun ve evlisin bu tarz videolara gulmen bile beni irrite etti dedim. Sonra konuyu Kapadik. Butun gece konuşmadık. Ben kardeşi ile konuştum o sustu. Dut yemiş bülbüle döndü. Sonra hiç konuşmadan yattık uyuduk. Sabah da ise gitmiş bu saat oldu hiç konuşmadık aramadı filan. Ben zaten tepkiliyim. Kardeşine de ayıp oldu ama tutamadım kendimi o an. Ben istiyorum ki bişey varsa konuşsun anında çözüp kapatalım konuyu. Ama o kızsam bile susuyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Yine aynı... Ama ben kızmak da haksız mıyım arkadaslar? Koca adamın böyle şeylerle uğraşması ne kadar doğru? Fikir istiyorum....
Sağolun simdiden..
Kenan komutan da efsane amaAbartma istersen
Evlendik diye küfürlü video izlenemez mi ya
Ben de gülerdim
En çok güldüğüm video da "kenan komutan"
Bilmeyenler için videonun konusu: Adam sarhoş ve küfürlü konuşuyor
Eşim bana buna güldüm diye kızsa eşime de gülerim.
Kenan komutan da efsane amaolamazzz kesinlikle olamazzz
Aynen aynen
bence de..
hoşuma gitmeyen bişey olunca hemen OLAMAZ OLAMAZ OLAMAZZZ diye bağrınmaya başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?