• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin WhatsApp grubu

en fazla "ayy ne biçim şey bu" deyip kenara çekilebilirdiniz. Adamın güldüğü şeye bile müdahale etmeniz pek hoş olmamış derim ben

geçenlerde eşimle evdeydik
iş için whatsapında 60 yaslarında bir adam ekli.
teline bakıyordum eşimin , adam bi video atmış acayip sinir oldum

iki tane karsılıklı kız oturmus
tabi kızlardan biri güzel ve bakımlı

dusak okuma oynuyorlar
kız dudagını okuması için bisiklet kelimesini seçmiş

okuyacak olan kız da okuyamıyor
sürekli bi sikkk
bi sikkk falan dıyor bir türlü bisiklet diyemıyor.

adam bu saçma sapan seyı eşime atmıs eşim cevap yazmamıs
ama bunu atabiliyor olmasına bile cok sinir oldum.
eşime söyledim eşim de
evet o adam arada öyle seyler atıyor
müşteri işte ben de birsey dıyemıyorum dedi.

bu gordugum sadece görmediğim neler yolluyor bilemıyorum
haklısın bence
cıvık ergen muhabbetleri hiç hoslanmam

Haksız kere haksızsın.
O senin kocan, kocalık ve babalık görevlerinin yanı sıra eğlenmek gülmek de haklı. O video ona komik gelmiştir. Evlendiniz diye mizahını değiştirmeye hakkınız yok.

Merhaba..
Dün gece eşimin kardeşinin doğum gününü kutladık, evdeydik foto çekildikten filan sonra fotoları göndermek için eşim WhatsApp ini açtı, neyse... Bir tane grubu var ona girdi, birkac şey sildi ben de ne sildin dedim.. o da birkaç küfürlü video, şimdi herkesin yanında açamam başbaşa izleriz dedi.
Ben tabiki ısrar ettim ve kaydedilen kısmına girdi 7 saniyelik bir video çıktı karşıma. Bir kadına sarhoş bir şekilde beni *burda sansur var* Beşiktaşlı yaptılar diye soyletmisler. O da bunu kardeşine atmış... Ben tabiki bozuldum. Kaç yaşında adamsın böyle şeylerle mi uğraşıyorsun dedim, gruptan attılar bana da komik geldik sen erkek muhabbetini bilmiyorsun, daha neler dönüyor dedi.
Ben de dönebilir ama senin bir çocuğun ve evlisin bu tarz videolara gulmen bile beni irrite etti dedim. Sonra konuyu Kapadik. Butun gece konuşmadık. Ben kardeşi ile konuştum o sustu. Dut yemiş bülbüle döndü. Sonra hiç konuşmadan yattık uyuduk. Sabah da ise gitmiş bu saat oldu hiç konuşmadık aramadı filan. Ben zaten tepkiliyim. Kardeşine de ayıp oldu ama tutamadım kendimi o an. Ben istiyorum ki bişey varsa konuşsun anında çözüp kapatalım konuyu. Ama o kızsam bile susuyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Yine aynı... Ama ben kızmak da haksız mıyım arkadaslar? Koca adamın böyle şeylerle uğraşması ne kadar doğru? Fikir istiyorum....
Sağolun simdiden..
Evli çocuklusun şöyle yapma böyle yapma diye en ufacık şeyde saçma dikta koyarsanız oda nerden evlendim der.

sansürlü kısımda ne yazıldığını anlamadı sanırım çoğu insan.

Bir kadın kendi farkında olmadan küçük düşürülerek buna eğleniliyorsa, ben gülenin insanlığını sorgularım. Sadece yaşının hareketi değil olay, adam olan bundan eğlenemez bence.

Haklısın diyorum. Sadece kardeşi yanındayken değil de, başbaşa konuşsanız iyi olurmuş.

Pek haklı sayılmazsınız.. Adamı çocuk gibi azarlamak da ne? Fazla annelik taslamışsınız..

Sanki kadınların grupları çok entellektüel. Küfürlü olmasa da günlük basit basit dedikodular dönmüyor mu sanki?

Eşimin de arkadaşları böyle videolar atar bazılarını siler ben görmeyeyim diye.. Erkekler seviyor işte argoyu. Benimle ve çocuğuyla böyle konuşmadığı sürece sorun etmiyorum..

Yuuuhhhhh bundan daha saçma bi kısıtlama göremem herhalde daha.
Eşimin zibilyon tane erkek whatsapp grubu var zibilyon tane de böyle videolar dönüyor orada
ayyy ben buna karışsam eşim evlendiği günü bir sorgular herhalde. Bizim kız whatsapp gruplarında dahi dönen muhabbetler düşünüyorum eşim bana karışacak erkek küfür ediyor neden birbirinize gönderiyorsunuz gülüyorsunuz vs. diye bende hemen evlendiğim günü sorgularım.
Rahat bırakın biraz şu adamları yahu. Evlilik neye güleceğine karışmak değil. Sabır diliyorum eşinize.

diğer yorumları da okudum. anlamıyorum.
saygın onurlu bir insan küfürlü konuşmadan neden hoşlanır ya da paylaşır yayar ki?

alkol kullanmayan küfürlü konuşmayan bir eşiniz varsa bundan zevk alması bence hoş değil. aksi halde de eşinizin hali öyle ise zaten sizin eşinizden böyle bir hassasiyet beklemeniz hata.

Saygılıyım onurluyum ve baya kültürlüyüm ama küfürlü video komikse gülüyorum bu ikisini nasıl bağladınız birbirine

Kocanizda belli bir seviye ariyorsunuz da kocaniz o ozelkikleri tasiyor mu belli ki bu tarz videolari seven bir kitleyle takiliyor. Hosuna da gidiyor ki izliyor.

sizin whatsapp grubunuzda size komik gelen ama eşinize komik gelmeyen bi şey için aynı tavrı kardeşinizin yanında size yapsa ne hissederdiniz? ( ama ben böyle şeyler konuşmuyorum yapmıyorum vs diyerek değil cidden kendinizi onun yerine koyun)
adam siliyormuş, zaten de küfürlü demiş bu ısrar niye? ben böyle bir zorbalıktan hiç hoşlanmazdım

Haksızsın. Adamın ahlak anlayısını izlediği bir video ile sorgulayamazsın. Annesi değilsin babası değilsin, eşinde ergen değil. Bu tarz şeylere çok karsıysan evliliğini gözden geçirirsin. Eşini küçük düşürmeye hakkın yok.

Gülmesine kızmazdım ben olsam ama küfüre gülebilecek biriyle evlendiğim için kendime kızardım şahsen.

Küfüre gülen var rahatsız olan var, herkesin yapısı farklı. Ama bana itici gelirdi böyle espri anlayışı olduğu için.

Adamlara çocuğunuzmuş gibi davranmayın
Espri tarzı bu şekildeyse gülebilir
Haksiz buldum sizi

Net haksızsın kocan olabilir de neye güleceğinede sen mi varar verceksin küfrün medeni durumla ne ilgisi var

Tepkiniz fazla abartılı. Ha ben de hoşlanmadım, zira işin içinde malum eylemin olduğu espriler, küfürler pek hoşuma gitmiyor. Sevişmek gibi güzel bir eylemin kadını tek taraflı olarak aşağılayan, erkeğin üstünlüğünü vurgulayan bir kelimeyle ifade edilmesini doğru bulmuyorum. Ha oturup da sevgilime sosyolojik analiz yapacak halim yok, sevgilim de böyle esprilere gülebiliyor, arabada bilmem ne yaptığımının diye küfür de ediyordu. Bu konuda en fazla müdahalem yanımda küfürlü konuşmamasını istemek olabilir (-ki istedim de bunu), zira küfür duymak zorunda değilim. Ama neye güleceğini ben seçemem.

Sonuçta erkek muhabbeti yapmışlar ne var bunda Bu kadar kizacakki başka sorununuzmu yok sorun ariyosunuz
Biz kadinlar bile bir araya gelince illaki böyle muhabbet döner
Tabi birazda yapı meselesi ben olsam takilmazdim ama bana göre hatalisiniz....

Haksızsın bacım erkek muhabbeti yahu kızlar grubumuzda da bir sürü geyik dönüyor bizim bu kadar kontrolcü olmayın

Ben hala neden eşlerin vatsap gruplarına burunlarını soktuklarını anlamam.
Benim de arkadaşlarımla grubum var. Eşim asla bakamaz, bakmak istemez bile çünkü bilir ki isterse cevabını alır.
Ben de kurcalamam ve sormam.
Erkek veya iş grubuna neden karışırsınız, adamın güleceği videoya bile hükmetmeye çalışıyorsunuz.
Biraz rahat bırakın eşlerinizi.

Back