Eşimin WhatsApp grubu

Ne saçma şeyden sorun çıkartıyorsunuz yahu.
Sen evlisin
Ne alaka?
Evlenince mizah anlayışımız, karakterimiz, zevklermiz, konuşmalarımız mı değişiyor. Neden gülmesin?

Erkeklerin mizah anlayışı bizden farklı olabilir, benim eşim de böyle şeylere gülüyor hiç de sorun etmiyorum. Biz kadınlar kendi aramızda neler konuşuyoruz bakınca, eşimizle sorunumuzdan yatak odamıza kadar her konuyu birbirimize anlatıyoruz. Bunlar takılacak konular değil eşin tepki göstermekte haklı, güleceği şeylere ya da erkek erkeğe muhabbetlerine müdahil olman hoş olmamış bence..

Bu şeye benziyor kız kıza gıybet yapıldığında sen evlisin demek gibi abartmışsınız eşimin kardeşi dediğiniz kanınız mı görümce mi atıp olmuş herşey müdahil olmayın bence şahsen eşim benim izlediklerini laf söylese ben de ondan iritte olurdum.

Sana saçma gelebilir gülmeye değer bulmaya bilirsin ama erkeklerin erkek muhabbetine akıl yetmez bu kadar müdahele ederseniz yarın bunu bile örnek gösterip herşeyime karıştın benim der boğdun beni der der de der

Arkadaşım kızma ama 1000 kere söylendi şurda, eşinizle olan ilişkinizi kavganızı tribinizi aileler yanında özellikle eşinizin ailesi yanında asla yapmayın. Sonra kötü olan siz oluyorsunuz...

Abartmışsınız, çocuğunuz değil eşiniz bahsettiğiniz kişi.

Ben de dün sevgilisi polis olan bi arkadaşım olduğu 4 kişilik whatsapp grubuna polis, kelepçe, fantazi temalı bi karikatür attım. Üzerine bi ton geyik döndü, güldük, geçtik. Kimsenin de ahlakı bozulmadı bildiğim kadarıyla. En yakın arkadaşlarımla bile saçmalayamayacaksam ne yapayım ben öyle evliliği.

Bende tepkinizi aşırı buldum açıkcası bende gülerim eşimde güler böyle şeylere ve inanın ki neye güldüğüm için benle konuşmasa bende uğraşmam geri konuşmak için sonuçta istediğime gülerim o da aynı şekilde benim Eşiminde benim de WhatsApp gruplarımızda neler dönüyo bunlar karakterimizi etkiliyo mu hayır onlara bağımlı yaşayıp aynısını mı yapıyoruz hayır bence aşırı tepki olmuş sizinki

Bana da tepkiniz yersiz geldi.
Eşim de bana grupta paylaşılan bazı şeyleri gösterir, bazılarını çok ucuz bulurum, buna mı güldün der geçerim.
Hiç unutmam bir cami imamı ve pokemon muhabbeti vardı, nasıl rezalet bir şey bana izletip bir de gözüme bakıyor ne zaman patlarım diye. Fenalık basmıştı, ne bu saçma sapan demiştim de bozulmuştu

haksızsınız.Hatta watsapında neyi sildiğini sorarkende haksizsiniz evet evli olmak eş olmak falan sorumluluklar getiriyor insanız kıskançlıkta olur merakta..fakat şu bir gerçek bende eşim whatsapp mesajımı görsün okusun istemem.banada geliyor öyle mesajlar bana komik gelmesede karsimdakine geliyor gönderiyor.bazen kadın muhabbeti oluyor yani bana çok normal geliyor.Hem ısrar edip ogrenmissiniz hemde bozuluyorsunuz.şundan eminim evet insan bazen kontrol duygusu hissediyor Ama eşler birbirinin sahibi değil doğru yerde durmak önemli.

Siz kendinize dert arıyorsunuz galiba ya bu adamlar sizle evli diye köleniz değil art niyetli olsa zaten izletmez.

Benim esimin watsap grubunda boyle abuk sabuk videolar atan bi adam var gicik oluyorum ama esim bizzat gondermedigi surece sorun yok. Ergen ergen isler. Sizin hataniz 3. Kisilerin yaninda bu isi uzatmaniz olmus.

Kocanizin telefonunu karstrmayin.. ben yapmiorum cunku bazen bilmemek iidir

Haksizsin sana ters gelebilir ama adami bu kadar sıkma erkekler arasinda bu tarz konusmalar oluyo bana ters ama bazi kadinlar kendi aralarinda cinsel muhabbetlerde yapiyo yani siz kadin arkadaslarinizla konustugunuz her konuyu esinizin onayiylami yapiyosunuz ortada birsey yokken yipratmayin iliskinizi derim

Benim eşimin de birden fazla erkek grubu var. Bazen denk geliyorum ben de fotolara vidyolara, hatta bana da gösteriyo bazen çok komik olanlari. Uygunsuz olanlar da oluyo tabi bazen ama karışmıyorum. Ona da mı karışayım yaa. O da benimkine karışir o zmn hiç gerek yok diye dusunuyorum. Bırak eglenSin gülsün

Siz diyince merak ettim videoya baktım. Bence burda asıl konu küfürlü takım muhabbeti değil. O videodaki kadın normal tipte biri olsaydı erkekler bunu muhabbet konusu bile yapmazdı. Evet komik gelebilir bazılarına ama ekstra olarak da dekolteli bir kadın olduğu için de paylaşılıyor erkekler arasında. Belki konu sahibi ister istemez buna takılmış olabilir insanız sonuçta çoğu kadın eşinin telefonunda böyle birşeyi barındırmasını istemez.

Haklısın .. evet annesi değil ama edep ahlak bilmiyorsa uyarabilir .. şahsen bende hoşlanmam böyle şeylerden .. saçma sapan erkek muhabbetlerine uyuz olurum ahlaklı olsunlar .. esprileri sadece belden aşağımı olmalı .. bende yanlış bir şey gördüğümde hoşlanmadığımı ve kendisine yakıştırmadığımı söylüyorum sıkıntıda yaşamıyoruz açıkcası ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…